Ve Aleyküm SelÂM..... Sanada hayırlı sabahlar, hayırlı günler İstanbul Anadolu yakası civarı arkadaşım, Herşey gönlünce olsun.... :thumb: mrsparkle
kardeşim merhaba nasılsın?uzun zamandır görüşemedik işlerimden dolayı. bir süre giremedim siteye.bundan sonra zaman buldukca buralardayım.kendine iyi bak kardeşim ALLAHAemanet ol.reeling
merhabalar abi teşekkür ederim iyiyim sen nasılsın ? bende unuttu bizim sayfayı diyordum her zaman bekleriz abi zaman bulunca da bulamayıncada sizin o taraflardan ne haber balık durumları nedir abi p.tesi bir yerlerden olta atayım diyorum,buralarda mırmır ve pisi var bu sıralar başkada bişey yok.. görüşmek üzere..
selamun aleyküm hayırlı günler amin cümlemizinin inşallah erhan abi keyifler iyidir inşallah ne var ne yok mırmır diyorsunuz dişli mi dişyorsunuz pek bi raporsuz kalmış sanki buralar herşey gönlünüzce olsun bütün izmit deki arkadaşların en iyi balıklar oltalarınızı yalnız bırakmasın avlarınız daim olsun rast gelsin
ALLaha çok şükür idare ediyoruz... Pek balığa gittiğim yok bu sıralar, Seninde herşey gönlünce olsun...Selâmlar.....
herkese iyi akşamlar ve selamlar.. yarın sabahtan akşam kararana kadar yem tedarikte edersek tabi kavaklı sahiline buyurun gelin orda olucam inşallah kayda değer bir gün olur da sizlerlede paylaşırım.. Erhan abi yarın kavaklıya gel mırmır yakalayalım beraber
sabriyazici; selamun aleyküm herkeze hayırlı günler rast gelsin Ve Aleyküm Selâm... Hayırlı günler..... :thumb: :wave:
bir mırmır macerası daha.. evet tüm sayfa sakinlerine selamlar saygılar.. bu sabah saat 10 da başlayıp akşam üzeri 4 gibi sonlandırdığım mırmır avımın ve kaçırdığım levrek yada minekoptu kısaca hikayesini anlatayım sizlere.. yem sıkıntısı olduğundan ancak gölcükte bir av bayiinde zar zor bulduğumuz boru kurtlarını alıp avlağa doğru yola koyulduk asıl amaç temiz hava almak keyifli zaman geçirmekti.. oltamı yemleyip suyla buluşturduğum anda günün ilk mırmırı selam verdi sevindik ve hevesle atışlara devam.. derken ardından 2. ve akabinde 3. mırmırda kovada tahmini 40 dakika süren sessizlik ve birden kıyıdaki yemlik balıkların kaçışmaları dikkatimizi çekti hemen kaşıkla çalışmalar başladı tabiki fakat sonuç yok boşver yemleri tazeleyip devam edelim dedim ve olta suya indikten 1 2 dakika sonra kamış tripottan denize düşmek üzereyken ani bir hareketle yapıştım kamışa.. ve inanılmaz güzel basan bir canavar heh dedim tamam bu iş arkadaşım mehmette heyecanla ''ooolum yavaş oolum kaçırma sakın'' derken suda balığın parıldaması ve akrobatik bir takla ile iğneden kurtulması bir oldu. ben tamamen şoka girdim şaşkınca baktım sağa sola,mehmete sordum benim gördüğümü sende gördünmü yoksa ben hayal falanmı gördüm diye o da şaşırdı tabi derken arkadan bizi izleyen yaşlı amcalar geliverdi nasıl kaçırdın levreği be ooğlum diye meğer amcalar oralı ve yaşlı kurt tam anlamıyla benim oğlum var o da bir kere böyle kaçırdı burda falan diye koyulduk sohbete inanın o zaman inandım gerçekten böyle bir balığı kaçırdığıma belkide minekoptu falan diye avutuyorum kendimi derken toparladık kendimizi ve akşam üzerine yakın sertleşen rüzgar ve dalgalarla 2 mırmır daha aldım kovaya... ve nihayet mehmette 2 mırmır çekmeyi başardı günümüz mutlu ve mesut bir şekilde sona erdi balıklar dayıma söz verdiğimden ayıklanıp kendisine verilmek üzere dolapta bekliyor günün skoru ben 5 mehmet 2 mırmır işini bana aşılayan sevgili dostumu son 2 avdır 3-1 ve 5-2 lik skorlarla yeniyorum 2 adet fotoğrafıda sizlerle paylaşayım buyrun efendim ; http://img703.imageshack.us/img703/2001/grnt0068.jpg http://img109.imageshack.us/img109/2069/dscn0088oa.jpg kullandığım ekipmanlarım ise ; ryobi komatsu 3.75 , ryobi ecusima 8000 vi (tam bir canavar) iğne:fudo circle 3 no iğne ve 2 nosu (her iki iğnede balık aldı) misina: owner broad monoflament 0.30 kurşun:75 gr iskandil takım 2 köstekli klasik dip takımıdır.. herkese hayırlı akşamlar Allah'a şükür bugünde boş dönmedik iğneniz balıksız kalmasın..
abi bu mesajı henüz gördüm sabah erken kalkacağımdan 12 gibi yattım inşallah bir dahaki mırmır avını beraber yapalım,yine kısmet olmadı.. sanırım randıman gittikçe artacak gibi mırmır ve diğer türlerde.. saygılar..
teşekkür ederim abi bu resmini ilk gördüm sanırım muradına ermişsin paşayla kucaklaşmışsın bende tebrik ederim raporunu görmedim.. inşallah darısı başımıza selamlar..
kaçarmı be övünç nasıl kaçırdın diyecem şaka şaka kardeşim kızma olur öyle şeyler kısmetten ôte yol yok birdahakine daha iyileri rast gelsin inşallah mırmır diye diye aldın ya elinize sağlık çok daha iyileri rast gelsin
de abi de hakettim teşekkür ederim Sabri abi sürprize açık bir mera inşallah beraberde olta atarız,kaşıkta çalıştık ama sabahın ilk ışıklarında hareket olduğunu söylediler.. dediğin gibi kısmetten ötesi yok.. inşallah daha randımanlı ve çeşitli avlar yaparız sular soğudukça,selamlar görüşmek üzere abi..
Sevgili Övünç, bu güzel avını tebrik eder, devamını ve daha iyilerini dilerim, birde hep birlikte olursa tadından yenmez heralde Sevgi ve saygılarımla hayırlı akşamlar...