Zait bizim geçen dene çıktığımız tekne bu senede çıkıyor olabilir, biraz evvel birini aradım onda telefonu vardı, bana birazdan bildirecek, 10 kişi çok rahat alan bir tekne, bir hafta sonu ayarlama yapalımda çıkalım, dişlide yakalama şansıda olabilir bu günlarde... Akşamları saat kaçta avcılar kulübünde oluyorsun...? Selâmlar...
Merhaba Melih, özellikle gelmeni isterim, zira uzun zamandır bu avı beklediğini biliyorum. Sabah 06:30-07:00 gibi Kumbaba da olmayı planlıyoruz inşallah.:thumb:
Aleyküm Selam abi hayırlı akşamlar.. melesef 8 4 çalışmaktayım pazar günü yoksa mutlaka katılırdım,şansınız kısmetiniz bol olsun görüşmek üzere..
valla hocam bugün tüm gün İstanbuldaydım sabah 10 da çıktım az önce geldim eve anca.. yarın akşam işçıkışı mekandayım sanırım aynı yerde hareket öylemi ? zaten Erkan ve Muhammed hocayıda görürüm muhtemelen,tadı damağımda kaldı dişlilerin hakikaten çok lezzetliymiş balıklar bu hareket bir süre daha sürer sanırım bu taraftanda alınıyormuş akşam suyunda inşallah boş dönmem sonuçları paylaşırım.. görüşmek üzere..
abi ilgi ve alakan için teşekkür ederim numarayı alırım fakat bugün o işi hallettim aksam 18veya 18.15 de kulupteyim beklerim abi tel nonu verirsen balığa giderken ararım beraber olta sallayalım gönül muhabbet ister balık bahane
Çok iyi tlf. nosunu hallettiysen mesele yok demektir... Görüşüncede konuşuruz, halletim diyorsun tekneler çalışmaya başlamışmıki, Görüşmek üzere Selâmlar...
Bugün saat 18.15-18.45 arası avcılar kulübüne uğradım ama, sen marinada balıktaydın galiba, bilemiyorum... Görüşmek üzere, Selâmlar...
herkese merhabalar.. dün akşam üzeri 17 30-20 30 arası yaptığım at çekten sonuç alamadım,çeşitli kaşık hafif jig ve sahte ile denemeler sonuçsuz kaldı.. avlakta Muhammed ve Erkan hocayla yaptığımız muhabbet yanımıza kar kaldı bu saatler arasında hiç kimsede hiçbir canlı yoktu bugün gitmeye niyetliydim yine ama iş yorgunluğu galip geldi herkese hayırlı akşamlar..
Selamlar,sekapark civarında istavrit dışında önerebileceğiniz balık türü var mı ? hangi balığa atmalıyım.
evet abi yakaladım o başkalardan hatta övünçede tavsiye ettim az önce köyden geldim okadar yorgunumki çapa yaptım ama yinede balığa niyetim var damardan girmiş bir kereidk
Hayır, hayır.... Sen kavaklılarda gezeken millet bu tarafta balığı götürüyor... pullular, pulsuzlar falan.... hihi