İzmit Körfezi Kıyı Raporları..

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında cemates tarafından paylaşıldı.

1. zait41

zait41 zait adar

Favori Kamış:
    4 m alman balzer kamış
    Favori Makine:
    ekosima riyobi 6000 banax 3000 4000 makara
    En İyi Avı:
    1.5 kgeşkina 1980 gr çaylama
    cumartesi akşamı herekedeydim arkadaş bir tane eşkina yakaladı ama bu aralar eşkina yapıyor alanlar var ben herekedeyken arkadaşlar ulaşlı caminin önündeydi 20 parça ispari almışlar balıkları gördüm izmaritte vardı eşkina yoktu ha yenikapı medireğinden balık alınıyormu haberi olan varmı:)

2. ilhanmania

ilhanmania Çağdaş Özmen

Favori Kamış:
    shimano
    Favori Makine:
    shimano catana
    En İyi Avı:
    1200 gr barakuda
    eşkine için nasıl bir takım atmalıyım?

3. murat kayadelen

murat kayadelen Murat Kayadelen

Çağdaş eşkina için 2-3 köstekli şamandıralı yada dip takımı kullanabilirsin. İğne boyu 2-3 no olabilir. Halıderede avlanacaksan dip takımı kullanmanı ama köstek sayısını az ,boylarını nispeten kısa tutmanı öneririm, dip çok kötüdür midyeliktir orada o yüzden takılma olasılığı yüksektir. Takımı toplarken kurşunu ilk hamle ile dipten kaldırdıktan sonra boşluk vermeden hızlıca sar. Bulabilirsen canlı teke kullan, küçük eşkinaları da geri iade ettikten sonra herşey tamamdır..:):)
    Güzel raporlarını bekliyoruz...

4. ilhanmania

ilhanmania Çağdaş Özmen

Favori Kamış:
    shimano
    Favori Makine:
    shimano catana
    En İyi Avı:
    1200 gr barakuda
    abi iade etmeden yöne hiç şüphen olmasın aldığımdan çok iade etmişimdir marmare ve ege denizine :) takım içinde dibe direk 2li 3lü takım diyorsun,o hiç sorun değil mutlaka denerim abi..

5. ugursedat

ugursedat sedat

Favori Kamış:
    Balıkçı her kamışı kullanır
    Favori Makine:
    her makina iş yapar
    En İyi Avı:
    2.kg aynalı sazan
    Arkadaşlar selamun aleyküm herkese rasgele pazar sabahı goncaya gitmeyi düşünüyorum acaba izmarit başladımı veya ispari.?hayırlı akşamlar

6. denizci41

denizci41 gürkan

En İyi Avı:
    levrek 7.5 kg
    Kısa bir aradan sonra tekrar geri döndüm anlatın bakayım ben yokken neler yaptınız ismail34 ağbim murat kardeşim recep ağbi ben yokken inşallah denizi kurutmadınız :D yoksa elimden cekeceğiniz var :D

7. Bilal Çoban

Bilal Çoban Bilal ÇOBAN

En İyi Avı:
    2 tane istavrit :)
    Gürkan bey, merhabalar. Sizi görmüşken sorayım. Bu sabah marina'ya gitmeyi ve istavrit - kefal için olta sallamayı düşünüyorum. Bu havada gidilir mi sizce ?

8. ismail34

ismail34 İsmail Köksal

Sevgili Gürkan kardeşim,Allahın yardımıyla öbür gün 4.ncüye dede oluyorum.İnşallah doğduğunda yaygaramdan anlarsın.Onun hazırlıkları nedeniyle bir türlü av yapmak kısmet olmadı.Ama avlağı da boş bırakmadım.Gelip geçerken uğrayıp hal hatır sordum avcı arkadaşlara.Yaklaşık bir aydır tık yok diyorlar.Av niyetinde olanlara rast gelsin.

