İzmit Körfezi Kıyı Raporları..

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında cemates tarafından paylaşıldı.

1. Atakah

Atakah Serhat

Bugun degirmen dere kavalı yeniköy sahilini gezdim balık felen yok zargana alanlar vardı bir tanede mırmır alan vardı izmit bitmiş arkadaşlar

2. metkon

metkon Metin KONTART

C.tesi günü Değirmendere çay bahçeleri önünde (bi ara geçici iskele yapılmıştı onların arkasındaki çaybahçeleri) teke yem ile bayağı bol izmarit alıyorlardı...Normal hatta iri sayılabilecek büyüklükte...Herkesin kutuları doluydu...Bir tane çok büyük (30-35 cm civarı) istavrit yakalandı (geçen benim kayınpederde Değirmenderede 3-4 tane aynı şekilde istavrit yakalamış) izlediğim kadarıyla ve 1 tane de kırlangıç vardı kovalarda...Ama izmarit çoktu...At çek yapıyorlardı...

Değirmendere raporu bu kadar...

3. er41han

er41han Erhan

En İyi Avı:
    İstavrit, Kefal, Mırmır

Teşekkürler, :) keşke herkes sizin gibi davranabilse, tebrikler, :D
    RASTGELE

4. metkon

metkon Metin KONTART

Ne demek istediğinizi anlamadım...Sadece gördüğümü yazdım...

5. er41han

er41han Erhan

En İyi Avı:
    İstavrit, Kefal, Mırmır
    Niye anlıyamadığınızı, bende anlıyamadım, :D
    Nerede ne balığı çıktığını, ne yemle alındığını tafsilatlı bir şekilde anlatmışsınız, bizleri bilgilendirmişsiniz, bu güzel bilgilendirmeye teşekkür etmek ihtiyacı hissettim, sadece bu, :D bunu yapmaktan yerinen insanlar olduğunu da düşünürsek, hareketinize teşekkür etmessek ayıp olurdu, tekrar teşekkür eder, Saygılar sunarım, Herdaim....
    RASTGELE

6. cemates

cemates Cem ATEŞ

Favori Kamış:
    [Sinek Oltası]
    En İyi Avı:
    175-65-R14 Lastik..
    Paylaşım için teşekkürler..

7. halis07

halis07 halis

balık avına gidince benim yöntemi deneyebilirmisiniz
    Denizde Kıyıdan Ekmeğe Balığın Gelmesi İçin Yeni Yöntem!!!

================================================================================
    İlk önce 3 lü iğnemizin üçünede ekmek içi takıyoruz daha sonra oltamızı denize atıyoruz.atığımızda attığımız gibi hemen hızlı hızlı çekiyoruz.bunu toplam 4 kere yapıyoruz daha sonra 5. kez oltayı attığımızda balık bunu canlı zannediyor vede hemen vuruyor vurduğu an hızlıcana çekiyoruz ve bu yöntemle büyük balığı buluyoruz.Bu yöntemi uygularsanız raporlarınızı bekliyorum.yorumlarınızı ve sorularınızı iletebilirsiniz bekliyorum.normal bi olta şamandıralı 3 iğneli misineyi takıyorsun 3 iğneyede ekmek tak 4 kez hızlı at çek 5. ci at hızlıcana bekle balık vurunca hemen hızlıcana misineyi sar.

8. drasty41

drasty41 Recep

Favori Kamış:
    lineaeffe unicast, spro spin2,70 ve 2,40
    Favori Makine:
    shimano exage ryobi ekusima4000
    halis sevgili kardeşim yanlış yerlere yazıyorsun :)

9. metkon

metkon Metin KONTART

Bu haftasonu da aynı mevkiden yemli çok güzel iri istavritler alındı akşamüstü ve gece boyunca...Bazıları hakikaten çok iriydi...

10. bilmiyorumabi

bilmiyorumabi Fatih

Favori Kamış:
    albastar GSB50 Long Cast makina, 3,90 cm boy,kapalı 83 cm lik 7 parcalı
    En İyi Avı:
    5 adet mırmır,15 adet lapin :(
    mırmıra doğru

iyi günler;

18 i pazar sabah 5:30 da değirmendere sahildeydik iki kafadar. yanımızda 100 tanesini 10 tl ye aldığımız küçük boy kaçamarmaralarımızla avlağımıza geldik, geldik ama manzarayı görünce dumura uğradık desem yeridir. yaklajık 50 kiji var, birisi azman istavrit yakaladı ,bir kiji 2 tane mırmır yakaladı ki , kol gibiydi desem yalan olmaz. biz dahil geri kalanının kovaları bojtu. zaten ben arabadan kovayı çıkarmamıjtım rezil olmayayım die :) kısacası elimiz boj döndük.

11. skoylu

skoylu Serdar KÖYLÜ

Favori Kamış:
    Olta, başkası olmaz..
    En İyi Avı:
    Büyük beyaz; 7 mt. Güney Afrika Açıkları..
    Türkçe Sözlük yada İmla kılavuzu ister misin?

Sana olta, yem, vs. ve balık tutmaktan önce Türkçe öğretmek lazım zira.

