İzmit ve Çevresi Paylaşım ve Organizasyon Alanı

Konu, 'Topluluk sayfaları' kısmında Şimal tarafından paylaşıldı.

1. drasty41

drasty41 Recep

Favori Kamış:
    lineaeffe unicast, spro spin2,70 ve 2,40
    Favori Makine:
    shimano exage ryobi ekusima4000
    A.S seninde mübarek olsun Erkan...

2. er41han

er41han Erhan

En İyi Avı:
    İstavrit, Kefal, Mırmır
    Ve >Aleyküm Selâmlar... :) Seninde mübarek olsun... :) Bu taraflara uğramaz oldunuz artık...! Ayranda içmedikki ayrı düşelim diyeceğim ama.... idk Herşey gönlünce olsun... ;)

3. SERCAN

SERCAN Sercan

Sayın abilerim, İzmit bölgesinde bir buluşma organize etsek nasıl olur?

4. er41han

er41han Erhan

En İyi Avı:
    İstavrit, Kefal, Mırmır
    Çok güzel olurda... :) Kimler katılır onu bilemem... idk Bu konularda izmit' liler biraz soğukturlar, maalesef... idk :(
    Ama yinede belli olmaz.... ;) Bakalım kimlerden cevap gelecek...! ;)

5. ovunc41

ovunc41 övünç karlıdağ

Favori Kamış:
    Trabucco İridium Distance 4.20 3p,Ryobi Komatsu 3.75 50-150 ,Spro GTPRO 2.40 15-40 3 parçalı spin
    Favori Makine:
    Shimano Aernos 4000 FA,Shimano Ultegra XSC 5500,Shimano Catana 4000,Ryobi Ecusima 8000vi
    En İyi Avı:
    kiloluk eşkina,1.1 kg mırmır,lüfer vs..
    cümleten selamlar herkese hayırlı günler..

epeydir olta atamıyorum benim yerime bişeyler yakalayında en azından resimleri görelim :)

6. er41han

er41han Erhan

En İyi Avı:
    İstavrit, Kefal, Mırmır
    Aleyküm Selâm... Övünç nerelerdesin ya.... :eek: olta atmıyorsan tuşlara basta senden heberimiz olsun... ;) Bende bu adama evlilik yaradı evden çıkamıyor tuşlara basmaya bile vakit bulamıyor diyordum... ;) Neyse ses geldi... :D
    Bende kulaklarda bir şeyler oluyordu az duymaya başlamıştım dün Dr. gittik ilâçlı temizleme gerekiyor dedi 10 gün bir damlayı günde 3 defa damlat dedi, dünden beri damlatıyoruz, ama sesler iyice gitti, yanımdan geçen arabaların sesini bile fıss diye duyar oldum, :D Bir müddet böyle idare edeceğiz artık....idk bizi habersiz bırakma... ;)
    Görüşmek üzere selâmlar... :)

7. SERCAN

SERCAN Sercan

Allah acil şifa versin abi..

Ben son 1 haftadır karşıda avlanıyorum gayet güzel istavrit alıyorum.

Dün Halıdere'deydim, bugün de büyük ihtimalle oraya giderim ya da karşıyaka kavaklı taraflarına..

8. er41han

er41han Erhan

En İyi Avı:
    İstavrit, Kefal, Mırmır
    Allah razı olsun, çok teşekkürler... :) Karşıdan derken kıyıdanmı yoksa sandallamı alıyorsun... ? Yemlimi..? çaparimi yoksa..!? >Saat kaçlarda alıyorsun ..? Kavaklıya gidebildinmi...? vaziyet ne alemdeydi...!? Selâmlar... :)

9. ovunc41

ovunc41 övünç karlıdağ

Favori Kamış:
    Trabucco İridium Distance 4.20 3p,Ryobi Komatsu 3.75 50-150 ,Spro GTPRO 2.40 15-40 3 parçalı spin
    Favori Makine:
    Shimano Aernos 4000 FA,Shimano Ultegra XSC 5500,Shimano Catana 4000,Ryobi Ecusima 8000vi
    En İyi Avı:
    abi çok geçmişler olsun düzelir bir süre sonra merak etme ama düzenli kulak yıkatman gerekecek bundan sonra validemden biliyorum :)

abi inan iş güç derken artı birde evle ilgili işler malum daha tam oturtamadım sistemimi :)

selamlar ve acil şifalar dilerim abi görüşmek dileğiyle..

