İzmite gelirken ölmüyorsa, oraya gelirkende ölmez heralde... yanılmıyorsam onuda, içinde dondurulmuş su dolu pet şişe olan köpükle gönderiyorlar...
Ama istenirse 3-5 kişi şahsi olarak kendilerine kargo ile getirtebilir, öyle yapanlarda olabiliyor...
Şu an bizim sayfayı okuyor ama yazmıyor, artık yarın keserim cezasını Hayırlı geceler abi, ben yatıyorum artık, Allaha emanet ol
selamlar herkese,marinada durumlar nasıl varmı hareket acaba yarın hava güzel görünüyor tamda izin günüm denemeye değermi acaba ne dersiniz..
Günaydın herkese OF 'dan selam olsun, bu sayfayı ve diğer sayfayı okudum orda ileri geri yazılanlara üzüldüm,bu konunun açılmasına ise sevindim. İsa abi bu konuyu açarak iyi düşünmüşsün :thumb:
Aleykümselâm... OF'a gittiğin belli oluyor, selâm vermen bile değişmiş bakıyorum... Ne zaman dönüyorsun..? bu hafta sonu C.Tesi buradamısın..? burada olman gerekiyor ona göre... reeling hihi taammı...
Burada gözüküyordum hatta musa abi yi bilmem ama isa abi yazmış zaten geçmişi okuyordum geç bitti senin taabirinle herkes zaten yeşil yanıyordu geldiğimde benim işim bittiğinde bi yeşil sen kalmıştın abi sen de kimbilir nerelerdeydin ben de çıktım sonra
Teşekkür ederim İnş Güzel balıklar hepimizin olsun.Bu aralar benden körfez raporu yok önceden söyleyeyim.Evde boya badana sıva işleri var sadece akşamları izleyici olacağım artık Ama yeni yemler ve takımlar hazırlıyorum arada kaçmaz Herkese RASTGELSİN...