9. drasty41

drasty41 Recep

Favori Kamış:
    lineaeffe unicast, spro spin2,70 ve 2,40
    Favori Makine:
    shimano exage ryobi ekusima4000
    sen nerelerdesin bakiim seninde benim elimden çekeceğin var :)

10. drasty41

drasty41 Recep

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Sevgili Gürkan kardeşim,Allahın yardımıyla öbür gün 4.ncüye dede oluyorum.İnşallah doğduğunda yaygaramdan anlarsın.Onun hazırlıkları nedeniyle bir türlü av yapmak kısmet olmadı.Ama avlağı da boş bırakmadım.Gelip geçerken uğrayıp hal hatır sordum avcı arkadaşlara.Yaklaşık bir aydır tık yok diyorlar.Av niyetinde olanlara rast gelsin
    allah sağlıklı sıhhat'li torun nasip etsin. allah analı ,babalı büyütmek nasip etsin ismail abi.

11. er41han

er41han Erhan

En İyi Avı:
    İstavrit, Kefal, Mırmır

Gürkan yeterince çekiyoruz zaten, birde sen çektirme bağri...:( :confused: ;) Selamlar....:)

12. murat kayadelen

Gürkan bayram tatili firsattır diyerek her boşlukta soluğu denizde aldım, ama kurutan kurutmuş körfezi zaten :):) bize fırsat kalmamış anlayacağın..:D :D

13. murat kayadelen

İsmail abim allah analı babalı büyütsün, sağlıklı sıhhatli olsun. Torunları boy boy dizdin, artık sırtın yere gelmez..:):)

14. ismail34

ismail34 İsmail Köksal

Yüce Allahım sanada hayırlısıyla göstersin inşallah.Sırtım yeremi gelmez,yoksa yerdenmi kalkmaz.Biri olacağı kesinde acaba hangisi. Hayırlısı ne ise o olsun inşallah.

15. denizci41

denizci41 gürkan

En İyi Avı:
    levrek 7.5 kg
    Sevgili Bilal mesajını gec gördüm kusura bakma benim icin balık tutmanın havası yok her havada giderim isterse bardaktan boşalır şekilde yağmur yasın hic önemli değil eğer kafaya taktıysam giderim bütün amacım balık yakalamak değil keyif yapmak havanın kötü olması bana keyif verecekse hic düşünmem cıkarık sana bol şanslar

16. denizci41

denizci41 gürkan

En İyi Avı:
    levrek 7.5 kg
    Ooooo Ağbi hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün ve dedeli nineli :D yaygaranı dört gözle bekliyorum

17. denizci41

denizci41 gürkan

En İyi Avı:
    levrek 7.5 kg
    Buralardayım ağbi biryerlere gitmeyede niyetim yok merak etme uzun zamandır pilanını yaptığım arabayı sonunda aldım sıfır araba alacak paramız olmadığı icin eski bir araba aldım biraz işleri var hevesli hevesli onla uğraşıyorum deymeğin keyfime bir yandanda pilan proje yapıyorum yeni av serivenlerine cıkmaya hazırlanıyorum şimdiden seyahat tipi cay makinası alsammı almasammı yoksa başka bir cözümmü üreteyim diğip duruyorum dedimya kanatlanmış ucuyorum sanki kücük bir cocuğa oyuncak alırsın sevincten ucarsa aynen öyleyim :D

18. denizci41

denizci41 gürkan

En İyi Avı:
    levrek 7.5 kg
    Ağbi ALLAH cektirmesin yeterki ben cektirsem ne olcakki merak etme benim cektireceğim sizi üzmez mutlu eder sen icini ferah tut :D

19. Bilal Çoban

Bilal Çoban Bilal ÇOBAN

En İyi Avı:
    2 tane istavrit :)
    Selamlar, hürmetler ustalarım :)

Bir adet kıbrıs oltası hazırladım kendimce, köy ekmeğini de taktım kabuklu kabuklu, güzel birşey oldu gibi. Bir de dip oltası yaptım, çürümeye yüz tutmuş tavuk göğsü takacağım ( bi kokuyor ki sormayın gitsin ). Çapari takını da hazır ettim, ezanın okunmasını bekliyorum, namazı kılıp marinaya geçeceğim :)

Vakti müsait olan buyursun gelsin :)

20. drasty41

drasty41 Recep

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    sevgili gürkan hayırlı olsun araban kazasız belasız günlerde kullan inşallah.