Bu gün Sn.Murat Kayadelen kardeşimle denemediğimiz kaşık, rapala,silikon ve mini jig balığı kalmadı maalesef tık yoktu.Anlayacağınız körfez kurudu galiba.
Canım Abi'm , canımız sagolsun. Birdahaki sefere inşallah o da olur, sohbet muhabbet temizhava, seninle herseferinde boş donsek yine ragziyim..
Canım kardeşim,çok teşekkürler güzel düşüncelerin ve samimi duyguların için.Ama bir de baba balıklar da alsaydık ne güzel olurdu.Güzellikleri katmerlerdi.Ne yapalım kısmetimiz buymuş deyip katlanacağız,elden ne gelirki.
Ehhh ağbi ya aşk olsun balığa cıkıyorsunuz haberimiz yok gene. tamam canım istenmediğimiz yere gelmeyiz bizde
Pisi,levrek,ispari,sargoz var..İzmit güney taraflarda bir çok avlak var.karış,karış geziyoruz Balığıda alıyoruz.rastgele
Hani haber vericektin, beraber gidelim demiştin... aldıklarınında bir resminide görelim değilmi, şu avlaklarıda şimdi sorsam söylemessinde sen şimdi, hadi....RASTGELE....
Eeehhh canım kardeşim önümüzdeki ilk baharda Trakyada olacağım.Ben seni oraya davet edeyimde gör sen.
Arkadaşlar körfezde balık kalmadığına göre bence artık İzmit muhabbet raporları diye bir başlık altında devam etsek nasıl olur..
Neden olmasın, önemli olan samimi, dürüst muhabbet ve dostluklar olduğu müddetçe başlık hiç önemli değil, her türlü başlık altında muhabbet edilebilir...
Sn.Deniz kardeşim sana bir soru..??? Violonselin sesi neden bu kadar gamlı...??? Beraber balığa çıkarsak orada yemek yerken bize violonsel çalacakmısınız..??
İsmail bey gamlı ses nedir?ses nasıl gamlı olur bunu bilmiyorum ama viyolonsel sesinin insan sesine en yakın olduğunu keman hocası olarak iyi bilirim... Beraber balığa çıkma konusuna gelince neden olmasın memnun olurum..Ama viyolonsel çalmak gibi bir yeteneğe sahip değilim ...İşim keman çalmak ve bunu akademik düzeyde öğretmek....Balıkta keman çalmaya gelince bu ne yazık ki imkansız...Siz yemek yerken ben keman çalmak yerine yemeğe takılmayı tercih ederim.......
Sn.Deniz hocam,size dört başı mamur bir sofradan sonra rica ederiz bizde. Sizde stradivaryüsünüzle bizlerin kulak pasımızı silersiniz lütfen.