işler yoğun abi boşluk bulduğumuz kısa zamanlarda da ava gitmeye çalışıyoruz. rapor yazmayı bırak okumaya bile zor zaman bulur olduk.saygılar *************************************************** Hadi bakalım dediğin gibi olsun... Lüfergilleri mantarlı istavrit fileto ilemi, saat kaç gibi aldınız..? Mekân bildik bir yermi yoksa, Meselâ... Selâmlar...
abi zaten forumda haberi sen de almışsın.geçen hafta cuma-cumartesi-pazar günü körfez hattında her yerde lüfergiller cirit atıyordu.biz cuma gecesi avlağa gittik.ama gündüzden körfeze girdiği haberini Muhammed Hocam almış.Hemen mantarlı takımları hazırladık.ben 6 parça, Muhammed Hocam 12 parça dişli aldık.Bunların yanında işte gördüğün mırmırları ve gelinciği aldım. sabah eve dönerken şans eseri sıra sıra dizilmiş avcıları gördük.bir de baktık ki millet kaşıkla at-çek sarıkanat,çinekop arada sırada lüfer yakalıyor.hemen biz de attık kaşıklarımızı biz d ebaşladık almaya.ama biz oraya varana kadar milletin kovası yarı olmuştu zaten.17 parça civarında aldım o sabah.ertesi gün sabah tekrar gittik 16 parça daha aldım.saat olarak gün doğarken başladık.07:30 a kadar sürdü.asıl olay cuma gece olmuş.yani biz başka tarafta iken.en az alan 50 parça almış.hatta kaşıkla 120 parça çeken mi istersin 10 kg çeken mi???son olarak aynı mera olsun başka mera olsun tek tek gezdim ama artık dişliler yoktu.dün sabah 1 saatten fazla kaşık denedim,başkaları da denedi fakat kimse alamadı.artık balık başka bir yere mi gitti y ada başka bilmediğimiz bir şey mi var onu zamanla göreceğiz.
teşekkür ederim abi saolasın.. dediğim gibi önce aynı nokta vuruş alamayınca biraz daha soldan attım ve hareket başladı abi.. kişisel görüşüm mırmır balığı buraları çok sevdi ve ciddi bir popülasyona ulaştı.. ufaktan azmana kadar her boy mevcut.. kar yağana kadarda devam eder diyorum,kışa hazırlık yapıyor balık çok şiddetli vuruşlarla ne var ne yok süpürüyor abi bakalım kısmet nasip belki vardiyamı bitirince olabilir,yada bir sabah işçıkışı öğleye kadar olabiliir,ben haber ederim..
Evet kardeşim mera güzel.Kalabalıkta olmuyor.Tabi senin iğne önerini de yabana atmamak lazım .Tasmasız balık yakalama sanatı. Mekan zaten sır olarak gizli.Bir tek sizlere söyledim. Hakanı da götürücem ama adam bahtsız.Denizden kum gibi balık çıksa beraber gidince balık alamıyoruz.Adam balıktan soğudu Senin mırmırların da maşallahı var.Beni yine gaza getirdin.(Bende hazırım gaza gelmeye) Bir iki yedek takım bağlıyayım.Takımları temizleyeyim de hazırlık olsun.
aynen kardeşim,iğne olayını sorma ya resmen katil çıktı bu fudo aman kardeşim ufaklıklarda peydahlanmaya başlamış herkes geri bırakmaz yazık olmasın yavrucuklara.. oooo hakanla gidrsen karaya gemi falan oturur bişeyler olur kesin ya önce bir hamama gidin ordan geçin yada ya nasip azman mırmırlarda av vermeye başladı kaçırma bu zamanı derim.. hadi bakalım kardeşim bahtınız açık olsun ben hadi trofe hadi trofe diye diye babaçkoyu çağırdım o da geldi kırmadı beni sana bol şans görüşmek üzere bekliyorum haberlerini..
Kardeşim kısmet artık.Denemeleri yapıcaz. Yarın akşamda hazırlıklarımı yapıp,takımları yenilerim. Küçükler aynen suya iade.Onlara ihtiyacımız var gelecek senelerde.Ben 30 cm ve üzeri olanları davet ettim. Beni kırmazlar inşallah. Kardeşim bana gölcükteki özerler av.Merih abinin numarasını yazar mısın?
övünç biraz geç kaldım ama idare ediver çok güzel balıklar almışın yine ellerine sağlık daha iyileri rast gelsin inşallah misinan sağlam iğnen keskin olsun rast gelsin sağlıcakla kal selamun aleyküm cümleten hayırlı sabahlar hayırlı günler cumanız mubarek olsun
hadi bakalım rastgelsin şimdiden.. bu arada akşam güneş batarken sarıkanat yapıyormuş her kıyı az da olsa yapıyormuş gece yemli daha verimli olduğu haberini aldım bu akşam gidecek arkadaşlar var son durumlarıda öğrenirim bilgin olsun kardeşim..aynen ufaklıklar gelecek sezonlarda büyümüş olarak bize lazımlar sana numarayı özelden mesaj olarak atıyorum görüşmek üzere sağlıcakla kal bekliyorum babaçkoları
bende dediydim sabri abi es geçmez benim raporları ammaaa saolasın abi daha iyileri sizlerin olsun görüşmek üzere.. ayrıyetten de hayırlı cumalar..
valla bu sessizlik hayra alamet değil yoksa yine dişlilermi daldı kıyılara :=) tabi hafta sonu herkes balık peşinde ben gece işe gideceğim ne yazık ki.. balıktaki tüm dostlara rastgelsin diyelim hayırlı avlar dilerim.. sonuçları bekliyorum..
selamun aleyküm arkadaşlar bereketli avlarınız olsun bol şanslar diliyorum kanka sen neyapıyon bakim nasıl havalar balık varmı balık nezaman gidiyoz deli olacam ya marmarada çinekop lüfer tutmazsam kafayı sıyırıcam saygılar.
daiwa crossfire spin 10-40 gr 240 cm nasıl bir spin kamışıdır yorumlarınızı bekliyorum bir adet spin almak istiyorum önerileriniz