abi akşam üzeri gittim 2 arkadaşımda ziyarete geldi mekana hatta biri bursadan geldi onada tutmak nasipmiş balık 23 30 da döndüm hava aşırı sertti daha randımanlı olabilirdi sert poyraz olmasa.. akşam 10 dan sonra yattı hava eşkinaya baktım biraz ama olmadı..
Boru kurdu bulamadım abi valla istavrit ve Sardalya geldi nasibimize ama hala içinde eskina ve mir mir tutma isteği var .. büyük balık tutma zevki bi başka . Kefal ve lüfer den aldık bu zevki ***. Devamı gelir ins. .. ama hala öğreneceklerim var öğreten bulabilirsem. .. keske....
S.A. Dün piknik amaçlı gittiğimiz Hereke sahilde akşam 18:00 - 20:30 arası farklı renklerde çapari denememe rağmen sadece 5 tane istavrit tutabildim.. Verimli kıyı dediğimiz Hereke'den 2 seferdir eli boş dönüyorum.. Balıklar yemiyor artık çapariyi herhalde bir türlü kandıramadık
körfezdeki istavritler nerede ??? İki gündür Karamürsel ve Ereğlide istavrit yok desek yeridir.....nereye gitti bu istavritler.....
Bence yunus olsa bile bu kadar az olmaz gecen yılda aşırı yunus vardi ama yinede körfezin her kiyisinda istavrit aliniyodu.Dun aksam goncaya gittim sadece ben değil orada olanların hepsi beş tane istavriti geçemedi.bence çok garip.Yaninda kaşık yoktu belki de dişliler var balık onun için dagildi.
evvelki akşam 20 30 dan sonra yemli yaptığını duydum balıklar gayet iyi boydalarmış.. bence çaparadan ziyade yemli ava yönelmek gerek bu ara o da geceleri..