abi hayrola neyin var kuruçeşmeye gelirsen birer çay kahve içeriz ben şuan iniyorum istersen dertleşir muhabbet ederiz
arkadaşlar akşam esen köydeydim deniz çarşaf gibiydi hiç yoksa 50 kişi vardı inanın 1 tane balık alan yoktu bizde dahil gece 24:00 gibi çınarcığa geçtik 3 e kadar takıldık orda da hiç vuruş olmadı 3 gib yola çıktık anca sabah namazında evdeydik
Sorma ağzımda aft çıktı 1 haftadır ağrıdan, canım çıktı yemekte doğru dürüst yiyemiyorum, üstüne üstlük birde tansiyon çıktı burun kanaması falan, tansiyonu idare ediyoruzda, aft çok kötü, evden çıktığım yok, balık başladığınıda duydum iyice sinir oldum, bakalım bu hafta geçse bağri, şimdi sağlık ocağından, doktordan geldim, bakalım hayırlısı, dün akşam k.çeşmeden gidenler olmuş, esenköyden güzel balık almışlar, pazarda biri söyledi.. düzelsekte gitsek havalarda ısındı...görüşmek üzere, ALLAH'a emanet ol...
Merhabalar balıkçı abilerim Darıca'da ikamet etmekteyim sizlerden buradan kıyı avında ne tür balık avlayabilirim bilgi almak istiyorum mesela trofe olarak hangi balık türü avlanır istavrit,sardalye,izmarit,kefal ve zargana çıktığını biliyorum mesela levrek veya çipura kıyıdan avlanır mı bu sahil sularında bulunur mu bu cins balıklardan?Kaşık veya sahte balık ile avlanmak mümkün müdür gerçi ben kimse sahte ile avlandığını görmedim!Engin bilgilerinizi paylaşmanızı bekliyorum
Çipura şansına yaz sonu gibi sular iyice ısındığında tek-tük olabiliyor. Körfezde levrek var, ama yer-zaman kombinasyonu çok önemli. Ben 2 yıldır deniyorum henüz alamadım, forumdan ne tür yerlerde olabileceğini araştırıp deneme yapabilirsin...
merhaba erhan kardeş cevher dudayev parkının altı ispari ve iri eşkina yapar izmite doğru gel pilajın ordaki yunusların izmit tarafında iskele gibi bir kaya var o kayadanda ispari ve eşkına alabilirsin askeriyenin oradanda levrek kefal ve mırmır alabilirsin muhakkak dene.
Herkese merhaba balık tutmakta daha yeniyiz kandıra ve civarında balık tutabilceğimiz ve neler çıkabilceği hakkında bilgi verebilir misiniz?
merhabalar,şu sıralar kerpede kayalıklarda güzel istavrit yaptığını duydum,bunun haricinde yine gece yemli avda eşkina yakalama şansınız var kayalıklarda..
Ben Dün Gece Teke Ile Yaklaşik 50 Cm Lik Yarim Kilo Kadar Bir Eşkina Yakaladim. Kerpe De Ayrica Iyi Derecede Istavrit Var. En Az Yakalayan 2 Kilo Yakaliyor.
Sipariş ettiğim yeni takımımı bugün kıyıdan at-çekte ilk kullanmam ile 2 saatlik bir av olmuştur yer Darıca kum deposu yanı...