Övünç tebrikler, 8 adet güzelmiş senin adına sevindim... ALLAH cc daha güzellerini nasip etsin, tabi bizede inşallah...reeling hooked Bu mera beraber olta salladığımız kumsalmı yoksa... Görüşmek üzere Selâmlar...
Tebrikler, ağzından sırtından, önemli değil balığı almışsın ya önemli olan o, daha güzellerine denk gelmen dileğiyle, kısmetin hep açık olsun....
Kardeşim ellerine sağlık. İştahımı kabarttın yine. Ben takımları hazırlayayım hafta sonu için. Bu sefer yemli lüferede bakacam. Sabri abi dişili de dişli diyor,gelirse yolunu şaşıran fotosunu atarım. Yer yine aynı sanırım.
cümleten selamün aleyküm arkadaşlar. lüfergilller geçtiğimiz cuma akşamı körfeze giriş yaptı hemde sağlam girişti, kişi başı 80-100-120 parça alanlar olmuş cuma gecesi hem de kaşıkla, tabi biz kaşıla geceleyin geleceğini tahmin edemediğimiz için yemli takıldık ahmet hocamla. gece 12 den sabah 7 ye kadar 20 parça kadar aldık dönüş yolundayken yolumuzun üstündeki bir avlakta kalabalığı görünce ne olup bitiyor bir bakalım diye uğradık millet şakır şakır sarıkanat lüfer çekiyor. hemen bizde açtık takımları tekrar ve 30 parçadan fazla aldık 1 saat dolmadan. ama söylediğim gibi geceki büyük furyayı kaçırmışız, milletin kovaları ağzına kadar doluydu. Bu gazla pazar sabaha karşı da çıktık ve toplamda 50 civarın da balık da o gün çektik kaşık ve rapalayla. pazartesi sabahı ben yalnız denedim 3 sarıkanat 1 lüfer alabildim sadece, pazartesi gece yine birlikte yemli denedik sonuç sıfırdı. salı sabahı da ahmet hocam yalnız denedi ama sonuç yine sıfır, dişliler bir hafta sonu için körfezi turlayıp gitti adeta. inşallah yakında tekrar dönerler.
saol abi teşekkürler.. tamda aynı nokta abi hemde milimetrik olaraktan aman abi ufaklarda geliyor bence burayı sır olarak saklayalım güzel potansiyel var.. kimse darılmasın ben kimseye söylemeyeceğim resimleri de ekleyim sizlerlede paylaşayım birazdan..
saol kardeşim güzel mera güzel avlar güzel potansiyel ne ararsak var maşallah senin isabetli keşfin sayesinde en azından mırmır keyfi yaşıyoruz..aman diyim ses etme kimselere.. bu arada dişli için pek uzaklara gitme derim akşam suyunda özellikle görüşmek üzere kardeşim resimleri paylaşayım sizlerle de daha da bir gaza gel
herkese selamlar.. pazartesi sabaha karşı 4 buçuktan öğlen 1 e kadar gerçekleştirdiğim avımı kısaca anlatayım ; 5 ila 8 arası kaşık rapala denemeleri sonuçsuz kalınca sabahtan ayarlanan boru kurtlarıyla ben ve mehmet kardeşim ''bari mırmır tutalım'' diyerekten avlağın yolunu tuttuk kısa bir yerleşme ve oltalar su da.. kafayı kaldırıp etrafa bakınca büyük bir sis tabakasının üzerimize doğru geldiğini farkettik (resimlemeye çalıştım pek net olmasada), ve saat 9 çeyreğe kadar tek vuruş yok moraller bozuk bende biraz yer değiştirip attım oltamı ve ilk vuruş ilk balık.. ''kardeşim gel hareket bu tarafta'' dedim iyiki demişim vuruşlar ardı ardına gelmeye başladı.. mehmetinde bahsettiği gibi 35 cmlik