İzmit Körfezi Kıyı Raporları..

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında cemates tarafından paylaşıldı.

1. murat kayadelen

murat kayadelen Murat Kayadelen

İsmail abi, bugün ben de seni yokladım birkaç defa telefonla ama ulaşamadım. Yağmur çamur biraz at-cek yaptım (klasik haftasonu sporum oldu) temiz hava alarak evime dondüm ....

2. denizci41

denizci41 gürkan

En İyi Avı:
    levrek 7.5 kg

Estafurullah ismail ağbim biz babadan gördüğümüz saygıyla yetiştik büyüklerimizi halt etmeği bilmeyiz bize öyle şeyler öğretmediler büyükler ne derse doğru derler eğer söylediği şey yanlışsa onu uyarmak bize düşmez başka bir büyüğümüzden yardım isteriz sen icini rahat tut büyüklerimiz bize herzaman lazım onların kıymetini bilhassa ben iyi bilirim saygılarımla

3. denizci41

denizci41 gürkan

En İyi Avı:
    levrek 7.5 kg

Yaaa arkadaş sen neden anlamak istemiyorsun biz olmadan sen balık tutamıyacaksın totem yaptım sana (toteme de hic inanmam :D ) boşuna uğraşma sen ortamı hazırla biz gelelim bak gör ne balıklar tutacaksın anla artık :D

4. ugursedat

ugursedat sedat

Favori Kamış:
    Balıkçı her kamışı kullanır
    Favori Makine:
    her makina iş yapar
    En İyi Avı:
    2.kg aynalı sazan
    Cumartesi gecesi 7.30 bayramoğlundayız gece 1.30 tık yok topladık takımları eve döndük.

5. ismail34

ismail34 İsmail Köksal

Ben de bu gün avlağımızdaydım.50-60 kişilik koskoca avlakta 5-6 kişiydik.Bütün çabalamalarımıza rağmen bizde de tık yoktu dostlarım.Denemediğimiz yol ve yöntem kalmadı ama nafile.İnşallah yarına kısmet inşallah.

Sn.Gürkan kardeşim aldığın aadap ve terbiyenin farkındayım.İşimiz latife.
    Acizane bendeniz eski Istanbul taxicisiyim.100 m.de adamı çözeriz.Kaldı ki seninle birkaç saat sohbetimiz oldu.

Son düzenleme: 21 Aralık 2010
  6. denizci41

denizci41 gürkan

En İyi Avı:
    levrek 7.5 kg

Harikasın ağbi ya sana yazacak cevap bile bulamıyorum senden öğrenecek cok şeyler var ALLAH seni başımızdan eksik etmesin (AMİN)

7. ismail34

ismail34 İsmail Köksal

Sn.Gürkan kardeşim,biliyorsun bizler kocadık.Artık bayrağı sizin gibi cevher gençliğe emanet ettik.Övünerek vede güvenerek söylüyorum ki sizlerden ve izlediğiniz yoldan çok memnunuz.Allahım sizleri şaşırtmasın.
    Rabbim sizin gibi gençlerin de sayılarını arttırarak çoğaltsın aslanım benim.

8. Bilal Çoban

Bilal Çoban Bilal ÇOBAN

En İyi Avı:
    2 tane istavrit :)
    Bu sabah beni kimse tutamaz. Marinaya gideceğim. At çek ile çinekop - lüfer deneyeceğim. Zargana'ya ipek de sallarım, dip takımı da yaparım diye düşünüyorum. Hiç olmadı istavrite sallarım :) en kötü ihtimal olta takımlarımı denemiş olurum. fikri - tavsiyesi olan başımın üstündedir, öyle biline :)

9. ismail34

ismail34 İsmail Köksal

Sana rast gelsin Bilal kardeşim.Balıktan yana pek ümitli değilim ama nasip kısmet işidir bu.Bizim bu kıyılarda birşeycik yok bilgine.Az sonra bende bu günkü rehabilitasyona başlayacağım.

10. Bilal Çoban

Bilal Çoban Bilal ÇOBAN

En İyi Avı:
    2 tane istavrit :)
    sadece at çek yaptım, sonuç sıfır. ne yapacağız abi, nerede deneyeceğiz şansımızı ?

11. ismail34

ismail34 İsmail Köksal

Sn.Bilal kardeşim,bu sabah ezan vaktinde 4 ve 6 kiloluk levrek almış arkadaşlar.Ama koca gün yine tık yoktu.Yaptığımız sahil keyfiyle evimize döndük.

