Hadi bakalım, kısmetiniz bololsun, iğneniz karagözsüz kalmasın, karagözler gelirse, resimlerinide göürüz heralde...
Enver abi merhabalar sizden aldim sanirim dun sahte baliklarimi degil mi?Memnun oldum tekrar tanistigimiza...
Canım kardeşim aman yapma,organizasyonu seve seve düzenleriz de bu forumdaki moderatör arkadaşlar yanlış anlayacak.Ne zaman bölge sorumlusu oldun sen diyecekler.Yaşımızın gereği bütün arkadaşlar sevip sayıyor sağolsunlar.Şimdiye kadar beni hiç kırmadılar,hatta hiç üzmediler.Bu yüzden Kocaeli bölgesine Agalıkta boynumun borcu oldu artık.
Siteyle ne alakası var ismail ağbi biz seni saymışız sevmişiz başımıza tac yapmışız bizim gönrümüzün bölge sorumlusu sensin site yönetimi kabul etmezse sitede etmez ama bizzim gercek yaşantımızda ağamızda paşamızda sensin tabiyki sitenin belli başlı kuralları var onlar başkasını ataya bilir bunada saygımız sonsuz ancak atadığı arkadaşı bakalım biz seni sevdiğimiz gibi sevecezmi niyetim burda site yönetimine hakaret değil asla yanlış anlaşılmasın biz sadece seni gönrümüzde bölge sorumlusu yaptık bile
Sn.Gürkan kardeşim,söylediğin güzel sözler ruhumu okşadı.Ama illaki bu iş yinede forumumuzun yöneticilerinin belirleyebileceği bir konu olduğundan fazla konuşmam doğru olmaz.Haaa kendi aramızdaki mini org.için seve seve önderlik ederim. Hani balık bir kımıldamaya ve sahile yaslanmaya başlasın o zaman iş tamam.Gününü hep beraber kararlaştırırız.
ORGANİZASYONMU...!!! Hiç sanmıyorum...Kaç yıldır bu İzmit Körfezi Kıyı Raporları' nı izliyorum daha hiiiç bir organizasyona rastlamadım, ama yinede, ''ümit gönlümün ekmeği umar ha umar umar'' misali, çıkmayan candan ümit kesilmezmiş....Kalın sağlıcakla....
Recep abi yapacaz yakında bişeyler,sabır olunca balıkta oluyor,saygılar.bakalım gökçe adaya hazırlanıyoruz.4 gün boyunca orada olucaz.yarın belli olucak..yoksa bize her yer gökçe ada Kardeşim güle güle kullan,oltan balıksız kalmasın...aldığın sahteler bana sorarsan iş yapar..ama bi o kadarda o sahteyi gezdirmek,kıskandırmak lazım buda kamışı kullananın sihirli ellerine kalmış..rastgele
Tesekkur ederim abicim sagolasin..Bugun yine dukkandaydim bi kasik daha aldim goremedim seni fakat bahsin gecti iyi ve isteekli bi balikcdiri evren dediler benden soylemesi
Sağolasın kardeşim,ben iş çıkışı uğrarım genelde..yine görüşmek üzere.inşallah gideriz balığa beni daha iyi tanımış olursun..ege ve akdenizden bir çok yerden selam gelir bana.sağolsunlar.bu saygı ve sevgi meselesii.rastgele Kardeşim
Sevgili dostlarım,son birkaç gündür deniz ayna gibi.Tek tük karagöz çıkıyor.Akşam ezanından yarım saat öncesi başlayıp ezandan bir saat sonrasına kadar.Tabii poposu benim kadar donmayanlar bekleyip tek tük alınabiliyor.Evvelki gün bende bir tane alıp şansızlığımı kırdım.Ama herşeye rağmen doyurucu bir balık yok yani.