abi yanımda 3 lü 4 lü çekmeye başladılar 19 30 dan sonra ben dişli peşinde olduğumdan bırakıp eve döndüm
sekaparkta ve başka bir meradada istavrit ve dişli malesef yok..geçen hafta teknesi olan bir-iki abimiz balığın körfezden çıkmaya başladığını söylemişti...plajyolundan çıkanlarda balığın suyunu bulabilirsen 2-3 parçayla dönmüşler..bilginize
Oooo...! Seni buralarda görmek güzelmiş... Ne var ne yok... Bizim komşunun oğlu her sabah seka parkta, bir sabah almasa öbür sabah mutlaka dişli almadan gelmiyor.. dün sabahta almıştı, Bu sabahta 4 tane almış... Selâmlar... :thumb:
bende halen alındığını biliyorum ama nedense benim gittiğim akşam kurumuştu mera kimse alamadı.. Erhan abi tam yerini ve kullanılan sahte yada kaşığı mesaj atarsan sevinirim.. bu arada bugün aldığım bir haberle istavritin körfeze girdiğini öğrendim güzel av vermiş kıyıdan.. ama bu taraflardan değil biraz batıya doğru gitmek lazım
işte bu taraftanda haber geldi istavrit içerde artık hayırlı uğurlu olsun umarım dişlileride çeker kıyıya doyamadan gitti sarıkanatlarım
SAĞOL ERHAN ABİ ne olsun iyilik sağlık.. iş güç yoğun sen nasılsın ?? perşembe akşamı geittim sekaparka, 15-20 kişi tık yok malesef...demekki satti saatine uymuyor..ondan önceki 3 günde akşamları hiç yapmamış.. ondan önce 3 defa gittim hepsinde sarıkanat ve lüfer ile döndüm.. hemde albastar tobby kaşıkla!!!! istavrit için yarın akşam kirazlıyalıya gidicem bakalım nevar ne yok
Hiç haberde vermiyorsun ... gece istavrit nasıl yakalanır falan incelemeye almışsın... bugün nasiplandik derken saat kaçlarda meselâ...! pazardan sonra bende artık gelebilirim...! sen başladı dedikten sonra... istavritle beraber çinekop, sarı kanat falanda geliyormu acaba...? Marinada bir akşam görüşmek üzere Selâmlar... :thumb:
Allah iyilik, sağlık versinde çalış... Kaşık çok fazla iş yapmıyormuş bilgime göre, sahte daha iyi iş yapıyormuş.... Hasdi bakalım kirazlıyalı raporunu bekliyoruz bakalım oradada istavrit başlamışmı... başladıysa orayıda yoklarız artık... Sana Rast gele... reeling hooked Görüşmek üzere Selâmlar... :thumb:
Zait ne var ne yok nasılsın, babanın durumu ne oldu..? iyimi..? istavrit başlamış artık iztavrit yaparız, at çek muhabbet iyi olur.... Selâmlar... :thumb:
Saat 9a doğru öyle ne var ne yok diye uğradık marinaya. Oltalar yanımızdaydı . Baktım istavrit çekiyolar 2 tane şamandıralı takım hazırladım onları arkadaşlar attı bende el oltasıyla 11e kadar 22 tane istavrit tuttuk . Daha da alırdık belki ama arkadaşlar acemi yem tak,balık geldi balığı çıkar, iğne takıldı çıkarsana derken bayaa uğraştırdılar beni İstavritten başka balık alan görmedim ben. Biraz sonra yine gidicem. Görüşmek üzere abi inşallah
22 istavrit hiç yoktan iyidir, ne oldu gittin geldinmi yoksa daha gitmedinmi, artık raporunu okuruz, ona göre bizde duruma bakarız, daha gitmediysen sana rastgele...reeling hooked Görüşmek üzere selâmlar...
Bu akşam gittim sonuç hüsran . Akıntı vardı ondan mı, ayın parlaklığından mı yoksa başka sebepten mi bilmem 1 tane istavrit aldım. saat 10a kadar tek tük alan vardı saat 10 dan sonra bıçak gibi kesildi balık. Dün gündüzden açıktanda almıştık 1-2 kilo kadar onların üstüne 22 tane cila oldu
teşekkür ederim abi babamı cuma günü taburcu ettik şimdi çok iyi eeeeee dile kolay 5 ünite kan takviyesi yaptılar balığa gelince özledik istavriti abi bir ara buluşup kıvıralım şu işi yok kardeş üç kişinin toplamı ama çok oltacı çok balık daha fazla kişi olsa limit değişir
dün gece diliskelesinde sabahladım bir tane eşkina yokidk köprü ayaklarındaki çalışma balığı başka yönlere kaydırmış ama sabah dişli verimliydi sadece ben beş adet lüfere yakın balıklar aldım