İnşallah kardeşim o da olur beraber olta atmak nasip olur Bencede hep beraber olursak tadından yenmez abi Üniversiteye prof oldun heralde bukadar okumaya
saolasın İsa abim teşekkür ederim güzel dileklerin için.. keşke hepbirlikte olsa yemede yanında yat olur ancak o da olacak inşallah yeterki gönüller bir olsun ve körfezimiz gittikçe canlansın.. selamlar sevgiler..
abi pek giremiyorum ya ama ben de özledim sizi, şöyle bi organizasyon yapsak çok güzel olur inşallah sende iyisindir inşallah abi
Sağlık olsun, güzel avın için de ayrıca tabrikler... İyiki karar pazarı gelmemişim, kavaklıda sizi bulamayacakmışım, resimlerden gittiğini yer farklı gibi geldi bana, kavaklı değil gibi sanki..! Dediğin gibi başka sefere kısmetse inşallah diyelim... SeLâmlar...
Tadından yenmezmi, hele bir beraber olmayı başaralımda..! idk sonra karar veririz tadından yenip yenmeyeceğine değilmi...! Ama çok zor görünüyor bildik sebeplerden dolayı.... idk hihi Şarkı gibi bizim izmit'lilerin işi, ''elbet bir gün buluşacağız bu böyle yarım kalmayacak''..... :laughing: Cümleten rastgele.... reeling hooked :thumb:
teşekkür ederim abi inşallah bir dahaki sefere artık.. neresi olduğunu mesaj atıyorum sana selamlar saygılar..
Seymen Sahili değilmi burası.İstavrit tutar gibi mırmır tutuluyor orda.En sondaki cafenin ordanda güzel eşkina yapıyor.Otelin o taraftaki deredende geçen bi abi minekop aldı 4.5 kg geldi.Teknesi olan abilerimiz sırtı ile levrek yakalıyorlar.
*** arkadaşlar ben yeni üye ama mehmet şenses övünçle aynı fabrikada çalışıyoruz bu işi bende amöterce elimden geldiği kadar yapmaya çalışıyorum herkese saygılar kankla naber burdamısın
Hoşgeldiniz... Birgün Övünç falan olta atar, hemde tanışırız kısmetse... Oltanız balıksız kalmasın... reeling hooked
yalçın merhabalar.. seymen sahili değil ama seymen sahilindende tuttuk,bahsettiğin yerden denedik daha önce fakat minekopa hiç denk gelmedim sadece mırmır ve pisi aldık,kısmet değilmiş,suların soğumasıyla beraber daha randımanlı avlar olacağını sanıyorum,zira levrekte kıyıya iyice yanaşacaktır yakın zamanda.. iyi akşamlar..
vay kanka hoşgeldin gözümüz yollarda kalmıştı şimdi girdim gördüm msgını hastanedeydim biliyorsun.. bak minekop varmış kovalamak lazım..
Erhan abi selamlar.. mırmır işine beni bulaştıran arkadaşımdır kendileri bu ara kafayı levrekle bozduk inşallah denk getiricez.. hep beraberde olta atıcaz inşallah yakın zamanda..
Selâmlar Övünç... Naılsınsın iyisindir inşallah...! hastahane falan hayrola bir yaramazlık yoktur inşallah...? Hadi bakalım kısmet levrek falan fark etmez yeterki balık olsun... Görüşmek üzere, Selâmlar... :thumb:
selamlar abi saolasın iyilik sen nasılsın ? çok önemli bişey değil gibi inşallah yarın netleşecek.. aynen öyle balık olsunda muhabbet olsunda cinsi farketmez yakınlarda inşallah bir araya geliriz ben haberdar edicem seni görüşmek üzere..
Merhaba hoşgeldiniz Lütfen buralarda öyle kesin noktalar vermeyin, zira bohçacılarda burayı takip ediyor ve mekanları yavru gözetmeksizin talan edene kadar da bırakmıyorlaridk