Cümleten selamunaleykum. Erhan abi Bugra benim mesai arkadasim beraber calisiyoruz. daricaya yeni tasindi o bolgede umarim guzel avlar yaparsiniz
Ve Aleyküm Selâm... Önce ne işle uğraşıyorsunuz bilmemizde mahzur yoksa.... Darıca biz baya uzak bir yer, ama az çok 2-3 yerde ne çıkar biliyorum oda gittiğim için, darıcaya gidersek görüşürüz belki sende gelirsin bellimi olur... hemde bir tanışma olur... buralara yolu düşerse yapabileceğimiz bir şey olursa elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız... Selâmlar... :thumb:
Cumleten hayırlı günler.. Erhan abi ne mahsuru olsun dünya işleriyle uğraşıyoruz Sabiha gökcen de görevliyiz.. ilgin için teşekkür ederim. avda olanlara da rast gele.
Erhan hocam sevgiler, Darıcada 2-3 bölgeden bahsetmişsiniz , nerelerden neler alınabilir önerilerinizi bekliyorum.
abi kolumu kaldıracak halim dahi yok olsa gelirdim mutlaka dinlenmem lazım aşırı yorgunum sana rastgelsin..
fabrikada işler çok bindi üzerime bugün birileri çalışmayınca açığı kapatmak bana kalıyor işte naparsın.. bu hafta perşembe akşamı yada cuma sabahtan mırmır operasyonu fikri var kafamda katılırmısın abi emrahıda arıycam..
illa mırmır illa mırmır benim kadar mırmır yapışsın iğne ne inşallah rast gelsin dişlileri boş bırakma övünç yine boşluyon gibi geldi bana kendine iyi bak sağlıcakla kal hayırlı geceler Allaha emanet ol Allaha emanet olun sağlıcakla kalın izmitli arkadaşlar abiler kardeşler
Hafta içi gündüz bana uymaz kardeşim işten dolayı ama mırmır alınan bir yer biliyorum.Telefonda söylerim. 2 parçada orta boy ben aldım geçen gün. Yanımdaki abi çekti bir trofe. Tarttılar 1650 g civarında geldi. Tam kurbanlıktı yani.
Allah kolaylık versin, kendine dikkat et... katılmak isterimde ama Perşembe, cuma olması sakat... idk başka birgün olsaydı iyi olurdu ama tabi senin için uygunsa, öyleyse yapacak birşey yok... sağlık olsun... Selâmlar....
Kısmetin bol olsun... Bizde şu mırmır yerini öğrensek hani diyorum... Özelden falan mümkünse, sakıncası yoksa, hiçte haber vermiyorsun mırmıra gidiyorum diye...! :nono:
selamun aleyküm hayırlı günler izmit şansın bahtın kısmetin hep açık olsun daha iyileri rast gelsin maaşallah emrah ben tutsam böyle bi baba yiğimt forumun her yerine eklerim foto yu helal olsun sana