İstanbulda av veren bu balığın korfeze girmemesi için hiçbir neden yok, sular su anda soğuk. Bence tatlı su ağızları yoklanabilir, Körfez'e çok güzel bir hareketlilik getirebilir diye düşünüyorum ....
Dostlarım,bu gün yine avlağımızın dere ağzı olan yerine yoklama çektim ama nafile.Sn.Sedatın dediği gibi havalar iyice soğumadan balık çıkacağa benzemiyor,aynı fikirdeyim.
slm kocaeli gebze oturuyorumda eski sar yada darıca sahilinde bugün lerde hangi balıklar çıkıyor yardım edin arkadaşlar ne olur yeniyimde
Hevesini kırmak istemem ama buğün lerde deniz cok fakir günlerdir elimiz boş geliyoruz eve genede sen şansını dene
Akşam Saat 8 sularında babam pisi yakalmaya çalışırken yanındaki arkdaşlarından birinin oltasına takıldı bu Uploaded with ImageShack.us
Bu sene camgöz oldukça fazlaymış. Yazın Yalova taraflarında abilerle birlikte bize de denk gelmişti. Fotoğrafını bu bölümde paylaşmıştım. Sanırım körfez girişinde toplu nöbet tutuyorlar. Balık giremiyor körfeze.
Balık baştan kokmuş birkere, bu nedenlede körfezde balık yok...!!! 1960'lı yıllarda biz gölcükte sahilde oyun oynarkende bu denizdeki köpeklerden vardı, Allah cc karadakilerin şerrinden, hem denizi, hem balıkları, hemde milleti korusun...
Sevgili dostlar ne oluyor bayağıdır sesiniz sedanız çokmıyor.Balık bittiyse dostluğumuzda mı bitti...???
nerden cıkardın ağbi dostluğumuzun bittiğini ben elimden geldiğince arayıp soruyorum benden yana sıkıntı yok
Sevgili Sn.Gürkan kardeşim,ara sıra böyle duygu yoklaması iyi olur.Uyuyan duyguları uyandırıp,duyguları tazelermiş. Hani biz orta yaşlı delikanlılar soğuk kış günlerinde sıcak soba başında gevşer uyuklarız.Sen yaşlarda iken Allah inandırsın buzları kırıp altındaki suyla başımı yıkardım.Şimdi abdest alırken önce kombinin sıcak suyu açıkmı diye bakınıyoruz. Hani anlayacağın bizlerde bir zamanlar kartaldık,şimdi kargaya döndük.
son buluşmadan sonra ben defalarca herkesi aradım ama sizlerden beni arayıp soran pek olmadı esas sitem etmesi gereken benim sanırım
Heyyyytttt recep ağbim bir konuştu tam konuştu arıyacam ağbi merak etme seni unuturmuyum hic biliyorum bu lafı bana yolluyorsun mesajımı aldım ben merak etme kendine iyi bak hoşcakal