yok ağbi durgun falan değil balık varda biz galiba yaşlanmaya başladık dün akşam gene bir azmanla 30 dk ya yakın uğraştım suyun üstünde bir oyana bir buya gezdirdim sanki tasma takılmış köpek gibi ama malesefki gene yaptı yapacagını kopardı gitti 0.60 lık visineyi darma dağan etti onu bırak nerden baksan 15.20 mt visineyle su üstündeki seyirlerime göre 8.9 kg rahat vardı (kacan balık büyük olurmuş ) ama 0.60 visineyi cok rahat kopardığına göre yakındı hağla kendime gelemedim dün akşamdan beri kolumun ağrısından bir hal oldum neyse rovanşını mutlaka yaparım o değilde üzüldüğüm babamdan kalan son 3 kancadan 3 üncüsünü götürdü bari onu bıraksaydın yaaaa
Ah be Gürkan kardesim, bu sitede öyle bir Levrek görmeyeli uzun zaman oldu. Baba dan kalan son kancanın gitmesine de ayrıca üzüldüm. İnşallah birdahaki sefere alırsın o canavarı ..
peşindeyim ağbi bırakmam o kancayı ona merak etme cok yakın zamanda mankenler gibi fotorafını yapıştıracam bu sayfaya ahtettim o kancayı alacam ben onun varlığını biliyorum artık o korksun benden nede olsa burdan cıktığıda yok gelecek o kanca gelecekkkk zaten hep sabahlıyordum dahada azimle sabahlarım artık derisini yüzüp etinide siz değerli kardeşlerime ikram edecem onun
Gölcük ve değirmendere sahili tek-tük mırmır yapmaya başladı. Saatlerce süren bekleyişin ardından alınan 1-2 mırmır..! Bu sene balık gerçekten çok nazlı, kıpır kıpır taze kaçalara bile dönüp bakacak balık yok şu sıra...
Değerli abilerim Herkese selamlar.Aralık ayında İzmit bayındırlık'ta bir arkadaşımı ziyaret vesilesiyle balığa gitme isteğimde var.mera ve yem temin edebileceğim yerler konusunda yardımınıza ihtiyacım var
Hevesini kırmak istemem ama bence sen bol bol gez toz balık neredeyse yok denilecek kadar az ama ben genede takılacam diğorsan belsa plaza denilen iş merkezinin arka tarafındaki sokakta balık malzemeleri satan yerler var oralardan yem bulabilirsin mera konusuna gelince sana en yakın marina var oraya takıl yok beğenmedim diğorsan gölcük değirmendere gibi yerleri alternatif olarak değerlendir şimdiden bol şanslar
Kurban Bayramınız, mübarek olsun, sağlık ve afiyetle bir bir bayram geçirmeniz dileği ile, herşey gönlünüzce olsun...
Gürkan abi saolasın çok teşekkür ederim artık bundan gerisi kısmet.Buarada herkesin bayramı mübarek olsun
babandan kalan, iğne için üzüldüm dostum, canın sağ olsun ama gerçekten o levrek korksun senden buna eminim o levrek senin