saolasın abi izmitte de başlamış ama biz yine karadeniz kıyılarındaydık.. inşallah devamı birlikte olur selamlar sevgiler..
selamlar abi saolasın,yarın valideyle maltepeye gidicez yemeğe davetliyiz nişanlımın ailesine.. ama önümüzde ki hafta arası (hafta sonu mera kalabalıklığından) bir gün iş çıkışı bişeyler yapalım diyorum mırmır minekop olur bana uyar sanırım tahmin ettiğim yer senin bahsettiğinde... mırmır bolmuş bu sıra gelen duyumlar böyle.. ararız kısmetimizi bakalım abi..
kardeşim aradım ama telin kapalı.. iyi tahmin ettim uyuyordum hemde ne tatlı geldi uyku anlatamam sana yarın istanbulda olucam valideyle ama sonrası 8 4 üm bişeyler yapabiliriz.. tabiki zaten o güzellik herşeye bedel kardeşim deniz kenarında olmak harika.. yalnız çok güzel bir mera bu gittiğimiz 1 1 buçuk ay sonra kalkan ve levrekte alınabilen bir yer,zaten o akıntıları görünce işte bu dersin hava biraz daha soğuyunca lüfere doyuracak bir yer benden söylemesi.. 80 85 dakika mesafede bir yer..manzara desen harika havası mis gibi... keşke denk getirebilsekte gidebilsek.. o kaşıntıları iyi bilirim benim bir geçmedi gitti
Cuma, c.tesi, pazar 3 gün yoksun buralarda anlaşılan, bende artık marinaya falan takılırım olmazsa... önümüzde ki hafata 8 gün havalarda ısınacakmış, hayırlısı bakalım, görüşmek üzere Selâmlar...
abi emrahlada konuştum bir akşam gelicez inşallah bir araya burdan organize oluruz.. yanına uğrayabilirim marinaya gidersen konuşur plan yaparız.. havalar geç soğursa sanırım balık kolay kolay derinlere inmez bu sene gırgır illetide yok körfezimizde sanırım sürprizlere hazır olmak lazım diye düşünüyorum..
Övünç biliyorsun benim durumları,vakit, nakit, gelen, giden, sıhhat, durumları müsait olduğu müddetçe katılmaya çalışırım sizlere... ben yarın akşam marinaya istiyordum ama, milli maçta varmış bakalım artık idk balık derine inseda bizim teknecinin demesi körfezin en derin yeri 35 metre dedi... tabi yüzyüze konuşmak daha iyi yazarak bazen zor olabiliyor... azmana gitmek istersek hava kararmadan bir gün öce tekneciyle görüşmekte fayda var, daha önce haber verirseniz balık varmı yokmu ona göre çıkarız, balık yoksa sizi boşa götürmek istemem demişti... görüşmek üzere...
anladım abi tabiki biliyorum.. tamamdır abi haberleşiriz inşallah bir araya gelebiliriz.. gideceğimiz yer yakın zaten uzak değil.. selamlar görüşürüz..
Sen daha buralardamısın... demin baktım yoktun, tamam istanbula gitmiş demiştim bende... Yanılmışım... Görüşmek üzere Selâmlar...mrsparkle
Selamun aleyküm dostlar, keyifler iyidir inşallah Erhan abi marinadamısın, güzel haberlerini bekliyoruz
Ve Aleyküm Selâm... İyi, iyi çok şükür, Yok değilim, evdeyim milli maç vardı onu seyrettim, ilk devre zevksizlikten uyumuşum, son dakika yediğimiz gölüde göremedim bu yüzden... kısmet olursa C.tesi akşamı gitmeyi düşünüyorum bakalım, idk kısmet... Sahi gelirsen bayramın kaçıncı günü gelirsin....? Azmanlar inşallah o zamana kadar kaybolmazlar... Selâmlar... :thumb: mrsparkle
Ve Aleyküm Selâm... Keyifler iyidir umarım dişlileride almışsın bu ara, tebrikler.. :thumb: Onlar sarı kanatmı..? lüfermi oluyor...!
merhaba arkadaşlar darıca'dan selamlar.Foruma yeni üye olduk.Darıca sahilde istavrit dışında hiçbirşey denemedim,tutmadım.Bu bölgeden nerelerde ne avlanabilir.Sevgilerimle. Organizasyon vb. durum olursa çok hoş olur.
hoşgeldiniz pek bilmesemde oraları bilen birileri illaki yakın zaman da yaardımda bulunur rast gelsin
Aleyküm selam abi, kurban işleri ve ziyaretler ne zaman biter, şimdiden bir şey diyemem ancak geldiğimde heber ederim.Kısmetimizde ne varsa onu alırız bizde, yapacak birşey yok Akşam için sanada rastgelsin, güzel haberler alırız inşallah, herşey gönlünce olsun Aleyküm selam Sabrican İzmite tarifeli tren seferlerine bakabildin mi
Ben bayramın 1ve2. günü evde olmayabilirim, belki 2. günü öğleden sonra olabilirim bilgin olsun... Sağolasın seninde herşey gönlünce olsun...Selâmlar...