Ahaaaa bizim yiğen doğmuş haberimiz yok aşk olsun yaaa recep ağbi duydun demi bunlar biz karşı kıyıdayız diğe hic haber bile vermiyorlar
Gürkan'ım canım kardesim, yeğen için 2 ayımız daha var, İsmail Abi'm şimdiden nazire yapıyo. Kismetse hele bir doğsun inşallah el opturmeye götüreceğim ona. Bu arada gecen hafta tam da sizleri davet edip, hem olta atıp hem de çayımızı kahvemizi icebilecegimiz bir yer keşfettik İsmail abimle. Havaların ilk musaitliginde bir İzmit Bolge buluşması yaparız inşallah hep beraber...
Yaaa ismail ağbi alemsin ya bende sandım yiğen geldi üzüldüm hediyemizi alıp hayırlı olsuna gelemedik diğe yüreğime su sertin murat kardeşim alacağın olsun ismail ağbi. Demek sonunda güzel bir yer keşvettiniz sabırsızlıkla bekliyorum gerci recep ağbi bana darılmıştır arayıp sormuyorum diğe önce onun kalbini tekrar kazanayım gerisi kolay demi recep ağbi
Sn.Recep kardeşim,hani yeter bu kadar ceza daha fazla işkence etme Gürkanıma.Üzme kızanımı,dört dönüyor senin gönlünü almak için.
Cevap bile yazmıyor ismail ağbi baksana kac sefer aradı dönmedim kendine geriye adamda haklı ama başımı kaldıracak halim yok bu aralar
gürkanım, sen dert etme kendine aramazssın ,aramazssın nedelim ama cezası kötü olcak fena ödeteceğim sana
Ahanda cevap yazdı hele şükür be ağbi sen cevap yazdınya gerisi kolay asıl zor olanı cevap yazmasaydın seviyorum seni ağbi kendine iyi bak
Sevgili dostlarım,sömestre tatili için Ankaradaki Doktor kızanlarım geliyor.Tabiiki yıkım ekibi de beraber.Yıkım ekibi demek az heriflere,resmen EŞKİYA.Gördükleri her şeyi talan etmekte üzerlerine yok maaşallah.Bu yüzden bilgisayar ve av odamın kapılarına kilit yapacağım.Aman iğne batmasın,aman fişek patlamasın korkusu yaşıyoruz. Bu yüzden bir hafta boyunca biraz seyrek girebilirim foruma.Arkamdan dedi kodumu yapmayın bak karışmam ona göre.
Perşembe ve cuma gunü aksam suyunda her turlu sahte ve silikonla 2 şer saat atcek yaptım. Malesef hareket yok, avlandigim bölgedeki ustaların yorumları da aynı yonde; su fazlasıyla soğudu ve Balik derin suda. Nisandan itibaren hareketlenme baslar ..
Nisana kadar kış uykusundayız yaniiii..Hadi hayırlısı.Ama burayı da boş bırakmayın.Birbirimizin sağlık ve selametinden haberdar olalım.
Canım abim, en yakın zamanda görüşür av yapamasak da çay içeriz.. Sen kızanların, torunların tadını çıkart, balık malık yok ne de olsa...
Körfezdeki dalgın suya bir bak göreceksin Geçmiş gecelerden iri bir balık durmakta derinde Mehtap iri mırmırlar ve kefal senin en güzel aksin Velhâsıl o rüya duruyor yerli yerinde... Körfezde rüyaların yeni sezonda gerçekleşmesi dileğiyle, herkeze ...RASTGELE...
Hayırlı cumalar.hayırlı haftasonları,sağlıklı,güzel iri balık avlar diliyorum herkeze...Rastgele.yine sargoza gidiyoruz.nasip,kısmet