ne biliyim abi ben anca okadar anlarım işte mırmırdan ama öğrenmiş olduk zamanınıda sayende saol çıkıyor çıkıyor mırmır hemde çok güzel boyda ama sizin orada olduğu gibi kimse yer söylemez mırmırda abi dişli konusunda bilen biri geçen yanındaymış ya bayramda da gelicek nasılsa artık o ustadan öğrenirsiniz hehehe
BİLSEYDİ SÖYLEMEZMİYDİ SENCE...! hihi BAYRAMDA SENDE GELDE, SENDEN BİRŞEYLER KAPALIM, FAZLA BİLGİ GÖZ ÇIKARMAZ DEĞİLMİ..! hihi KUMLUK NERESİ İSE OARADA MIRMIR MUHTEMELEN VARDIR, DENEMEDE BULUNACAKSIN... ORDU GİBİSİNİZ YA İÇİNİZDE MIRMIRIN YERİNİ BİLEN KİMSE YOKMU YA...
söyler söyler evet ordu gibiyiz oyùzden bilen söylemez meraya 1 kere org olur 2.ye balık kalmaz gelme konusana kısmet diyelim abi
Herkese iyi akşamlar,abilerim kardeşlerim. Çok güzel av yapmışsınız Erhan abi, İsa abi. Katılmayı bende isterdim fakat misafirlerim vardı. Eğer uygunsa cuma veya cumartesi akşamı şu tekne olayıyla azmanlara bende katılabilirim.Veya mırmıra da bir org. yapabiliriz. Balık tutmayı özledim.
ve aleyküm selam sabri abi sanada hayırlı sabahlar.. sanırım dişli dedin sen bana hemen geliyor bir dişli raporu daha..
http://img87.imageshack.us/img87/4654/grnt0062m.jpg http://img191.imageshack.us/img191/2473/grnt0064b.jpg evet sabri abi kulaklarımı çınlattın dişli diye ben zaten dişli peşindeydim dün geceden sabaha 4 12 iş çıkışı arkadaşların yoğun ısrarı üzerine 5 kişi yine avlağa doğru yola koyulduk.. takımları yemleyip attım ve dişlim bana hoşgeldin diyiverdi tamam dedim bu kez çok randımanlı bir av yapıcaz.. demez olaydım ardından vuruşlar kesildi.. derken sabaha karşı o kadar sağlam bir vuruş geldi ki uykumu açıverdi arkadaşımın uyarısıyla ''asıl oğluuum çeksene yahuuu'' demesiyle asıldım oltama ama tahminimce lüfer familyası rekorum olacak bir balık kurtardı paçayı yarı yolda... bunun moral bozukluğu ve vuruşların kesilmesi ile sahil boyunca at çek yaptım çok güvendiğim kendo sahtemle yüzüşü atış erimi bence çok iyi ve fiyatıda çok makul.. yine takip yada vuruş alamayınca gün ışımasıyla beraber kaşığa döndük.. alba toby 2 numara bence bu işin ustası.. hemen her atış takip yada vuruş hatta su üzerinden sıçrayarak kendini kurtaran sarıkanatlarla şenlendi ortalık.. malesef ben 3 adet limit aldı alabildim kıyıya onlarda suya iade.. ama o su üzerinde ki hareketlilik o aksiyon doyumsuz keyif verdi.. kısmetimde yine tek balık varmış napalım bir dahakine inşallah bu iş beni çok sarmaya başladı.. herkese selamlar sevgiler..
Övünç Tebrikler Toby 2 numara benim de en sevdiğim sahtelerin başında geliyor.. Ancak iğnenin boyunu ayarlayıp daha kaliteli markalarla değiştirmekte fayda var..
teşekkür ederim deniz abi.. bencede kesinlikle bir kaliteli iğne olsa o balıklar hayatta kaçamaz gerçekten eğer aksiyonunuda doğru verirsen merada avcı varsa mutlaka bir yokluyor.. bugüne kadar bu kaşıkla tatlı su turnası,zargana ve en son lüfer familyası çektim seviyorum kendisini
selamlar sevgili dostum.. ya şu an ellerim ve nihayet spin takımım mis gibi balık kokuyor hakikaten özlemişim ilaç gibi geldi.. dünden beri uyku uyumadım ama zıpkın gibiyim deniz olmasa balık olmasa hakikaten hayat tatsız tuzsuz oluyor.. bu hafta 8 4 üm ve organizasyon konusunda istekliyim oldukça mırmır bence de yoklanmalı artık alternatif meralarda..teknede olur farketmez.. dün tezgahta gördüm kilosu 13 lira mırmırın azmanın 15 lira
anlaşıldı abi zaten benim bildiğim kadarıylada mırmırın körfezde ki asıl yeri o beraber gittiğimiz taraflar diye duymuştum.. tekne işide anlaşıldı abi.. teşekkür ederim inşallah bol balık getirir yeni kamışım.. abi epeydir bakıp bakıp alamadığım bir ryobi vardı 3 75,50 den 150 ye atarlı onu aldım bu kez elime alıp bakınca dayanamadım artık hem kıyıdan çapari hemde yemli av için oldukça elverişli ve hemde japon oldukçada hafif bakalım artık kısmeti bol olsun inşallah benim bugün ve yarın hafta tatilim sonrada 8 4 başlıyor,bir süre 2 gün tatiller ve her hafta değişiyor günü..
ellerinize sağlık zevkle okudum kardeşim kaçan balık büyük olur inşallah birdahaki sefere fazlasıyla kaçırdıklarınızı ve daha irilerini almak nasip olsun daha güzelleri rast gelsin inşallah demekki neymişş balık varmış hadi bakalım
Övünç tebrikler... Kısmetin bol olsun, ben bizi azmana götüren takne sahibinden hemde çok yakınımızda mırmır ve minekop bulunduğunu öğrendim, yarın hafta tatilinse ne yapacaksın yarın nasipse... sonuç ne yapmayı düşünüyorsun 8/4 ve hafta tatilleri..
Mümkünse bu organizasyonda bende olmak isterim. Kardeşim yarın tatilsen bir şeyler yapalım,tabi sanada uygunsa. Acayip kaşıntı tuttu. Balık alamasakta deniz kenarında olmak yeter Sen şimdi uyuyosundur. Uyanınca telefondan görüşelim.
Teşekkürler Emrah kardeşim, keşke sende gelebilseydin.Bir dahaki sefere nasip olur inşallah Tebrikler Övünç, nihayet dişli avları İzmitede başladı.Devamını da dilerim, görüşmek üzere Allaha emanet olun.
saolasın sabri abi.. önemli olan bu aktiviteyi gerçekleştirebilmek inan o su üstü şıpırtıları güneşin doğuşunu elinde olta ile yaşamak bile insana huzur veriyor şükürler olsun..