12. m-a-v-i

m-a-v-i Yasin

Ben arkadaşın daha ziyade yeni bir klavyeye ihtiyacı olduğun düşünüyorum.Zira büyük ihtimal klavye ile ilgili bir sorun yaşıyor.;)

13. cemates

cemates Cem ATEŞ

Favori Kamış:
    [Sinek Oltası]
    En İyi Avı:
    175-65-R14 Lastik..
    Klavyenizin "ş" harfinde sorun olduğunu farz etsek "j" yerine "s" kullansanız daha okunaklı bir yazı olabilirdi..

iletilerinizde daha anlaşılır bir dil kullanırsanız konuların özünden sapmamış oluruz..

Son düzenleme: 27 Ekim 2009
  14. er41han

er41han Erhan

En İyi Avı:
    İstavrit, Kefal, Mırmır
    Ben arkadaşın ne demek istediğini anlamada hiçte zorlanmadım, varsın oda derdini öyle dile getirmiş olsun, kıyametmi kopar ? daha önemli sorunların yanında bu teferruattan ileri gitmiyor bence....:D

15. m-a-v-i

m-a-v-i Yasin

"Bn akdşn n dmk istdğni anlmda hçte zorlnmdım varsn oda derdni öyl dle gtrmş olsn kyamt m kopr?"

Erhan bey, muhtemelen üsteki satırıda anlamakta zorluk çekmeyeceksiniz.
    Ama bu şekilde yazmanın doğru olduğu anlamına gelmiyor, ayrıca daha önemli sorunlardan kastınız ne tam olarak anlamış değilim. Yani ölümün yanına yazım bozukluklarını koyduğumuzda önemsiz ya da tefarruat diye bakılabilir. Ama bu kıyas bence doğru bir kıyas değil. ;) Ne ile kıyas yaptığınızı paylaşırsanız belki daha anlaşılır olur. Kullandığımız dili en azından kendimizi doğru ifade edebilmek açısından düzgün şekilde kullanmaya gayret gösterilmesi gerektiğini düşünüyorum.

Not; Bu mesajın yukarıda yazım hatası olan arkadaşım bir ilgisi yoktur. Kendisinin mesajı hakkında düşündüklerimi önceki mesajımda belirtmiştim.

16. bilmiyorumabi

bilmiyorumabi Fatih

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    ..

herkese iyi günler,

ben balık yok diyorum siz ise bir harfe takılmı s , bunun üzerine mesajlar yazıyorsunuz. herhalde gercekten balık yokki ,ugrasacak bisey kalmadı. neyse, yinede uyarılarınız icin herkese tesekkür ederim, yurtdısından gelme bir notebook kullandıgım icin, "s+." harfi yok. bunun yerine "j" kullanıyorum, alıjkanlık oldu artık. mazur görün. türkçeyi bilmedigimden degil.

balık raporlarının bol oldugu mesajlarda bulujmak dilegimle.

17. skoylu

skoylu Serdar KÖYLÜ

Favori Kamış:
    Olta, başkası olmaz..
    En İyi Avı:
    Büyük beyaz; 7 mt. Güney Afrika Açıkları..
    Bu bir mazeret değil.

Dilimize sahip çıkmazsak, anlaşamayız. Anlaşamazsak ta, burada olmanın anlamı yok.

Ve, kimseyi "kiji" de ne demek diye düşündürmeyede hakkımız yok.

Laptopunuz için, alın, bir tane PARDUS cd'si, kurun ve Türkçe klavye olarak kullanın. En kötü ihtimal, noktalı virgül tuşunun üstüne bir "Ş" yazan kağıt yapıştırırsınız. Çözüm Türkçe'ye kucak dansçısı muamelesi yapmak değil, klavyenizi düzeltmektir.

Ha, Windows gibi ucube bir sistem kullanıyorsanızda, bu sorunun çözümü gene vardır. Ama ben bilmiyorum, bir bilen vardır, tarif eder.

18. bilmiyorumabi

bilmiyorumabi Fatih

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    .

sizde haklısınız , söz konusu dilimiz oldugunda daha dikkat etmeliyiz. dilimizin önemini yitirmemesi icin bende dikkat etmeliyim. dilimizin bile artık resmi yazısmalarda kullanılmaması gündemde iken üzerime düseni yapmalıyım. uyarılarınız icin tesekkür ederim.

19. molgun

molgun Mustafa OLGUN

En İyi Avı:
    Mırmır
    Serdar Abi'ya sonuna kadar katılıyorum arkadaşlar. Güzel Türkçemize sonuna kadar en iyi şekilde kullanmalıyız, özelikle şu günlerde daha dikkatli olmak durumundayız arkadaşalar. Lütfen sadece form'da değil her alanda daha özenli olalım....

20. molgun

molgun Mustafa OLGUN

En İyi Avı:
    Mırmır
    Cem Bey, imza ayarlarınızda bulunan cümle de geçen "kullanırsınız" kelimesinde bir yazım hatası mevcut. "kullanırsanız" olarak değiştirmeniz gerekiyor.