İzmit ve Çevresi Paylaşım ve Organizasyon Alanı

Konu, 'Topluluk sayfaları' kısmında Şimal tarafından paylaşıldı.

1. ovunc41

ovunc41 övünç karlıdağ

Favori Kamış:
    Trabucco İridium Distance 4.20 3p,Ryobi Komatsu 3.75 50-150 ,Spro GTPRO 2.40 15-40 3 parçalı spin
    Favori Makine:
    Shimano Aernos 4000 FA,Shimano Ultegra XSC 5500,Shimano Catana 4000,Ryobi Ecusima 8000vi
    En İyi Avı:
    kiloluk eşkina,1.1 kg mırmır,lüfer vs..
    abi var tabi haberim olmazmı mesaj bile attım sana bak incele 10 dan sonra gelicem eve haberleşiriz şu an emrah ben ve mehmet varız sende katılırsın artık dimi ama ekip sağlam ama başımıza bir büyük lazım :)
    benim özel silahım var maria princes hafif jigim (35 gr) artık çalıştırmanın zamanı geldi çattı :)
    çok heves oldum şimdi abimiz k.mürselden yazmış umarım bu taraftaki kıyılarımızda da vardır hareket bakalım zaten sonucunu yarın akşam görücez inşallah ''sabri abi bekle raporu yarın akşam'' böyle yazınca randıman oluyor :)

2. er41han

er41han Erhan

En İyi Avı:
    İstavrit, Kefal, Mırmır
    Ooooo...! ÖVÜNÇ...! SEN Ateşi almışsın dumanlamaya başlamışsın bile... hihi Mesajını aldım, cevabınıda yazdım oku bakıyım... ;) K. Mürselli arkadaşın dediğine göre sahteye falan gerek yok diyor...! TOBY-2 işi bitiriyormuş... ;) reeling hooked :thumb:

BÜYÜK BAŞIN DERDİDE BÜYÜK OLUR ONA GÖRE...!

3. er41han

er41han Erhan

En İyi Avı:
    İstavrit, Kefal, Mırmır
    İyiyi, iyiyiz çok şükür diş biliyoruz..! bazılarımızda istim üstünde...! ;) sen, deniz, isa, aykut, burada olsanız...! daha güzel olacak ya.... idk başta sen pek nazlanıyorsun gibime geldi..... ;) :laughing: :laughing: :laughing:

4. karakuş_34

karakuş_34 yasin

sevgili kardeşim inan bu sene çok şükür kıyılarımız oldukca güzel çinekop sarı kanat vermeye başladı.inşallah duyarlı davranır denizlerimizi kirletmezsek diger yıllarda güzel balık avı yaparız.kartal güzel çinekop yaptıgını duydum ama sadece bu duymaktan ibaret ken gözümle görmüş degilim.ama çevremden aldıgım duyumlara göre güzel balık yapıyormuş katalda.umarım devam eder.görüşmek umudu ile kardeşim kendine çok iyi bak oltan bol olsun rast gele cümletenreeling

5. ovunc41

ovunc41 övünç karlıdağ

Favori Kamış:
    Trabucco İridium Distance 4.20 3p,Ryobi Komatsu 3.75 50-150 ,Spro GTPRO 2.40 15-40 3 parçalı spin
    Favori Makine:
    Shimano Aernos 4000 FA,Shimano Ultegra XSC 5500,Shimano Catana 4000,Ryobi Ecusima 8000vi
    En İyi Avı:
    valla şükür güzel bereketli haberler geliyor yarın akşam bir denemede biz yapıcaz inşallah abi..
    sana sonuna kadar katılıyorum denizimiz toparlanmaya başladı körfezimiz bizi bu sene mutlu ediyor şükür umarım herkes duyarlı davranır bu verimlilik devam eder..
    trolcülerin körfeze girememesi de çok faydalı oldu..
    o taraflarada gelicez inşallah görüşmek umuduyla her zaman buralara da bekleriz sağlıcakla kal kendine iyi bak abi..

6. sabriyazici

sabriyazici sabri

selamun aleyküm hayırlı sabahlar hayırlı günler herkese

haberleri bende gördüm umarım sizler için bereketli vve güzel bir av olur rast gelsin hepinize

çok şükür övünç hamd olsun bu günümüze idare ediyoruz işte

erhan abi evet ben nazlanıyorum :D nasip kısmet inşallah yan yana geldiğimiz günlerde olur

sağlıcakla kalın hepiniz hayırlı günlar rast gele

7. ismail2776

ismail2776 ismail yılmaz

Favori Kamış:
    Shimano catana cx 270 14-40 mh
    Favori Makine:
    shimano
    En İyi Avı:
    Levrek, 4780
    buralarda biraz av raporu bekliyoruz, lüferlerin geldiğini duyduk, birazda görelim, acaba tutan yokmu.