bir mırmırı sırtından taktırıp getirdi kıyıya ben ilk başta bir minekop sandım ama mırmır azmanıymış.. mehmet 10 30 gibi döndü ben tabi devam bu saate kadar 5 balık kovamda.. derken bir ufaklık suya iade,ardından tam bende toplanmaya karar vermişken kamışı zor yakaladım benim ki 32.küsur cmlerde bir azman mırmır..ardından kıyıda kaçırdığım 1 ve kovaya aldığım 2 mırmırdan sonra eve döndüm..günün bilançosu 8 parça mırmır.. ekipman ve takımlar şu şekildeydi : 0.30 owner monoflament misina,fudo circle 3 numara iğne,2 köstekli dip takımı,iskandil kurşun en sonda fırdöndüye takılı bir küçük kurşun daha hepsi bu tabi ryobi kamışım ve ryobi ecusima makinem olmadan olmaz.. kullanılan yem çokta iyi durumda olmayan boru kurdu (birde iyi olsaydı ne olacaktı acaba) ve buyurun bunlarda resimler.. sis geliyor http://img856.imageshack.us/img856/9062/grnt0069.jpg http://img689.imageshack.us/img689/1650/grnt0070x.jpg pek belli olmasada suya iade ettiğim ufaklık tam resmin ortasında çizgileri belirgin http://img641.imageshack.us/img641/6305/grnt0072.jpg vee kuzular http://img248.imageshack.us/img248/4706/grnt0074l.jpg günün babaçkoları http://img268.imageshack.us/img268/4335/grnt0076z.jpg ve bu avda dayımda bize eşlik edecekti fakat tansiyon sorunu yaşayınca gelemedi bir balığı bu akşam yemek için kendime ayırdım ve geri kalanları aynen dayıma yolladım pek sevinmiş ben ondan daha çok sevindim sağlıcakla kalın saygılar ben yatar akşama anca uyanır
selamun aleyküm arkadaşlar bu aralar körfezin hemen hemen hertarafında lufer var rapala veya yemli meraları boş bırakmayın reeling
saol saol erhan abi teşekkür ederim senin ve diyer arkadaşlarında kısmeti açık olsun fotoyu paylaşamadım bizimkiler usb kablolarını kayıp etmişler onları bulamadım bulursam inşallah fotoyu paylaşırım bol şanslar reeling
GECİKMİŞ RAPOR Muhammed Hocam'ın bahsettiği raporun fotoları. Bunlar Cuma gecesi ve Cumartesi sabahı günü avlanan mırmır,gelincik ve Lüfergiller. Baba mırmır.Kamış çekemedi balığı,mecburen misinaya sarıldı Muhammed.Ancak o şekilde kıyıya alabildik. Bunlarda Pazar sabahı kaşıkla alınan lüfergiller.
BİZİM GİZLİ SIRRIMIZ OLSUN DİYORSUN YANİ... NEDEN OLMASIN.... BANA UYAR... BİDE DİŞLİ İÇİN UZAKLARI DÜŞÜNME GİBİ BİR ŞEYLER DEMİŞSİN... SANKİ BU CÜMLE İÇİNDE GİZLİ BİR SIR VAR GİBİ GELDİ BANA... HADİ HAYIRLISI BAKALIM...GÖRÜŞMEK ÜZERE SELÂMLAR.... :thumb: mrsparkle
TEBRİKLER, DAHA GÜZELLERİNİN GELMESİ DİLEĞİ İLE... BALIK RAPORU KOYMASANIZ SİZDEN HABERİMİZDE OLMAYACAK... SESİNİZ SOLUĞUNUZ DUYULMAZ OLDUDA...! idk GÖRÜŞMEK DİLEĞİ İLE SELÂMLAR ...RASTGELE...reeling idk
TEKRAR TEBRİKLER, GÜZEL BALIKLAR ALMIŞSIN... SANKİ RESİMDEN GÖRDÜĞÜM KADARIYLA GEÇEN DURDUĞUMUZ YERDEN DAHA SOLDAN ATMIŞSINIZ GİBİME GELDİ... BİR DAHA NE ZAMAN KISMETSE GİTMEYİ DÜŞÜNÜYORSUNUZ...
işler yoğun abi, boşluk bulduğumuz kısa zamanlarda da ava gitmeye çalışıyoruz. rapor yazmayı bırak okumaya bile zor zaman bulur olduk.saygılar