9/1/10 bu gün marinada gezerken balıkçı arkadaşın biri tahmini 5/60 cm bir cam göz köpek balıgı yakaladı suyun üstüne çıkardığı balığı kenara alamadan kaçtı gitti
s.a. Arkadaşlar batak kurdu nerden bulabilirim. baraj kapağı açılınca sefa sirmen bulvarında deren çıkaramıyoruz şu an. bildiğiniz yer varsa paylaşırsanız sevinirim.. rasgele
recep abı o cam gozu kacıran bendım.valla cok uzuzldum kactıgına.ama ben pısısye ıstavrıt atıyordum.bı anda oltayı aldı goturud.yavaş yavaş cekerek kıyıya kadar aldık.o kucuk ıgneyle o bıle mucaızeydı bence.ben onun camgoz oldugunu tahmın etsem kepce ısterdım yanımdakılerden ama vatos falan sandım neyse saglık olsun.ama kac haftadır marınadan dogru durust bıseyde cıkmaması cok kotu
Oktay belki, şiş yapardı mangalda, mangalda şiş güzel oluyor diye duymuştum, ama yinede yiyenler daha iyi bilir, malum damak zevki Sen neler yapıyorsun, darıcada, eski hisarda nevar neyok, birşey çıkmıyormu? RASTGELE
yakalasak yerdık herhalde.yanı yenıldıgı soylenıyor.ben daha once denemedım ama denemek ısterım dogrusu.aslında tadını bılmem ama cekmesı cok zevklıydı cok kuvvetlı bı balık.yıne tutmak ısterım gercekten.
yakalasak yerdık herhalde.yanı yenıldıgı soylenıyor.ben daha once denemedım ama denemek ısterım dogrusu.aslında tadını bılmem ama cekmesı cok zevklıydı cok kuvvetlı bı balık.yıne tutmak ısterım gercekten.[/QUOTE] Afiyet olsun kardeşim, yedinde niye yedin diyenmi oldu, dilerim en kısa zamanda yakalarsın, Bu, C.tesi, Pazar marinada denemelerin olacakmı yine,(sabah,akşam) belki rast geliriz diye soruyorum, herşey gönlünce olsun, RASTGELE
Geçen bir hevesle eskihisar'a gittim..Yeni başlıyorumya olta atmayı evin penceresinden yerdeki su birikintilerine deneme bile yapasım geliyor..Eskihisara ilk gidişim ama hiç iyi görmedim belediye heryerde kazı yapıyor balık tutan bir ALLAHIN kulu yok..şimdi darıcaya gitmeyi düşünüyorum orasıda eskihisar gibi ölümüdür ?
valla bu soguklarda marınada yerden bol bı sey olmaz herhalde.tabı balık dururmu yok gıbı.erhan abı marınaya bu hafta gıtmeyı dusunmuyorum.genelde vaktım az oldugu zamanlarda marınaya gıdıyorum.uzaga gıdemedıgım zamanlarda.kısmet bakalım bu hafta daha nereye gıdecegıme karar vermedım ama sonuc yıne muhtemelen sıfır balık bol soguk olacak gıbı.
duyumlara göre diliskelesi limanın orda <mualimköy< yemli karitesle iri istarvit izmarit bide isbendek alınıyomuş denemeye vaktim olmadı sadece duyum
Merhaba, Murat Havalar iyiden iyiyede soğudu, iyi bir haberde duyamıyoruz, bu nenedenle, italyan kanalı PASSIONE PESCA dan balık tutma ve takım hazırlama filimlerini izlemekle yetiniyorum, dilerim bu hafta gittiğin yerde dilediğin balıkları yakalarsın, (cam göz dahil) Uğur, Balık bulup, bulamıyacağını bilemiyorum ama, gelirsen yer bulabileceğine garanti verebilirim, sevgiyle kal, Geçen gün balık satan bir tanıdığımın söylediğine göre açıkta, mezgit ve tirsi çıkıyormuş sandalı olanlara duyurulur.
Biz ist.la gelsek diyoruz, hiç olmassa ist.da köprüde ve boğazda istavrit alabiliyorsunuz, buralara gelip boşa yorulmayın,
cumartesi ve pazar gunlerı yapılan denemelerden balıksız donulmuş olup. bu dururma hıcte sasırılmamıstır.
bizde çapari balıgından bıktık degişiklik olsun dıye arayıstayız bogazda balık tutsanız balıktan sogarsınız inanın okadar kalabalık.
Merhaba; Tabiki haklısınız kendi açınızdan, dediklerinizde doğru, forumlardan takip edebildiğim kadarıyla, ist.da kalabalıklar yoğun, buralardada istv. bile yok yazı beklemekten başka birşeyde gelmiyor elimizden, yinede siz istv. ten bıkmayın, bizim gibi onu bulamayanlarda var... Sevgi ve mutlulukla kalın...