Merhaba, geçen hafta sonu bende oradan sahte çalıştım ve bir tanede sarıkanat almayı başardımhooked Orada iken askeriyenin içinden atanlarıda görmüştüm. Bu arada askeriye'ye nasıl girebiliyorsunuz, yasak değil mi?
EVE GELEN CANLI DİŞLİ(18.04.2013) herkese merhaba.akşam iş çıkışı at-çek denemelerim sonucu yakalanan ve eve kadar canlı olarak getirebildiğim tek dişli. yaklaşık 3 saat kadar canlı durduktan sonra dondurucudaki yerini aldı.hafta sonunda yakalanan diğer dişlilerle yenecek.:hungry: :hungry: :hungry: http://www.youtube.com/watch?v=BpyvQlvyIsE&feature=youtu.be
MMMM...! Güzelmiş, eve kadar seni canlı canlı takip etti demekki... tebrikler, balık bırakmadınız, denizi ağlattınız... Selâmlar...:thumb:
akşam suyunda yaklaşık 2 saat civarı at çek denemeleri sonuçsuz kaldı malesef.. sadece bir tek sarıkanat alındı saat 6 gibi.. fakat rüzgar ve akıntının getirdiği ot çer çöp avı sonlandırmama sebep oldu arkası yarın inşallah kalkabilirsem sabah suyu olmadı akşam suyu atıp çekmeye devam.. dişliler size yenilmiycem inadım devam ediyor
Merhaba Övünç, inat ettin sonunda alacaksın ordan dişlileri inşallah Neden eşkina karagöz türü denemesi yapmıyorsunuz, ayrıca kalkanında sezonu başladı, karadeniz taraflarına alternatif plan yapabilirsiniz. Son olarak turna sezonuda açıldı, Emrahla mekanı kontrol etmenizi tavsiye ederim. Yahu ayak üstü amma planlar yaptım, biri beni durdursun yada beni getirtmeyin oralara
yarın müsaitsen gel abi beraber atalım oltaları ya İsa abi sorma bu dişli işi gerçekten saplantı oldu keşke hiç çıkmasaydı da bu kadar av günümü harcamasaydım,eşkinaya gitsem yüzde yüz boş dönmeyeceğimi de biliyorum ama at çek kanıma işledi çok fena gece vardiyasından çıktım uykusuzluk yorgunluk hat safhada ama galiba birazdan yatıp sabah ezanıyla kalkıcam doğru avlağa turnalar hazirandan sonra bana artık sadece 5 dakika mesafede o zamanlara saklıyorum ,sadece turna değil tatlı su levreğide liste de var.. bakalım ne olacak abi inşallah bir sonuç alırım.. çok selamlar hayırlı akşamlar..
Bu aralar çok yoğunum Övünç, gelmek ne zaman nasip olur bilemem ama geldiğimde ararım seni, müsait olursan elbette birlikte avlanmak isterim. Bu kadar eziyet çekeceğine sezonda bir hafta sonu boğaza gelseydinde senelik keyfini doldururdun herhalde Bak Emrah daha "dişli" diyor mu?:laughing: :laughing: Son olarak bu yorgunlukla sabah kalman mümkün görünmüyor Selam ve sevgilerimle hayırlı akşamlar.
Övünç Yine olmadı demek... Kısmet ne diyelim, yarında devam diyorsun yani, ne oldu mehmet yokmuydu yanında, yeni makine nasıl, şu dişli işine bir ara ver, sen o söylenenlere kanma boş ver, bırak inadı, bak çarşamba hava 21 derece, şu eşkinaları bir yokla.... hihi Görüşmek üzere, Selâmlar.... :thumb:
İsa abi merhabalar, nasılsın? Mekan kontrolü yaptım abi, su yüksek ve çok soğuk, daha siftah yok ama bu seneden ümitliyim.
Sizin orada da dişliye at-çek biraz farklı be abi.Benim bildiğim türden değil. Boğazda antremanlı olmak lazım.Yoksa 3 gün bilek ağrısıyla geziyorsun.Tecrübeyle sabittir.
Merhaba Emrah, teşekkürler çok şükür bir yaramazlık yok, sende iyisindir inşallah Bu sene güzel turna avlarını ve raporlarını görürüz inşallah, İzmite geldiğimde müsait olursan birlikte turnaya gidelim, uzun zaman görmeyince siz dostları özledim valla Dur hele mayısta dönüş balığınada bekliyoruz, bu sefer 200 gr. kurşunla çalıştıracağız sizleri
25 Nisan 2013 tarihli dişli raporum: http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?p=1106409#post1106409
Hadi burayada yazmadan geçmeyelim... Hayırlı olsun, daha güzellerini alman dileği ile selâmlar.... balıklar içerdenmi, dışardanmı alındı acaba...! idk
Övünç ün dediği gibi abi.balıklar dışardan.içeriden geçen havamızı aldık. Övünç maxrapları 2 hafta önce Muhammed zar zor internetten buldu. 4 tane sipariş verdi.ertesi gün baktım aynı sitede kalmadı yazıyordu. artık bu saatten sonra bulmak imkansız gibi birşey.herkes maxraplarına ve pilgrimlerine sahip çıksın.
Abi merhaba, ben foruma yeni üye oldum. İzmit'te oturuyorum (İzmit'te de yeniyim). Balık hastalığı maalesef bende de olduğu için memleketten takımlarımı getirdim, bundan böyle İzmit'te fırsat buldukça balığa çıkmayı düşünüyorum. Yalnız İzmit'te balıkla ilgilenen tanıdığım kimse de olmadığı için ne bir mera biliyorum ne de nereden hangi balığı alabileceğimi. Sadece buradaki forumdaki av raporlarından ipuçları bulmaya çalışıyorum. Hiçkimse de haklı olarak mera ismi vermiyor Bir tek İzmit Marina'yı abilerin ağzından alabildim Bu haftasonu marinaya gitmeyi düşünüyorum. Acaba siz oradan denediniz mi hiç? Bu dönemde marinadan ne alınabilir, atçekle levrek alma şansı var mıdır? Not: Forumda yeni olduğum için özel mesaj gönderemiyorum, buradan yazdım. Değerli tavsiyelerinizi bekliyorum, şimdiden çok teşekkürler.. Herkese rastgele..