10. SERCAN

SERCAN Sercan

Akşamüstü saat 6-9 arası çapariyle. yalnız dün nedense yapmadı kıyıdan kimse alamadı.

Kavaklı'ya gitmedim abi maalesef.

11. er41han

er41han Erhan

En İyi Avı:
    İstavrit, Kefal, Mırmır

Benim kulak işine ilâçlı dedavi diyorlarmış, birde normal yıkama var diyorlar, ilâçlıda gerekmiyor diyorlar ama yinede bilemiyorum göreceğiz artık bakalım, hayırlısı haftaya pazartesi Dr. gideceğim, ilâçlama pazar bitiyor çünkü...
    Doğrudur biran evvel oturt artık...;) bilek ne alemde tamamen düzeldimi...? Görüşmek üzere Selâmlar... :)

12. er41han

er41han Erhan

En İyi Avı:
    İstavrit, Kefal, Mırmır
    6-9 arası halıderedenmi....? Hayırlısı olsun, kısmetin bol olsun, belki marinade bir gün karşılaşmak nasip olur... :) Selâmlar... :)

13. karakuş_34

karakuş_34 yasin

kardeşim merhaba uzun zaman oldu görüşmeyeli nasılsın?buralarda güzel balık yapıyor özellikle de gece yemli de süper istavrit.ışıklı şamandıra ile avlanmayı özlemişiz gerçekten.nasip olursa bir gece avlanmak için beklerim.görüşmek umudu ile kal sağlıcakla reeling

14. karakuş_34

karakuş_34 yasin

Sevgili Arkadaşlar;
    35 cm eninde, 50 cm genişliğinde, 65 cm yüksekliğinde içinde motoru, floresanı , yeşilliği sehpası ve içinde 15 lepistes olmak şartı ile özel yapılmış camında kendinden orjinal ısı derecesi olan akvaryumumu satıyorum. Almak isteyenler lütfen özelden bana bildirsin .. telefonla bağlantı kurabiliriz.. Kelepir fiyatına satıyorum.

15. SERCAN

SERCAN Sercan

İnşallah abi. Ben bu ara hemen hemen her gün istavrite çıkıyorum. Bi gün orda bi gün burdayım :) Eğer körfezin muhtelif yerlerinde spin kamışla çapari atan genç bi çocuk görürsen o benim :D :D

16. er41han

er41han Erhan

En İyi Avı:
    İstavrit, Kefal, Mırmır
    Hergün istavrite çıktığına göre baya bir stok vardır... :) Tarifine uyan heralde çok fazla gençle karşılaşmam mümkündür... :) Marinaya gitiiğimde buradan yazarım, müsaitsen gelirsin... ;)
    Nerede talebesin umuttepede bizim evlâtta okuyor, memurlukta var galiba memurluğa nerede devam ediyorsun, kolaydaysa yanına uğrarım belki... :) Selâmlar... :)

17. er41han

er41han Erhan

En İyi Avı:
    İstavrit, Kefal, Mırmır
    Merhaba, ışıklı şamandıra ile düz kamışlamı, makaralı kamışlamı,darıcanın neresinden istavrite atıyorsun..? askeriyenin oradanmı,çimentonun oralardanmı...? Selâmlar, bereketli avlar.... :)

18. karakuş_34

karakuş_34 yasin

selam makaralı ve ışıklı şamandıra ile çimento fabrikasının ordan.gece avına gidecek olanlar çimento fabrikasının önüne gitsin çok güzel istavrit yapıyor hemde yemli

19. ovunc41

ovunc41 övünç karlıdağ

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    teşekkür ederim abi iyidir sen nasılsın nasıl keyifler ?

epeydir olta atamadım iş güç hayat mücadelesi malum :)

sana sözüm var inşallah yanına gelicem ve beraber avlanırız kısmetse..

buralarda ne var ne yok pek haberim yok ama sanırım kıyıdan pek verimli değilmiş açıkta hareket varmış ama..

çok selamlar görüşmek dileğiyle..

20. ovunc41

ovunc41 övünç karlıdağ

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    benim bilek gün geçtikçe daha iyi oluyor abi olta at artık diyor bana :)

umarım sende daha iyisindir inşallah en kısa sürede görüşmek dileğiyle sağlıcakla kal abi..