selamun aleykum herkese bu gün övünçle beraber sabah 5 te meraya gittik çinekop ve lüfer için ama herzamanki gibi yine fos çıktı tabi fos çıktı çünki 1 tane bile tutamadık saat 8 gibi övünç arkadaşı kendisinde boru kurdu olduğunu söyledi ve biraz mırmırda takılalım dedik sabah balığını kaçırmayalım diye hemen kaşıkları topladık aynı yerde başka bir meraya geçtik tabi saat 9-9:30 civarı övünç 2 tane mırmır aldı ben yine foslardayım en son övünç 1 adet daha çekince biraz sinirle toplanıp gitmeye karar verdim ve oltamın başına geçip sert bir darbeyle oltaya asıldım başladım sarma üç beş tur sardıktan sonra birde baktık benim oltada mırmır var ama öle sudan gelmiyor balık suyun üstene zıplayıp kafalar atıyor övünç biara minekop o falan dedi bende şaşırdım ilk defa böyle bir şey başıma geldi balığın mırmır olduğunuı karaya çıkarınca farkettik yaklaşık 35 cm 1 kg fazla işin en garip tarafı ise balığı ağzından değil sırtından yakalamam gerçekten şok olmuştuk övünçle beraber fotoğrafı burada gösteremiyorum ama merak edenler face girip benim profilimden görebilirsiniz müthiş bir avdı balığın o suyun üstüne 4-5 kere zıplayıp kafa atması işte orada kameraya kayıt etmek aklımıza gelmedi ne yapalım bu da bize hatıra kalsın süper bir avdı
selamun aleyküm hayırlı akşamlar izmitli arkadaslar dostlar tebrikler daha iyileri rast gelsin tebrikler daha iyileri rast gelsin tebrikler daha iyileri rast gelsin foto yu niye buraya atamadınız anlayamadım şunuda belirtmek isterim ki hepinizin ellerine sağlık kısmetiniz aaçık olsun herzamanböyle haberleri görmek çok güzel oluyor saolun
mır mır mır mır mırıl mırıl merhabalar sayfa sakinleri.. mehmetinde bahseettiği gibi yorucu ve uzun bir av oldu 1 gibi eve gelip yatmışım yeni kalkabildim gece de iş var malum.. günün bilançosu ; toplam 8 adet mırmır aldım bir adet suya iade bir tanede kıyıdan kuma sürtüp kıyıya çekeyim derken burnumun ucundan kaçırdım.. sevgili arkadaşım sen gittikten sonra tam bende toparlanayım artık derken son bir atış daha dediğimde oltanın ucunda 32,5 cmlik bir babacanda bana selam verdi tabi bu gazla devam edip 2 balık daha kovaya alıp evin yolunu tuttum.. çok yorgun olduğumdan biraz daha dinlenip sizlere fotoları ve avla ilgili bilgileri yarın vereceğim,balık boyları gözle görülür biçimde büyümüş durumdadır bilginize.. mera gerçekten verimli her avda hareket var,kaşıkçı teknelerde yaklaşık 150 metre önümde gün boyu avlandılar ve öğle saatlerinde sabitlendiler sanırım lüfer yemlide av veriyor kesinlikle denemek lazım Erhan abininde dediği gibi.. şimdilik iyi akşamlar resimler yarın inşallah sağlıcakla kalın..
bence de balık gece de gün içinde de yemli randıman verir gibi.. marinadan bir yoklama çekersin gibime geliyor abi
tebrikler övünç ellerinize sağlık daha iyileri rast gelsin inşallah şu dişli işine de dediğin gibi bir bakıverin artık rast gelsin birde sizlerden bütün arkadaşlar dan resim rica ediyorum lütfen gözüm gözümüz gönlüm gönlümüz açılsın daha iyileri rast gelsin
Tebrikler Övünç çok güzel ve bereketli bir av yapmışsınız. İnşallah o tarafa geldiğimde sende müsait olursunda şu mırmırları hep birlikte ziyaret etme fırsatı buluruz reeling
abi nasılsın ne var ne yok dur gözünü seveyim ben adama dişli diyom den mırmır diyon zaten ikna edemiyom
beğenmiyom demiyim abi de bırak dişli kovalasınlar habire mırmır peşindeler övünçün adı çıkmış mır mır övünç diye farkında değil arkadasın yazdığına baksan adam dişli ye gidiyor yanında boru kurdu götürüyor gözden kaçmasın lütfen
Hangi balık çıkıyorsa ona çalışacaklar haliylehooked Lüferin tam anlamıyla körfeze henüz girmediğini düşünüyorum ama çok kısa zamanda oralarda da av vermeye başlayacaktır.Önemli olan en uygun tekniklerle ve takımlarla tam zamanında avlanabilmekte mrsparkle