Seninde bayramın mübarek olsun... yarın öğleden sonra isa gelecek kısmetse yarın akşam üstü falan veya c.tesi sabahı birşeyler yaparız diyordu sen müsaitmisin...? Selâmlar...
saol abi iyilik saolasın..senden naber ? yok be abi bayram telaşı malum her kıyı mırmır yapıyormuş diyorlar bilmiyorum ne kadar doğrudur.. yarın için söz vermeyim ama belki katılırım bende,ne tarafları düşünüyorsunuz karşılarımı ? c.tesi ist.da olucam ama yarın eğer misafir basmazsa kaçabilirim siz kesin gidecekmisiniz bir yerlere ?
isa yarın akşam üstü veya, ertsi gün sabahı diyordu ama mırmır falan bir şey konuşmadık, sadece balığa gideriz demişti hepsi o bakalım gerçi bayram diye her yer kapalıdır yem bulacağımızı sanmıyorum..! balki kavaklıda sahildeki yemcide varsa vardır. sen iki gündür nerelerdeydin balığa gideriz falan diyordunda...! neyse görüşmek üzere selâmlar..
parkın ordaki yemci açıktı abi dün dayımlara gittiğimizde gördüm.. kavaklıda da garanti vardır zaten.. havanın keyifsiz olması ve bel ağrısı sebebiyle gidemedim erhan abi.. haber verecektim gitseydim zaten.. selamlar..
Cumhuriyetimizin 89. yılı kutlu olsun,Allah tüm şehitlerimize gani gani rahmet eylesin.. ''Ne Mutlu Türk'üm Diyene''
selamun aleyküm hayırlı günler cümleten izmit kesin mır mır da millet rast gelsin hepinize güzel raporlarınız olsun inşallah
Ve Aleyküm Selâm... Yok öyle birşey, millet uykuda besbelli..idk sizle bizi karıştırma... Selâmlar.... mrsparkle
yok yok abi karıştırma yok ama yaptııklarınızı yazmıyorsunuz nezaman çıktınız en son bayramda fala olmadı mı bişey bekledim okadar ama hayırlısı diyeyim selamlar
BAK, BAK, BAK....! Nasılda takip ediyoruz... o kadar beklemeye gerek yoktu, İsaya soruverseydin... aynı şehirde yaşıyorsunuz değilmi.... hihi yazmaya değer birşey olsaydı belki yazmayı düşünürdük...! alt tarafı yaklaşık 2 şer kilo istavrit hepsi bu...! yazmaya değmez diye düşündüm...! Birde o geçenki azmanları koyduk...3- 5 kişi dışında ilgi gösteren olmadı...idk hem sizin sayfada hem bizimkinde...idk banghead onun için hevesim kaçtı desem yalan olmaz... idk neyse Selâmlar....mrsparkle
maaşallah bereketli olsun abi daha iyileri rast gelsin keşke koysaydınız raporu sağlık olsun birdahakine inşallah
raporlar olsun, baktıkça bizde hevesleniriz. birde foruma bir soru sormak istiyorum, çanakkale'de süper lüfer, istanbul'da süper lüfer, bandırma'da süper lüfer, bu lüfer niye bizim körfeze girmiyor.
Aleyküm Selam Sabri abi nasılsın nasıl gidiyor ? bayramda olta atma fırsatı malesef bulamadım 2 gün istanbula git gel burda da 1 gün ziyaret 1 günde hasta olup yatınca malesef balıksız geçti bu tatil.. inşallah yakınlarda fırsat bulursam belki bir rapor gelebilir görüşmek üzere..