Yemli şeytan oltasımı yoksa düz kamışamı daha verimli, kaç gibi gittin geldin....Yem tavukmu, Selâmlar...
EYVALLAH ABİ cumartesi bende kirazlı yalıdaydım, tık yok, 5-6 parça sardalya okadar..saat 7,30 gibi yarımcaya geçtik, kıyıdan bişey yok, ama stadın önünde koyda ben diyeyim 10 sende 20 tekne lüfere dönüyordu..varmı diye sorduk, 3-5 parça teknelerde okadar...
abi düz kamış çok güzel verimli ama ikili kanca hassas mantar makaralı çok daha iyi biraz daha ileri atıyorsun o bakımdan
Övünç naber... :wave: Oradan eep: böyle bakma Hiç sesin çıkmaz oldu... idk nerelerdesin neler yapıyorsun... Görüşmek üzere Selâmlar....
selamlar Erhan abi..saol senden naber.. ya sorma be abi tam düğün üzeri biraz rahatsızlandım,bu sağ el bileğimde sinir sıkışması varmış ameliyat falan dedi doktor canım sıkkın biraz bu duruma.. devamlı uyuşuk parmaklarım bilmiyorum ne olucak şu an raporluyum ardındanda zaten düğün iznim var umarım iyileşirim.. ben oturumu kapatmadığımdan sürekli sitede görünüyorum orda adımı görmenin sebebi bu..
Geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin, fazla zorlamamaya bak, sana bi tavsiye nane, kekik, zencefil, sızma zeytinyağı satıyorlar, aktarlarda 20 ml litrelik şişelerde satılıyor, hepsindan birer eşit ölçüde ayrı yerde karıştırıp onunla güzelce ov yedir, streçle sar ve yat sabaha kadar, 21 gün devam et inşallah şifasını bulursun, tekrar geçmiş olsun, Allah cc şifalar versin, görüşmek üzere selâmlar...
dün gece yeni kapıdaydım eşkina ve karagöz çok az yaptı hava güneybatıydı o yüzden sanırım neyse istavrit güzeldi ama buralarda başlamış mı durum nedir