öncelikle hayırlı olsun abi,siteminden de alınmadım canın saolsun biz büyüklerimize alınganlık falan yapmayız sıkıntı yok yani ama son 2 3 aydır nelerle uğraştım bir bilsen,gerçi anlatırım bir araya gelince.. cumartesi sabahı erkenden at çek yapıp ardından izmarite bakıcam Erhan abi öğleye kadar müsaitsen gel nerde olacağımı yazarım özelden 18 mayıs pazar birşeyler yapabiliriz ufak kayık falanda olur haberleşiriz tarih yaklaşınca netleriz abi..
Sağ olasın, müsait olursan beklerim, Aman olmasın, hayrola ne olu öyle, neyse dediğin gibi sonra anlatırsın, C.tesi görünürde pek bir şey yok, hatunda git git diyor aslında iyide olur biraz deniz havası da iyi gelir sitres atarız, sen ne yaptın araba aldınmı, 17 mayıs nikâh işi var, 18 mayıs nasıl olur bilemiyorum gerçi çocuklar olmayacak, ama misafir falan olursa bir şey diyemem, bakalım o gün yaklaşsın konuşuruz.. izmarite ne yem kullanacağız, midye olur ama çıkarmak lâzım, görüşmek üzere selâmlar...
araba aldım abi çok şükür,izmarit boru kurduna iyi vuruyor bu ara yemi gölcükteki bayilerden bakıcaz artık kısmet varsa alıp izmarit mekanına geçecem at çekten sonra.. sabah 5,5 30 arası kavaklıdayım abi ama tam neresinden atarım belli olmaz hava ve rüzgar durumuna bakarak karar veririm.. o zaman görüşürüz inşallah yarın sabah selamlar..
************************* Güle güle kazasız günlarde kullanırsın inşallah... İzmarit mekânın dediğin yer tahmin ettiğim yer sanırım, daha ileride rüzgar olduğında durulmayan yer sanırım... Özelden mesajını aldım, hayırlısı olsun, önemli değil, Selâmalar...
Allah cc razı olsun, güzel temenni ve dilekleriniz için teşekkürler, yolunuzu düşürebilirseniz beklerim...
Kimse balığa gitmiyor anlaşılan uzun aradan sonra bir gireyim siteye ama çok durgun ortam hadi hayırlısı ...
açıkta ve akşam kıyıda istavrit mevcut arada sardalyada geliyor,ben görmedim ama şansa çinekopta ara sıra yokluyormuş.. yemli izmarit alınıyor en son geçen haftaya kadar şimdi ne durumdadır bilemiyorum.. gece yoklansa mutlaka eşkina yapar belli yerler.. canlı gümüşle iri zargana alanlar var hatta arada takım kesik geliyormuş.. benim bildiğim bunlar haftaya bende bir yoklayacağım..
dünün raporu ; izmarit,zargana,mezgit,akşam bir kaç azman istavrit ve iri istavritler..toplam 1 kilo civarı balıkla eve döndüm.. çaparaya bakmayan balık gece yemliye geliyor.. bir çok kraça ve ufak mezgitte geri iade edildi.. yem boru kurdu,kum kurdu herkese rastgelsin..
Güzel ve çeşitli balık raporun için tebrikler, özelden yazdığım gibi, yanına gelmek kısmet olmadı maalesef (saat kaçta gittin kaçta döndün) kısmetse başka sefere diyelim... Selâmlar....