Her zaman tutturamıyorlar nasılsa, illâ yarın demedim bende zaten... Müsait bir zamanda olabilir diye düşünerek dedimdi...
herkese selamlar.. umarım keyifler yerindedir.. bu sabah saat 10:00 ile 15:30 arasında yeni keşfettiğim bir meradan her biri yarım kilo civarı 3 adet mırmır aldım.. avdan iki adet foto.. http://img818.imageshack.us/img818/3994/grnt0066.jpg http://img22.imageshack.us/img22/6507/grnt0067.jpg daha iyileri sizlerin olsun.. kullandığım ekipmanlar; makina : ryobi ecusima 8000 vi kamış : ryobi komatsu 3.75 (bugün ilk kullanışımdı uğur getirdi) takım : 0.30 fc owner misina,fudo 4 numara circle iğne,100 gr fırdöndülü kurşun klasik dip takımı yem : canlı mamun,boru kurdu,sülünes..balıklar ısrarla mamunlara vurmuştur bilginize yandan olta atan biride bir adet pisi çekti başka balık alamayınca onuda bana verdi saolsun yemeklik çıkmış oldu,malesef avda bana eşlik eden mehmet arkadaşım iki vuruş aldı ama kıyıya çıkaramadı bir dahakine inşallah.. sağlıcakla kalın..
Övünç kardeşim tebrikler, harika mırmırlar tutmuşsun:thumb: Maşallah resimlerde posterlik olmuş, ellerine sağlık, daha iyilerinide yakalaman dileğiyle, sevgi ve saygılarımla sağlıcakla kal
selamun aleyküm hayırlı akşamlar cümleten Maaşallah çok güzel gôrünüyor daha ıyilerı rast gelsin Çok şükür abi sen nasılsın Bence mılletın örnek alması ıçin mümkün olduğunca paylas sana daha iyileri rast gelsin Maaşallan mırmır diye diye aldın kuzuları daha iyileri rast gelsin arada dişliyede bak ama
Ellerine sağlık kardeşim. Güzel balıklar.Kamış güzele benziyor.Nasıl memnun kaldın mı? Benimde giden takımdan sonra yenisini almak farz oldu.Nerden aldın bana bilgi verir misin?
teşekkür ederim İsa abi,resim güzel çıkmış hakikaten bende paylaşayım sizlerle dedim.. görüşmek dileğiyle..
saolasın abi valla öyle oldu.. gerçi geçen seneki trofe mırmırımdan sonra aynı tadı vermedi ama yinede boyuna posuna bakmadan güzel basıyor mübarekler görüşmek üzere..
saolasın kardeşim.. kamıştan oldukça memnun kaldım atışı balığın vuruşuna tepkisi ve hafifliği ön plana çıktı oldukçada sağlam ipe bağlı bir taşıda çektim çıkardım denizden bence bu fiyat aralığında alınabilecek en iyi kamış sonuçta japon.. ben santraldeki turanlar av bayiiden aldım.. başka yerlerde de gördüm,alırsan 3.75 liğini al ama,3 25 ve 3 50 olanıda var kamışı eline alıp incelediğinde zaten alıp çıkacaksın emin ol
Tekrar tebrikler... Allah cc yenilerini yakalamayı nasip etsin, inşallah... Mera sanki yabancı gelmedi ama, tam çıkaramadım... Yeni kamışlada güzel bir başlangıç ve açılış yapmışsın, daha güzel gün ve avlarda kullanmanı dilerim... reeling hooked :thumb: Mamunları marmara yemdenmi aldın..? atarken iğneden düşmedilermi...?
mera çok çok gizli saolasın abi inşallah diyelim.. aynen öyle marmara yemden aldım,atarkende düşmediler ufak bir püf noktası var o konudada bir dahakine daha verimli ve beraberce av yapmak dileği ile iyi geceler görüşmek üzere abi..
İNŞALLAH... NEYSE PÜF NOKTASINIDA SONRA ÖĞRENİRİZ... YEM İPİMİ KULLANSAK DİYORUM BİLHASSA ÖLÜNCE İĞNEDE DURMUYORLARDA ONDAN DEDİM... YEMLER GÜZELMİYDİ BARİ... GÖRÜŞMEK ÜZERE SELÂMLAR...
yemler fena değildi abi yani büyük olanlar kadar küçüklerde vardı içinde ama iyi dayandılar zaten yemler ölünce vuruşta kesildi..
selamun aleyküm cümleten hayırlı günler dilerim izmit rapor olarak olmasa bile paylaşmak istedim herkezle madem balık yakalayamıyorum bari takım yapıyim dedim ustalık eserim starter de son nokta paylaşmak istedim nasıl ama yolda bulsalar bomba zannederler
vay sabri abi harika görünüyor eline sağlık özellikle yağmurlu ve şimşekli havalarda kamışımız flouresant görevi görür diye düşünüyorum şaka bir yana gerçekten güzel takım bu tarafa gelirsen bir tane isterim ona göre umarım güzel bir kofana selam verir oltana en kısa zamanda.. selamlar görüşürüz..