8. sabriyazici

sabriyazici sabri

hadi rast gele herkeze erhan abinin tabiri ile saat kaçtan beri kimseler yok herkez balıkta heralde :D :)

9. gmefem

gmefem mehmet

Favori Kamış:
    alba star leader 3234 3mt ilk göz ağrım
    Favori Makine:
    shimano catana 4000
    En İyi Avı:
    oklama 63 cm 2,5 kg
    selamın aleyküm beyler bu akşam övünçle beraber kavaklıya lüfer ve çinekop için gittik ne sölim 4 saat kaşık attık hiç tık yok yemliye döndük belki mıkrmır alırız diye ondada hareket yok bana sorcak olursanız ulaşlı ve karamürsel taraflarını denemenizi tavsiye ederim oradaki potansiyel buralardan daha iyi hebinize bolşanslar allah gönlünüzdekine göre versin kiloluk balıklar nasip eylesin cümlemize iyi akşamlar

10. ovunc41

ovunc41 övünç karlıdağ

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    kardeşim son durum şu 3 mırmır 2 dil balığı suya iade,1 adette mezgit,mırmırın biri takoz diye tabir ettiğimiz boydakilerden balıklar emrahın oltaya vurmuş..
    az önce avlağa canlı bağlandım :)
    birde bana telefonda dediğin yerden kaşıkla çalışmayı deneyin dedim umarım sonuç alırlar..
    görüşürüz..

11. ovunc41

ovunc41 övünç karlıdağ

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    aleyküm selam sabri abi..
    biz mehmetle erken kaçtık sabah iş var emrah ve erhan abimizi başbaşa bıraktık :)
    bizden sonra 3 mırmır,2 dil balığı (suya iade) birde mezgit varmış,mırmırların biri iriceymiş..
    dişliler körfeze girmiş haber doğruymuş ama biz yanlış bir nokta seçmişiz kendimize olta atmak için ama tiyo geldi yarın olmadı öbür gün aynen ordayız :)
    umarım iyi balıklarla döner bizimkilerde..
    görüşmek üzere iyi geceler..

12. gmefem

gmefem mehmet

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    shimano catana 4000
    En İyi Avı:
    oklama 63 cm 2,5 kg
    kanka ozaman bizde var bi uğursuzluk napalım bi hamama gidelim senle :)

13. ovunc41

ovunc41 övünç karlıdağ

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    aynen kardeşim şöyle yatalım göbek taşınada oooh gel keyfim gel :)

14. metalurjist41

metalurjist41 EMRAH

Favori Kamış:
    Ron Thompson
    Favori Makine:
    Shimano Nexave
    En İyi Avı:
    Turna, 87 cm
    Yok kardeşim.Skor değişti sonradan.
    4 mırmır - 1 mezgit - 2 dil balığı (suya iade)
    Senin dediğin yeri deneyemedik.
    Yağmur bastı sonradan.
    Başka akşam denemeyi düşünüyorum.
    Önceki hafta ile birlikte toplu rapor açacağım.

15. ovunc41

ovunc41 övünç karlıdağ

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    tebrikler kardeşim keyifli randımanlı geçtiğine çok sevindim..
    bende sezon bitene kadar bir kaç av daha yapıp toplu şekilde genelden paylaşacağım..
    bu arada akşam dediğim yerden 3 parça daha lüfer alınmış bilgin olsun,mehmet o tarafa gidecekti bu akşam bir bakacak hareket varsa haber verecek..
    olmadı belki yarın akşam bir gider at çek yaparım bir iki ayrı meradan..
    eğer güzel haber alırsam ararım seni kardeşim görüşmek üzere..

16. ismail2776

ismail2776 ismail yılmaz

Favori Kamış:
    Shimano catana cx 270 14-40 mh
    Favori Makine:
    shimano
    En İyi Avı:
    Levrek, 4780
    herkese rastgele, lüferler hakkında benim anladığım ve insanların konuştuğu kadarıyla körfezde lüfer familyası mevcut. senin dediğin yer, benim söylediğim yer gibi söylenen avlaklar çok önemli olmasa gerek, değirmendere, halıdere ulaşlı heryerde balık varmış, bilginize, ama sahtenizi ve kaşığınızı iyi seçin derim, iyi bir sahte size güzel bir ziyafet sunar...

17. metalurjist41

metalurjist41 EMRAH

Favori Kamış:
    Ron Thompson
    Favori Makine:
    Shimano Nexave
    En İyi Avı:
    Turna, 87 cm
    Tamam kardeşim.Meradan canlı yayına devam. :)
    Haberleşelim.
    Dün boş geçtikten sonra baya bilendim lüfere.Tutmam lazım. :)
    Dün akşam rüyama da girdi.Nasıl at çek yapıp balık alıyodum anlatamam. :)

18. sabriyazici

sabriyazici sabri

çok sevindim inşallah daha irileri oltalarınızdan iğnelerinizden eksik olmasın daha iyileri rast gelsin görüşürüz sağlıcakla kal selamlar herkese

19. gmefem

gmefem mehmet

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    shimano catana 4000
    En İyi Avı:
    oklama 63 cm 2,5 kg
    kanka sabah saat 4 sularında denemek lazım akşamdan kaşıklar iş yapmıyor haberin olsun karar verirsen salı sabah 4 gibi orada olallım haber ver bana bikaç kişiyle konuştum akşam yemli bile tek tük yapıyomuş ama sabaha karşı saat sekize kadar sağlam yapıyormuş haberin olsun dediğim yerde övünç karar verirsen bana haber ver kaçalım saat 4 te evden çıksak 3,5 saat takılır kaçarız

20. ovunc41

ovunc41 övünç karlıdağ

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    hadi bakalım inşallah,varmı tavsiye ettiğiniz bir rapala ?
    yada renk ?
    hayırlı akşamlar..