kardeşim güzel balıklar tebrik ederim.. sanırım aynı meraya gidicem bende yinede bir arar sorarım sana da emin olmak için.. perşembe olursa zaten akşam 4 ten sonra cuma olursa sabahtan.. bakıcaz artık umarım elimiz boş dönmeyiz..
inşallah abi yapışsında resmini çekip yollayım sana abi yeni bir mera var zaten hedefte lüfer de var deneyeceğiz bakalım gece yemli lüferede.. bana kalsa basıp giderim dişli meramıza ama kandıramadım kimseyi şimdilik yalnızda o yolda benzinde çekilmez be abi
saolasın abi.. yani izin ve müsaitlik durumuna göre bir plan yapmak durumunda olunca böyle oluyor abi.. ben yine de kesin ne zaman ve nereye gidiceğmi söylerim sana..
selamlar. telefonda söyleyeceğiniz mırmır alınan yeri paylaşabilir misiniz ? Birde hangi saat aralığında alıyorsunuz genelde. selamlar
selamun aleyküm cümleten hayırlı sabahlar hayırlı günler izmit övünç kimseyi kandırmaya gerek yok bence erhan abi sana seve seve eşlik eder gibi geliyor rast gelsin hepinize buğra 1.5kg mırmırı görünce hemen neresi demeye başladın çokk yakında azzz sonra sana da rast gelsin bu arada
gecen hafta sonu karadeniz kıyısı 29 parca dişli aldım. balık 24.00 den sonra basladı, sabah ezanından sonra kesti.
Oktay tebrikler, Allah cc daha güzellerini yakalamayı nasip etsin... Darıcada neler çıkıyor şu sıralarda belki gelebiliriz... Selâmlar...
teşekkürler abi, daha iyileri size nasip olur inşallah... darıca da bu aralar birsey yok, biz herekeye gidiyoruz... pazar nasipse herekede olacagım .
Ne demek Erhan abi,yazıyorum şimdi yeri.Gitmek çok ani oldu. Malzemecide dene alırsın deyince bende fırsatı değerlendirdim. Bu hafta sonu da işten fırsat olursa deneme niyetim var.Ama imkan tanıyacaklarını zannetmiyorum. Hayırlısı bakalım.
Sabri abi o trofeyi ben alsaydım,kesin raporlardım ama bunlar pek raporlanacak gibi başkalarının baba balıkları görünce vazgeçtim. Arşivde saklayacağım artık.
Abi ellerinize sağlık güzel av olmuş. Bizde arkadaşla karadeniz sahili denedik ama şansımız pek yaver gitmedi. Üstüne üstlük kıyıdan çok yakın geçen balıkçı teknelerinden biri takımı aldı denize gömdü.Olan kamışla makinaya oldu.Arkasından çok güzel temennilerde bulundum bağırarak ama delikanlı arkadaş sanırım sağırdı,arkasına bile bakmadı.
Şaka şaka... C.tesi,Pazarda çalışıyormusun yoksa..! balıkları gündüzmü gecemi aldın... Görüşmek üzere Selâmlar...
teşekkür ederim. benim avantajım yemin çok taze olmasıydı . herekeden yakaldıgım balıkla hemen oraya gittim ve yanımdakılerıne gore bariz fark etti. bu hafta sonu hava yagmurlu ve ruzgarlı... yoksa bu haftada gıtmeye nıyetım vardı
Yapın bir mini orgda cümbür cemaat gidilsin hem muhabbet, hem tanışma, hemde balık reeling hooked alınmış olur...