İnşallah dediğin gibidir ve öyle olur, zaman, zaman ulaşlı mendireğinin orada zıpkınla avlananların eşkinaların tozunu attırdığınıda duyuyoruz, ondan dolayı dedim, selâmlar...
abıler ben rapor verırım dedım ama yağmurdan ve bıkac arkadasın fıre vermesınden dolayı gıdemedık pazar gununu evde yatarak gecırdık maalesef bu arada bı balık organızasyonu olursa benıde yazın kosa kosa yuze yuze gelırım
ERHAN abi,karamürselli arkadaşlara sor anlatsınlar sana.notere gerek yok evde difrizde uyuyolar kuzular ben her balığ resmini çekseydim Türkiye tanırdı beni 11 saat bekledim..hafta.da 3 kez balığa izmit,te kim gidiyorrrrr..ben bu işin rojonunu çok tan kestim..eskiler tanır
Sende benim gibi takılmaya gelmeyenlerdensin galiba, noter, resim falan, işin espiri tarafıydı, lâf olsun torba dolsun yani, eski yeni, karamürselli, kimseye birşey sormaya ne halimiz var, nede gerek var, neyse, Selamlar, Sevgiler, sağlıkla kal, ....RASTGELE....
Yenilerden de tanımak isteyenler olabilir. Bu işin rojonunu ne zaman ve nasıl kestin bir de bu abin görmek ister. Difrizdeki kuzularından da olabilir, zararı yok.
Nuri abi 6,7 yaşlarında bu işin rojonunnu kestim,ve hayatımın bir parçası olarak gördüm..Allaha şükür olsunki bana çok güzel bir aşk verdi.7 yaşında olta balıkçılığına başladım,çooook yere balık avına gittim...ama çoook !!! görmek yerine ,yaşamayı tercih ederim,inşallah bi gün tanışırız saygılarımlaa
abı carsamba sabahı gıttım kavaklı sahılıne bastan sona gezdım atmadığım olta kalmadı herseyı denedım ama 5 cm lık kayabalığından baska bısey tutamadık konca da bıtık heralde bu aralar oraya gıden arkadaslarım vardı onlarında sesı cıkmıyor korfez kurudumu ne oldu yau
Merhaba arkadaşlar bu hafta sonu izmite geleceğim,size zahmet şu aralar tatlı yada tuzluda ve gecelemek kayıdı ile ne tür ve nerelerden av yaparım,yardımcı olursanız sevinirim
Murat bey, tatlı su konusunda fikrim yok ama deniz için gölcüğe yakın bir bölgede olacaksanız kavaklı sahilinde geceleyebilirsiniz. Mamun ile mırmır, ispendek , bazen pisi, ara sıra minekop yapar. Ama şu ara çok durgun, su çok soğudu çünkü. Hafta sonu da yağmur görünüyor, şimdiden rastgele..
cuma akşamı hereke'deydik saat 02:00 ye kadar ama tık yoktu 2 gelincikten başka onlarda suya iade edildi
balık aranmak istiyor dün akşam arkadaşlar herekedeydi iki tane eşkina anca yakalamışlar biz kerpeden önceki hafta ve ondan önceki dört hafta çok güzel ieşkinalar aldık
Hava iyice soğudu tabii, ne paylaşım ne rapor geliyor. Kalaruferleri kaldırıp soba mı kurasak, en azından mısır patlatiriz (İsmail abi) ... dimi yahu .
arkadaşlar asıl keyıf nasıl olur bu soğuk havada biliyormusunuz canım cekti valla... şimdi arkadaşlarını alcaksın gidiceksin balığa... mangalını yavaştan ateşe verceksın alcaksın yanına bir büyük ve avlanmaya başlicaksın... sorada tuttuğnuz balıkları atıcaksınız mangala ooooooh keyfe söylencek bişi kalmaz herhalde... karnım acıktı hayal kurdum hemen :d
yok bence şu an ithal uskum fenaaaa olurr.gofret gibi valla..ças,çuss duman koku tadından yenmezz.balıktanken en güzel mangal uskumru çok güzel oluyor. )
arkadaşlar ben haziranin başında almanyaya gidiyorum ailem orada yaşiyor ve tam hollanda sınırında olduğumuz icin den haag a balık ava cıkıyoruz uskumruya ama sadece... siz bana şimdi inanmicaksınız belkı ama gittiğimde resimlerini cekicem... at çek 70kılo uskumru tutuyoruz 3 kişi... onun zevki varya hic birşeye değişmem bana kalsa orda yatarım 2-3 gun ava cıkarım ama abilerimin iş gücü olduğu icin dönmek zorunda kaliyoruz... ve inanilmaz yorucu oluyor... geceden saat 1 gibi yola cikiyoruz tam 256KM yapiyoruz yaklaşik 3 saat sürüyor sonrada millet yerleri kaptığı iicn erken gidip yerini aliyorsun kovalarını gemiye birakiyorsun ve yatmaya gidiyorsun... saat 8de limandan hareket ediyor ve 16da limanda geri dönmüş oluyoruz... biraz tuzlu ama biniş: gecen sene 27.5 euro idi ( 56TL kişi başi) bu sene nekadar olur bilemiyeceğim... ama resimleri cekicem söz
Sevgili dostlarım,ben sezonluk bakımları yaparak oltalarımı kaldırdım.İnşallah Allah ömür versinde Mart sonu veya nisan gibi balığa başlayacağız.O zamana kadar yaşasın kalorifer petekleri. Aaaahhh Muratım o sizlerin kuzine, bizim de peçka dediğimiz sobadan olsada neler yapmazdık onunla.Kibarcık olduk artık.Odunu yok, kömürü yok, külü yok, temiz iş vesselam.Örf ve aadetler gitti bitti ne yazıkki. Ama Muratım bebeğinin 40 uçurmasına İsmail dedesine beklerim.Ben kendi ellerimle yaparım mısır patlatmayı size.