MErhaba Son bir haftadır 3 kez gittiğim DArıca - Aslan Çimento önünden her seferinde 10 civarı sardalya ve bir kaç istavrit dışında bişey alamadım . İyice uyuz olmaya da başladım doğrusu . Her 3 atışta tek balık gelse razıyım
60 evlerden mezgit ve istavrit alındığını duydum ama nereden alındığı reeling ve verimi hakkında bir bilgim yok... idk ...
son bir haftadır genellikle çapari denemeleri sonuçsuz kalıyor,fakat gece yemli güzel istavrit yapıyor.. körfezin güney kıysında durum bu.. yarın gece eşkinaya deneme yapacağım umarım güzel bir sonucu olur ve sizerle paylaşırım..
karamürseldende balık çıkıyomu acaba bilgilendirebilirmisiniz herkese rastgele iyi balık avları reeling reeling
60 evlerde mezgit çok war hatta her yerde war istavrit çok derinde 30-40 metre suda bolca var balık gece kıyıya yaklaşıyor ayrıca zargana tek tük başladı herkeze iyi avlar
levrek nerelerde var. ne zaman av başlar. izmit kandıra da ne zaman levrek alabiliriz. bilgisi olan arkadaşlardan bilgi istiyoruz. nerden yakalama şansımız var? Ayrıca yem olarak ne kullanmamız doğru olur? Forumlarda kefal yavrusundan bahsetmiş yani canlı yem diyor . başka bir yolu yok mu? Sahte yem kullansak yakalama şansımız var mı?
Kerpe raporu için de teşekkürler . Önümüzdeki hafta sonu çadırla kampa gidicektim cebeci tarafına akşama doğru istavrit gece de eşkina falan bakınırız artık . Bu arada mırmır varmı arkadaşlar deneyen var mı yada bu ara ?
levrek hk galiba levrek işi yalan olacak bu çevrede sanırım levrek yok. forumdan baktığım kadar ege de daha çok levrek avlanıyor. ben de çok heveslemiştim ama ne yapalım bu bölge de sanırımm balık popilasyonu biraz az.
çeşit çeşit sahte yemle birçok deneme yaptım levrek için fakat şu ana kadar denk getiremedim bende.. balık yok değil çünkü zıpkınla vuranlar var körfezde ama sahteyle yakalayan henüz görmedim..
25 HAZİRAN 2010 C.TESİ kavaklı,ford iskelesi ve civarı kaşık,lapada,ve capari denedik 1,5 kg civarında kreca aldık diger denemelerimiz başarısız oldu. ==================- ahmet alp büyükaydın. degirmendere
haziran berketsiz bir aydır fazla bir beklenti içine girmemek lazım arkadaşlar körfez için en verimsiz aydayız dip balıkların yumurta bırakma zamanı ayrıca yunus veya büyük balık küçük balıkları kovalıyor ayrıca bir cok körfez sevdalısının yazdıgı gibi eger yunus varsa ihtimallebir şeylerin peşinden giriyor temmuz daha bereketli olucagı kanısındayımreeling reeling
abi körfezin güneyinde bir çok yerde bir çok deneme yaptım fakat sonuç alamadım fakat körfezin kuzeyinde hiç deneme yapmadım sahteyle çünkü pek bir avlak bilgimde yok 2 hafta sonra izne çıktığımda denemelerime farklı yerlerde devam edeceğim eğer sonuç alırsamda mutlaka sizlerle paylaşırım..