Hepinize Hayırlı ve huzurlu ramazanlar, Sağlık ve afiyetle Ramazan Bayramına erişmeniz dileği ile Selâmlar...
Olta at diyorsa sende kırma ufak ufak başla atmaya... Ben doktora gittim temizlettim ama dr. daha diplerde var damlayla 1 hafta daha devam et dedi hafta P.tesi tekrar gideceğim... Başka yaramazlık yok, görüşmek üzere selâmlar...
eşkina hayırlı ramazanlar kartalda mezgit kırlangıç eşkina çıkıyormuş başka eşkina alabileceğimiz yer varmı mesela hereke tarafı
kıyıdan pek verim yokmuş duyduğun kadarıyla abi.. ama tek tür mırmırlar görünmeye başladı forumlarda bu sene daha bereketli olacak gibi mırmır avı.. tekrar geçmiş olsun görüşmek üzere..
İşleri rayına oturtamadın galiba, bayadır görünmüyordun...! Denemediğim için kıyıdan surum ne alemde bilemiyorum, ama sandal olsa belki açıktan daha verimli olabilir. Herake taraflarında sanırım kıyıdan daha verimli çıkıyor, evet mırmır azda olsa başladı gibi, inşallah daha iyi olur, kulaklarda eskisi durumuna geldi gibi, hava sıcak, oruç, gözüm yemiyor yani... Görüşmek üzere selâmlar...
Arkadaşlar Merhaba Hayırlı RAmazanlar.Mırmır avı başladımı durumlar nasıl en iyi mırmır ne zaman (ay olarak) ve nerden çıkar acaba.Tecrübelerini paylaşırmısınız.
gerçi telefonda da görüştük abi.. kıyıdan yemli izmarit istavrit alanlar var.. ben bu ara pek vakit bulamıyorum inşallah bu hafta son,izne ayrılıyorum kovalamaya başlarım inşallah
merhabalar.. hayırlı ramazanlar.. mırmır tek tük yapıyormuş ama asıl zamanı eylülün son haftasından aralık sonuna kadar yapar.. zira geçen sene çok verimli avlar yaptık (sayfa 240 a bakabilirsiniz) hevesle beklemekteyiz zamanının gelmesini.. tam yer pek paylaşan olmaz ama bende gözünüze kestirdiğiniz kumluk alanlardan atın oltayı derim.. mırmır popülasyonu iyice arttı körfezde muhtemelen dediğim aylarda boş dönmezsiniz..