Bütün balıkçı arkadaşların kurban bayramını en içten dileklerimle kutlar nice hayırlı bayramlar geçirmelerini yüce HAKtan niyaz ederim.
Bilmukabele, Mutlu, huzurlu, saadet dolu nice güzel bayramlarda buluşmak dileği ile, hayırlı BAYRAMLAR.
Herkese iyi bayramlar arkadaşlar. Dün değirmenderede lüfer çinekop denedik tık yok. Asıl amaç mırmırdı ama yem bulamadık, gölcüğe gidip sorduk sağa sola ama yardımcı olan olmadı. Mırmır burada mamun ile av veriyor bildiğim kadarıyla, yem bulma konusunda bu misafirinize yardımcı olursanız sevinirim.
selam arkadaşlar.herkezın bayramı mubarek olsun.bugun bırkac saat marınada olta attım.amacım pısı yakalamaktı.ancak olmadı.yalnız bol mıktarda mezgıt aldım.oldukcada ırıydı.hele bırtanesını zor cektım, baya zorladı oltayı.acaba pısı alan varmı bu sene kıylarımızdan.normalde sımdı her gıttıgımde ıkı uc pısı almam lazım ama hıc vurus olmuyo.herkeze ıyı akşamlar.
öncelikle herkesin geçmiş kurban bayramını kutlarım.eskihisar i dilovası ve darıca tarafında durumlar ne acaba?istavrit alan varmı?yemli yemsiz neler yapılabiliyo ? bilgi veren olursa sevinirim.tşkrler
Cumhuriyet parkını biliyorsanız, onun karşısındaki dükkanların arkasındaki sokakta bulabilirsiniz, birinin adı dötler av bayii, yanındaki dükkandada bulabilirsiniz, ama mamunları görmeden almayın derim, çünkü %90 ı ölü olabiliyor, RASTGELE
Arkadaşlar bakıyorum izmit kıyı raporları bölümümüz pek gündemde değil balığa gitmek gitmemek bi tarafa ben başta olmak üzere bu bölümü daha sık ziyaret edebiliriz herkese hayırlı akşamlar
bugün istanbuldan gelirken erhan abimin tarif ettigi yerden kaçalari aldim ve aksam üstü deneme yaptım, fakat bir iki vurustan sonra takımı kopardım ve havanın da iyice sogumasiyla balık alamadan dondüm . Yarın kismetse sabah denemeye devam edeceğim .
cumartesi günü marınadan pısı ıle bırkac mezgıt aldım.bıraz gec gıttım erken gıtsem belkı daha ıyı olabılırdı.
Maalesef dediklerinide çok haklısınız, biraz değil, baya bir, pasifiz, sizede bu veya başka bir forumda bir bilgi sormuştum, ama maalesef cevap alamamıştım, izmitliler olarak safları sıklaştırsak çok iyi olacağı kanısındayım, herkese, sevgi ve saygılarımla... RASTGELE ....
Arkadaşlar bakıyorum izmit kıyı raporları bölümümüz pek gündemde değil balığa gitmek gitmemek bi tarafa ben başta olmak üzere bu bölümü daha sık ziyaret edebiliriz herkese hayırlı akşamlar Merhaba; Bu bölümü dediğiniz gibi ziyaret yeterli değil bence, bildiklerimizi, avlarımızı, tecrübelerimizi, kişileri kırmadan, sıkmadan burada satırlarımızla paylaşırsak sanırım çok daha güzel olacak, herkese mutlu bir yaşam dileğiyle....RASTGELE....
Herkese iyi akşamlar erhan abimize katılıyorum.Balığa giden arkadaşlar biz balığa gece gideriz akşam hava kararınca yanasipdiyerek oltamızı sallarız bu sabah hava iyice açanakadar sürer gece balığın yemlenmesi kıyıya yakın olduğu için daha avantajlı olur bu bize göre karagöz,ispari,işkine,bazenlevrek iri istavrit mırmır şeklinde olur.herkese rasgele.
Bugün 18.Aralık.2009, izmit' ten ses, seda varmı diye, bir uğradım ama, kimseden bir ses yok herkese selamlar, sevgiler, RASTGELE