Ahmet Hocama söz verdiğim misilleme raporudur http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?p=1107219#post1107219 mrsparkle mrsparkle mrsparkle
*********************** HEMDE 5+3=8 KARTA TAKSİT YAPIYOR, OYSA YUVACIKTA OLAN PEŞİN FİYATINA 12 TAKSİT YAPIYOR, AMA PAZARLIK SONUCU İNDİRİMDE YAPIYOR NEYSE ÖYLE ZAM GELDİĞİNİ FALAN SANMIYORUM, ÇÜNKÜ 1 AY ÖNCEDE AYNI GİBİ FİYATLAR... NEYSE ACELESİ YOK, BANA %50 İNDİRSEDE ALMAM ARTIK, ESNAF 5 LİRANIN HESABINI YAPIYOR MÜŞTERİYİ DÜKKÂNDAN GERİ ÇEVİRİYORSA, ONLARDAN ESNAF OLMAZ ZATEN... BU TURANLARIN KANINDA VAR DEMEKKİ...! 20 SENE FALAN OLDU HERALDE ONLARDAN AŞAĞIKİ DÜKKÂNLARINDAN BANYO TAKIMI ALMIŞTIK, FABRİKASYON ARIZASI ÇIKMASINA RAĞMEN DEĞİŞTİREMEMİŞTİK...! DEMEK AYNI HUYLARI DEVAM EDİYOR...! EN AZINDAN BUNU ANLAMIŞ OLDUK... DAHA BİTMEDİMİ O İŞLER ...! ÇOK YAVAŞ GİDİYORSUN GALİBA... EVET O BÜYÜK TEKNELER, İZİNSİZ ÇALIŞIYORLARSA CEZA YİYEBİLİYORLARMIŞ, GEÇEN SENE BİZİ GÖTÜREN TEKNE SAHİBİ SÖYLÜYORDU... MEHMET YOKSA EMRAH VAR, NE DİYELİM CANIN PEK İSTEMİYOR GİBİME GELDİ AMA NEYSE ÖNEMLİ DEĞİL, SAĞLIK OLSUN... GÖRÜŞMEK ÜZERE SELÂMLAR... :thumb:
Senin bildiğin yerlerden çıkıyor, hani sahilden kaça almıştık övünç falan, oranın K.mürsel tarafının en sonu, mırmıra atılan yer... İnşallah bu yorumlarımı görürsün...
abi o kadarda haksızlık etmeyelim ne zaman gitsem gayet iyi ilgilenip bir problem varsa da çözüyorlar sanırım bir aksiliktir olmuş sıkma canını.. iş bitmez abi incik cincik bir sürü şey çıkıyor sabah yokladım yine dişlileri bu kez üç tanesini de yanıma alıp döndüm eve http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=53988 raporum.. Abi Emrahta da düğün telaşı var malum o da pek vakit ayıramıyor sanırım.. bu sabah Mehmette vardı yanımda izinliydi bir parçada o aldı ben döndüm 7 gibi sonra ne oldu bilemiyorum.. bu sana bahsettiğim more silda kaşığın parıltısı erimi ve yüzüşü mükemmel onu da test ettim kesinlikle yedekliycem ama balıkları rapala ile aldım ben.. uyanabilirsem sabah yine at çekteyim 5-7 nöbeti dün akşam suyunda hareket varmış mekanda abi haberin olsun bir yokla akşam derim.. sağlıcakla kal görüşürüz..
29 nisan sabah suyu http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=53988 daha iyileri sizlerin olsun..
Demek adamına göre muamele uyguluyorlar diyelim... Allah cc kolaylık versin... Bu sabah sandalla millet dişlileri götürmüş marina açıklarında haberin olsun... Emrahın düğün telâşı derken..:! o evli değilmiydi yoksa ben öyle biliyorumda... idk Görüşmek üzere, Selâmlar...
teşekkürler övünç sana da tebrikler. sonunda şeytanın bacağını kırdın artık devamını bekleriz.reeling
merhaba arkadaşlar marinadan toplu istavrit avı önceki yıllardaki gibi bu yılda devam ediyormu telefon numaralarını bilen varmı acaba bu ara istavrit yaparken gitmek iyi olur
eyvallah kardeşim.ben memleketten haberleri alıyorum.Erkan ve Muhammed hocam dün akşam almışlar dişlileri.dün akşam çok hareketliymiş.sen de yok mu ses seda.
Selamun aleyküm hayırlı akşamlar arkadaşlar Pazar günü yapmayı düşündüğümüz Şile kalkan avı organizasyonuna tüm İzmitli dostlarımız davetlidir.Katılmak isteyenler gerek sayfamızdan gerekse özelden ayrıntıları takip edebilirler, sağlıcakla kalın selamlar...
Pazar günü Şile'de olursam katılacağım inşallah.saat ve buluşma yeri konusunda ne zaman açıklama gelir