nedemek kardeşim hazır bil sen onu şimşekli havalarda dikkat aman he ondan sonra kamış floransan görevimi ne görür bilmiyorum Allah korusun
bu akşam karamürsel tarafına sülünezlerimi alıp balığa gittim, gerçi boru kurdu da almıştım ama hiç iyi değilmiş ve iş yapmadı. 2 tane mırmır aldım, meraya geldiğimde balık tutan abimiz kocamannnn bir mırmır aldı. Bende önce bir tane el kadar ve arkasından ondan hafif büyük bir mırmır aldım. Peki ilginç olan ne sağımdaki arkadaş bir kırlangıç evet kırlangıç yakaladı. yaklaşık bir kilo vardı. kırlangıç yakalanyan arkadaş küçük bir eşkina yakaladı. daha sonra ne oldu peki. biz balıkları ben, kırlangıç yakalayan ve kırlangıç yakalayanın arkadaşı yedik. Bir restorantta pişittirdik ve ....
Ve Aleyküm Selâm... ne o YAAA..! bombalı paket gibi.... hihi hihi ustalıkmı... daha çıraklık ve kalfalık eserlerini görmedikki...! idk sende birisi gibi pat diye ustalık eserim demişsin... hihi hihi :laughing: :laughing: :laughing: Eline sağlık iş yapıyormu denedinmi...!? Ama düğümler güzel olmamış gibi geldi..! yoksa resimdemi öyle görünüyor... idk :thumb: :laughing: mrsparkle Görüşmek üzere Selâmlar...
selamun aleyküm cümleten Kısmetiniz herzaman açık olsun daha iyileri rast gelsin Abi işin espirisi zaten o daha denemedim kısmetse yakında denerim dùğüm konusunda bişey diyemiyom abi görüşürüz abi selamlar sağlıcakla kal
selamün aleyküm balık dostları... uzun bir aradan sonra tekrar rapor yazmak nasip oldu foruma. Gerçi arada balık tumadık değil ama burada raporlayacak kadar güzel bir av gerçekleştirememiştik. Ahmet hocamla marmara ve karadeniz kıyılarında yaptığımız ayrı ayrı av denemelerinde bir kaç mırmır ile birkaç tane sarıkanat almışlığımız oldu fakat rapor yazmaya değecek kadar değildi. Gelelim rapora. Geçtiğimiz cumartesi gecesi evde miskin miskin tv izlerken saat 23:00 civarı kayınbirader aradı; ""enişte acilen yem bul. 1 saat sonra mesaim bitiyor. iş yerinden arkadaşlar balıktaymış, çok güzel mırmır yakalıyorlarmış. adam başı 8-10 tane çekmişler."" dediğinde aklımı başımdan aldı. hemen o teleşla arabaya atlayıp soluğu gölcük sahlinde yem satan elemanın yanıda aldım. allahtan yem varmış o saatte. sonrasında kayın biraderin mesaiden çıkması, avlağa ulaşılması falan derken saat 01:30 u buldu. tabii o arada kayınbiraderin avlaktaki arkadaşlarının yemi bitmiş ve eve dönmüşler. telefonla şurası mı burası mı derken üç aşağı beş yukarı tarif ettikleri yere yaklaştık ve oltaları salladık suya. daha ikinci oltayı açmadan ilk balığı çektik, sırasıyla bir o bir ben derken, bir saat olmadan 8. balığı attık kovaya. bu arada başka bir arkadaş da bize katıldı, 5 balık da o çekti. saat 03'e doğru balık kesince, kayın birader benim çok uykum geldi diyerek arabaya geçti, sonradan gelen elemanla biz devam ettik. saat 04'e doğru balık tekrar başladı ve 05:30 a kadar devam etti. ondan sonra avı bitirip döndük eve. sonuç olarak bizim kovada 13 mırmır 1 pisi ve bir de gelincik varken diğer arkadaşın kovasında da 8 mırmır 1 pisi vardı. bu arada gecenin en ilginç olayı da saat 03:30 civarında aynı anda ikimizin oltasına da gelen çok sağlam vuruşlar oldu, sanki sözleşmiş gibi önce onun oltasına vurdu o daha makinayı sararken bir tane de benim oltaya bindi. ama nasıl büyük bir heyecanla çekiyoruz.... gecenin trofesi diye.... kıyıya geldiklerinde biri 50 cm civarı diğeri de 60 cm cicarında iki vatozzzzzzz.banghead banghead takımlardan birer iğnayi feda ederek gönderdik gerisin geri suya... bunlar da eve gelince çekktiğim resimler.
Aleyküm selam Muhammed hocam, tebrikler çok güzel mırmırlar almışsınız maşallah:thumb: Daha iyileride nasip olsun... Ahmet hocamda sizde uzun zamandır yoktunuz, işler yoğundu herhalde, herneyse tekrar hoşgeldiniz
Maşallah güzel bir balık gecesi sonucu güzel hasılat Allah cc daha ziyade etsin..! tebrikler... Baya bir zamanadır ses soluk kesilince bunlar buraları unuttular diye düşünmüştüm... daha güzelleriniyakalamanız dileği ile...RASTGELE...:thumb:
Ve Aleyküm Selâm... keyifler idare ediyoruz işte sen nasılsın..? iyisindir umarım... Bayram programın belli oldumu..? Sesin soluğun kesildi..! işler yoğun galiba... görüşmek üzere selâmlar...
Erhan abi, bayram üzeri koşuşturmalarımız çok yoğun oluyor. Hayırlısıyla yarın işleri ve ödemeleri toparlayabilirsek, arife günü çalışmayacağız.Ancak Allah kısmet ederse kurbanımızıda aldık, onun kesim işleri ve akraba ziyaretlerinden sonra ikinci gün İzmite gelmeyi düşünüyorum. Sende 2. gün akşam veya ertesi gün müsait olursan, ufak bir org. yapabiliriz, kısmet diyelim inşallah, selam ve sevgilerimle Allaha emanet olun
Hayırlısı olsun inşallah, Allah cc hayırlısı ile kesmek nasip etsin, ben bir yere gitmeyi düşünmüyorum ama, 3 kapı var izmit içi, onları birinci günü halladerim ikinci günü akşam olur ertesi günde olabilir duruma göre ikiside olabilir... Görüşmek üzere, Selâmlar... Allaha emanet ol....
Selamun aleyküm İzmitli dostlar, körfezde son balık durumları nedir, bu aralar pek haber gelmez oldu, hiç balığa giden yok mu acaba
Ve Aleyküm Selâm... Bayadır gidemiyorum... ! banghead idk ama her taraftan mırmır alındığını duyuyorum, başkada bir şeyden haberim yok... idk Görüşebilmek ümidiyle, Selâmlar....
Tüm islam aleminin kurban bayramı mübarek olsun. İzmit'li hobidaşlarımında kurban bayramları kutlu olsun iyi bayramlar.
Sanada hayırlı bayramlar, nasılsın, 2-3 gündür sesin soluğun çıkmıyor balığa falanmı çıktın yoksa...? yarın öğleden sonra isa gelecek kısmetse yarın akşam üstü falan veya c.tesi sabahı birşeyler yaparız diyordu sen müsaitmisin...? Selâmlar...