Sevgili dostlarım,öğlenden beri oğlumla balıktaydık ama soğuktan ellerimiz ve ayaklarımız donunca eve uyuşuk bir halde dar attık kendimizi.Balıkta ise her zamanki gibi tık yok. ÜŞÜDÜĞÜMÜZ KAR KALDI.
Erhan abi, o taraflara ömrümde 2-3 kere ancak gitmişimdir, o da balığa değil. Birlikte gidersek, hep tanışmış sohbet etmiş oluruz, hem de tecrübelerinizden yararlanırım.
Hereke Merhaba Arkadaşlar Aranıza Yeni katıldım.Cumartesi akşama Herekedeydik Sabah saat 5 e kadar takıldık.1 Olta kırıldı.4 kere misina koptu.Eşkina var ama alabilene... Ulaşlı sahilinde İspari ve izmarit cok ama eşkina yok. Boru kurdu Çıktı balık bitti.
Hoşgeldin; kısmetten öteye ne yapsan boş, kısmetin bol, iğnen balıksız kalmasın, herdaim...RASTGELE...
Sevgili dostum,bizim dostluğumuz pazara kadar değil mezara kadar. Hatta öbür tarafta da dostuz inşallah.
Unutulmuş birer birer Eski dostlar, eski dostlar Ne bir selÃm, ne bir haber Eski dostlar, eski dostlar HayÃl meyÃl düşler gibi Uçup giden kuşlar gibi Yosun tutan taşlar gibi Eski dostlar, eski dostlar Unutulmuş isimlerde Bilinmez ki nasıl, nerde Şimdi yalnız resimlerde Eski dostlar, eski dostlar Gerçek, sözde değil, özde dostları ve dostlukları herzaman bulabilmen dilek ve temennisiyle herzaman mutlu ol, mutlu kal.....
Tekrardan hürmetler; birkaç adet rapala siparişi verdim , at çek yapmaya niyetliyim, en ümitli olduğum ise " MARIA PRINCESS 7 CM " isimli mavi renkli rapala. Kocaeli'de nerelerde denemeliyim bilmem fakat, marina - sekapark denemesi yapacağım. Avlak önerisi olana da minnettar kalırım tabi rastgele.
Sn.Bilal kardeşim,sana Goncayı tavsiye edeceğim.Altı kayalık olduğundan,lüfer,levrek ve diğer avcı balıkların yatağı orası.Rapalanın orada iş yapacağından ümitliyim.Rast gelsin kardeşim.
bende ulaşlıyı tavsiye edebilirim körfeze balık girdiğinde orda olmaması düşük ihtimal,bu arada gonca halıdereyi geçince askeriyeye gelmeden sarp kayalık denize doğru ordada deneyebilirsiniz,bende hafta sonu için denemeyi düşünüyorum sahteyle bu kaçak somonlar en son yalovada bolca çıkmış burda neden olmasın..
Övünç bey, az önce sahte siparişi verdim, haftasonuna kadar elime ulaşırsa geçerim oraya. Belki nasipte somon vardır Teşekkürler.
Roma mezarını geçince uzun bir rampa başlangıcının başladığı yer.Gece kalacaksan fosforunu,kafa lambasını ve kalın giysilerini ihmal etme çok soğuk olur orası.Fazladan olta takımını da al.Yemliyi de atarsın.Beri yandanda rapala çalışırsın.Karagöz ve izmaritte çıktığını söylüyor arkadaşlar.Dibi kayalık olduğundan dip yemli oltaları biraz takılabilir.Fazladan takım al yanına. Hadi hayırlısı.Rastgelsin.