Bugün marinayı dişli var mı diye deneyelim dedik ama yoktu.1-2 istavrit alan vardı. Bende yeni yaptığım çaparilerimi deneyeyim dedim ama ilk atış ve sınıfta kaldı. 0,20 misina 100 gr kurşuna dayanamadı. Takımları güçlü yapmalıymışım ders oldu. Hazır çapari ile iki adet iri istavrit aldım. Hakan kardeşim ile yemliye denedik,tek vuruş ve yemin yarısı yoktu.Başka da hareket olmadı. Yanımızdaki acemi genç bir arkadaş tavuk ile gümüş yakalarken 50 cm üzerinde bir zargana aldı.Hatırladığım tek şey kıyıya aldığında abi bu ne yaa, yılan mı bu demesiydi. Çok güldüm. Başka da hareket olmadı.Biraz oyalanıp geri döndük..
Geçmiş olsun , ne gibi rahatsızlığı varki, yapabileceğimiz bir şey varmı, rahatlıkla söyleyebilirsin, Tekrar geçmiş olsun Allah cc acil şifalar versin... Selâmlar...
selamunaleyküm cümleten, Erhan abi öncelikle kusura bakma biraz geç cevap yazdığım için, bir kaç gündür siteye giremedim, malum gece vardiyası çarma olta bildiğimiz klasik ekmek, şeytan oltasında da dere kurdu, yada çamur kurdu diyeyim.. kurt daha iyi iş yapıyor bilginize.. görüşmek dileğiyle, herkese bol bereketli avlar, herkese rastgele..
Estağfurullah, hiç önemli değil... Nerde çlışıyoruz, zamanında bende vardiyalı çalıştığım için bilirim vardiyacının durumunu... Kurdun iyi iş yaptığını çok iyi bilirimde eskisi gibi bulamıyorum, 5-6 sene önce kurdu çıkaranl tanıdıklar vardı çok kefal yakalıyorduk, sende kefal yakalıyormusun, yakalıyorsan kurdu nereden temin ediyorsun... görüşmek dileği ile Selâmlar...
bu arada bugün akşam üzeri karşıdaydım yağmur basınca 19:20 gibi kaçtım hiç kimsede hiç bir canlı yoktu son 3 gündür de durum aynıymış.. Erkan hocayla karşılaştık beraber olta attık ama nafile kaşık ve rapala denedik sonuç sıfır.. fakat geçenlerde 38 cm lik bir tane kandırmayı başarmış,yani arada sağlam balık var görünen o ki denemeye devam etmek lazım.. sanırım balık yer değiştirdi nerdedir acaba ama naçizane fikrim bu sene kıyıdan istavriti unutalım derim lüfergiller bence artık körfezde ürüyorlar çünkü ara sıra yaprak bile atlıyormuş.. istavritçiler için kötü spinciler için güzel bir haber.. zaten 15 ağustostan sonra geçen yıllarda da az çok dişli avları oluyordu bu sene ki akından sonra bence bu keyif artarak devam edecek ağustos ve sonrası.. herkese hayırlı akşamlar yarın da belki akşam üzeri bu tarafları yoklarım selamlar..
çok teşekkür ederim erhan abi yasin abi övünç kardeşim allah razı olsundurumlar yarın belli olacak inşallah önemli değildir şu an kan takviyesi yapıyorlar
Pazar günü Sekaparktaydım. Spinciler iskeleleri doldurmuştu, görebildiğim kadarıyla 3 kişi birer tane dişli çekti :spy:
bu akşam üzeri sekaparktaki at çek denemelerim sonuçsuz kaldı.. kimse dişli alamadı 7 30 dan sonra çapari ile istavrit alanlar oldu.. herkese hayırlı akşamlar..
bizim fabrikadan olduğunu belirtmiştim abi (sayfa 248) bu arada istavrit denemeni tavsiye ederim Erhan abi sizin aşağıdan akşam suyunda.. yeşil simli çapari ile..