Verdiğiniz güzel bilgiler için çok teşekkürler,bu c.tesi bende gitmeyi düşünüyordum hava biraz sert ama, yinede bir düşüneceğim, geceden gidip mırmır beklerken başka balık alma şansı olabilirmi acaba denedinizmi ? birde oraya kaça getiriyorlarmı, yoksa izmitten alıp gitmekmi gerekiyor, selamlar, saygılar, [/QUOTE] Midye ve sülünezle denemeler yaptım, seyrek ispari ve çok ender karagöz vuruyor, karagözler çok ufak o yüzden geri salıyorum. Mırmır harici balıklar verimli değil. Yem kavaklıda ve izmit merkezde satılıyor. Kavaklıya gece saat 01.00 den sonra getiriyorlar. Değirmendereye eğer kavaklıya yem getirmeye gelen çoksa va yem artmışsa geliyor. Ben Değirmenderede yeme rastlamadım şu ana kadar.
01.11.2009 Yer Gölcük-Ulaşlı arası Bu sabah yoğun bir fırtınada nasibi aramaya çıktım, benim gibi birkaç kişi haricinde pazar olmasına rağmen hava muhalefeti nedeniyle çok az kişi vardı. Onlarda balık alamadılar. Bunlarda benim nasibim. Ne demişler "Erken kalkan yol alır"
slm arkadaşlar gebze civarında kıtlık mı var ne o hiç tık yok???? birileri bana lütfen akıl versin yol göstersin deli olacam ya.yardımmmmm lütfen
ulaşlıda kıydıdan izmarit var ama uzağa atmak gerek tekne ile açılmak gerekirse izmarit daha keyif veriyor
Haftasonu Değirmenderedeydim...Kıyıdan pek balık tutan yoktu...Vapur iskelesinin yanında kefale atan 1-2 kişi vardı...1 tane kefal yakalamışlar kovada gördüğüm... Ama vapur iskelesi açığında (iki yakaya göre körfezin tam ortası sayılır) kanalda 3-5 tane tekne vardı...Kayınpederin dediğine göre çapari ile iri istavrit alıyorlarmış kanalda o tekneler...
C.tesi akşam üzeri, marinadan güzel mezgit aldık bir kova kadar (kova 3kg), mezgitler iri sayılır. Bu günlerde iyi mezgit yapıyor.
dün eskihisara indim son durum ne diye merak ettim.kıyıda bol miktarda lapin ve yavru gümüşler vardı.çapariyle tek tük sardalya ve gümüş alan vardı.ama halen istavrit yok.sonumuzu Allah iyi etsin.
Bu izmit'in eşkinalarına ne oldu arkadaşlar? Tuzla , Kartal, Pendik tarafındaki eşkinalar kayıp, İzmit eskiden bizim buralardan daha iyi eşkina yapardı, son durumlar nedir? Bilgisi olan var mı?
Bu arada az önce tv de izlediğim bir habere göre boğazda kıyıdan bol miktarda istavrit çıkıyomuş.bizim buralara gelmez mi acaba?