Recep ağbi sen onları bana verde ben bir test edeyim ağbi bakalım işe yarıyorlarmı yaramıyorlarsa boşuna uğraşmamış olursun her türlü test yapılır
Abi sen geç geldin kurtardın. Ben sabahın ilk ışıklarında gittim adamın yanına, gitmez olaydım Birazdan tekrar gideceğim zargana ve kefal'e. inşAllah orada değildir. Bu arada hâd safhada zargana yemi sıkıntısı var, hazırlıksız yakalandım. İpek yok, fletosunu çıkartıp takabileceğim balık yok, ne yapabilirim ? ( ekleme ) zargana için yemsizlikten değişik metodlar deneyeceğim, işe yararsa av dönüşü raporlayacağım. Görseniz ağlarsınız halime
Marinada bizim yerli batak kurdu satanlar oluyordu bulursan al dene zarganaya, kefale sanırım faydalı olur...RASTGELE...
Değerli abilerim, geçen günki av maceram ne yazık ki başlamadan bitti. Çantamı, oltamı arabama doldurdum, bi hevesle yola çıkacakken arabam çalışmadı. Nasip diyelim, heves de kursağımda kaldı tabi. Ayrıca Recep abi, Erhan abi ve Nuri abiye bolca teşekkürler, nasipse yanyana olta sallarız birgün.
sevgili arkadaşlar aralık ayında ağvada kilimlide veya kadırgada ne tür balık yakalayabilirim ve hangi yemi kullanmalıyım cevaplarınızı bekliyorum saygılar.
Sn.Efe kardeşim,o tarafın avlaklarının kurdu Sn.Murat Kayadelen kardeşimizdir.inşallah müsait olur da mesajını görüp seni bilgilendirir.
çok komik kaçacak eminim ama, 3'ü bir arada neskafe ambalajlarının iç yüzeyleri parlak. onları şeritler halinde kestim zarganaya sallayacaktım
Nesi komik, millet bir nevi plastiği, (silikon) demiri (jig) sallayarak zargana olmasa da pekala güzel balıklar alıyor. Hem, ipek dediğin nedir? Zargananın bir numaralı yemi.
Agvada Kalkan ve lufer deneyebilirsin, kadirgada lufer çok verimli olur, kilimli de olta atabileceğin verimli yer olacağını sanmıyorum , yem olarak taze İstavrit kullanabilirsin.. Şimdiden rastgele..