Teşekkür ederim... :thumb: Nasıl oldun, biraz düzelme varmı..? dediklerimi deneyebildinmi...? Selâmlar...
biraz düzelme var abi ilaç ve iğne devam ediyor.. tavsiyenide denedim hepsinin faydası olacak inşallah.. zaten istirahatim devam ediyor 31 mayıs 12 haziran arasıda düğün iznim var toparlıycağmı umuyorum ameliyatı pek tavsiye etmiyor kimse,son çare ameliyat ol diyorlar bakalım artık abi.. bu arada olta atamasamda bugün marinada gezindim biraz kıraça var arada da izmarit takılıyormuş çaparilere,ama açıkta bir kaç tane tekne vardı pekte uzakta değillerdi..
BUYURUN TÜM SAYFA SAKİNLERİNE SELAMLAR.. KISMETSE 2 HAZİRAN PAZAR AKŞAMI DÜĞÜNÜM VAR GELEBİLECEK OLAN HERKESİ BEKLERİM.. ADRES ÇOK KOLAY TAM MARİNANIN KARŞISINDA ESKİ MİGROS BİNASINDA 3. KAT ''MÜSİAD SOSYAL TESİSLERİ'' DAHA AÇIK MERKEZ BANKASININ YANI ELEKTROWORLD ÜN ÜSTÜ.. 19:00 İLE 23:30 ARASI SÜRECEK.. TÜM SAMİMİYETİMLE SÖYLÜYORUM TÜM ARKADAŞ KARDEŞ VE ABİLERİMİ BEKLERİM..
İyi, iyi Övünç düzelmeye başlamana sevindim inşallah hazirana kadar bir şey kalmaz. Ameliyat gerçekten son çare olmalı başka yapacak bir şey kalmayınca, olta atmasanda olur ama, bendeki şeytan oltalarından atabilirsin belki zararı olmaz çünkü ağır değil... Benim sistem şeytan oltası ile istavrit alan varmı acaba...! ? kimi istavritler iri diyor, kimi, mini kraça diyor... idk kime inanacağımı bende bilemedim... idk Tekrar geçmiş olsun kısa zamanda düzelmen dileği ile, Selâmlar... :thumb: mrsparkle
Şimdiden tebrik ederim övünç,hayırlı uğurlu olsun. Umarım bu mutlu günün sıkıntısız geçer. Tekrardan hayırlı uğurlu olsun,mutluluklar dilerim.
sevgili kardeşim övünç ALLAH uzun yıllar aynı yastıkta sağlık mutluluk huzur ve saygı içersin de bir ömür boyu mutluluklar nasip etsin HAYIRLI OLSUN KARDEŞİM :thumb:
inşallah abi tamamen geçer şu uyuşukluk çok can sıkıcı umarım tamamen geçer.. valla heralde el oltasına talibim bu yaz çapari ile az çok alındığını duydum ama kimisine göre kıraça olan balık kimine göre iri istavrit oluyor malum bence yemli yapıyordur gece boru kurduyla sanırım boş geçmez..
İNŞALLAH ÇABUCAK GEÇER.... Haklısın bazısına öyle gözüküyor, bazılarının gözünde balık karası var heralde...