12. murat kayadelen

4 ve 6 kilo himmm... Sen yine at-cek kası yaptıracaksın bana. Hoş son zamanlarda yaptıgım tek spor bu zaten :).. Bu aksam istanbulda güzel bir at- cek avı yaptık, arkadaslar raporu ekleyecekler. Hafta sonuna korfeze hazırlıyorum kendimi. Bu bilgiden sonra daha feyz ile atar çekeriz artık, sardın yine basıma belayı İsmail abi....:)

13. drasty41

drasty41 Recep

Favori Kamış:
    lineaeffe unicast, spro spin2,70 ve 2,40
    Favori Makine:
    shimano exage ryobi ekusima4000
    akif'le berabermiydiniz murat :)

14. drasty41

drasty41 Recep

Favori Kamış:
    lineaeffe unicast, spro spin2,70 ve 2,40
    Favori Makine:
    shimano exage ryobi ekusima4000
    şu levrek meralarına bizide götür ismail abiiii :)

15. murat kayadelen

Evet abi, Akif ve Hakan abi ile birlikteydik. Ama avımız sürpriz olsun, konuyu Akif Abi'm acacak ..

16. ovunc41

ovunc41 övünç karlıdağ

Favori Kamış:
    Trabucco İridium Distance 4.20 3p,Ryobi Komatsu 3.75 50-150 ,Spro GTPRO 2.40 15-40 3 parçalı spin
    Favori Makine:
    Shimano Aernos 4000 FA,Shimano Ultegra XSC 5500,Shimano Catana 4000,Ryobi Ecusima 8000vi
    En İyi Avı:
    kiloluk eşkina,1.1 kg mırmır,lüfer vs..
    slmlar..

somonları almışsınız gördüğüm kadarıyla,valla ona bile razıyım ama körfez hakikaten çok sessiz :)

17. musti1956

musti1956 mustafa şefkatli

Favori Kamış:
    Custom
    Favori Makine:
    alba
    En İyi Avı:
    67 cm Adapazarı Turna
    Ne derneği Hepsi oturmuş kimden bir kıl kopartırım çabasındalar. Dün Altınovadan Gölcük kavaklıya kadar Dolaştım milletin somurtuk suratlarını gördükçe oltamı sallamak bile istemedim. Kaya balığı bile nazlanıyor oltaya atlamak için varın gerisini siz düşünün. Denemediğim yöntem kalmadı. Bol bol gümüş balığı var denizde onlarda iyice kıyıda durduğundan gırgırlar avlıyamıyor yoksa birz açıkta olsalar onlarda tezgahlardaki yerlerini alacaklar. Geçenlerde Pazarda tekir satılıyordu ve inanırmısınız en büyüğü 6 cm geçmez Balıkçı halinde piyasaya çıkartılmadan bunları kontrol edecek bir MÜSLÜMAN yokmu yahu... Elin GAVURU, HRİSTİYANI bizden daha müslüman bu konuda. Geleceklerini düşünüyorlar. Ama üç tarafı denizle çevrili ülkemizde Okyanusta avlanması gereken gemiler Boğazlara kadar indiler Bunlara hiç MÜSLÜMAN diyebilirmisiniz. İnsanlıklarını zaten kaybetmişler.

18. er41han

er41han Erhan

En İyi Avı:
    İstavrit, Kefal, Mırmır
    Söylediklerinizin hepsine noktasına virgülüne kadar katılıyorum, ''Balıkçı halinde piyasaya çıkartılmadan bunları kontrol edecek bir MÜSLÜMAN yokmu yahu...'' demişsiniz, :confused: bu sular tehlikeli sular, sorsan herkes Elhamdülillâh müslümanız diyorda, ;) icraata gelince nedense unutuluyor bu sözcük, :D Malum çalışınca oluyor diyenlerde aynen böyle diyorda, :rolleyes: icraatı göremiyoruz, :p ALLAH cc bu Millete tez zamanda akıl fikir versin, yoksa işler hiçte iyiye gitmiyor...:(

19. İKİZLER

İKİZLER

Bravo Erhan Abi o tipleri iyi bilirim o tipler kendine Müslüman olanlardan. İnsanın fikriyle zikrinin birbirini tutması lazım ama neredeeeeeee???

20. metalurjist41

metalurjist41 EMRAH

Favori Kamış:
    Ron Thompson
    Favori Makine:
    Shimano Nexave
    En İyi Avı:
    Turna, 87 cm
    Raporunuzu okudum Murat Abi. Güzel av olmuş. Körfezde de böyle güzel raporlar görebilmek tek tesellimiz.