Merhaba Can kardeşim, Allah izin verirse hafta sonu İzmite gitmeyi düşünüyoruz Hedef balığımız iri boy mezgitler reeling hooked :hungry: Senide bekleriz
isa abi cumartesi akşamı katılmam gereken bir düğün var inşallah birdahaki organizasyona yer farketmeksizin katılırım . güzel haberlerinizi ve raporlarınızı bekliyorum:thumb:
S.A İzmit'e gitmeyi düşünüyoruz dedigine göre anadolu kartalları olarak geliyorsunuz C.tesi günü büyük bir ihtimalle nöbetçi olacagım yani ne yazıkki gelemeyecegim.
Şimdi ettin işin içine işte... bir arkadaşınla nöbet değiştiremezmisin...!? işim var, hasatam var, cenazem var falan diye...!?
Nöbet değiştirme işi çok zor çünkü bir arkadaş ameliyat olunca onu idare ediyoruz.nöbet günlerim; 23-25-27-29 Gelmeyi çok isterim ama 2. bir habere kadar durum bu ( hastam var ,cenazem var yalanlarına dolanmayalım abi ), Ama şöyle yaparsak olur,şimdi isa abiye yüklü bir mobilya siparişi verip c.tesi çalışmasını sağlarsak pazar günü kocaeli'ne gelir rahat rahat avlanırız mrsparkle
Sende hasta oluver... senide idare etsinler... hihi sadece ameliyat oluncamı idari mekanizma çalışıyor yani... hihi Mobilya siparişi versende olmaz o iş, çünkü hepsinin pazartesi işi gücü var, pazar erken dönmeleri gerekir, oda olmaz yani.. sen kenidi durumuna göre birşey uydur, merdivenlerden düştüm de..! ayağım burkuldu de..! kafam çatladı de..! gibi birşeyler de gitsin ya...! hihi :laughing: OF..! OF..! idk
pazar günü geç saatlere kadar avlanmak çoğu kişiye uymaz ertesi gün iş var, erken kalkmak lazım (ben 6'da kalkıyorum mesela)..
Hayırlı geceler, yat, yat sütünü içmeyide unutma sakın... hihi dikkat et düşüp müşüp biryerlerinide incitme sakın..! C.tesiye kadar, İnşallah bu gece vaka çıkmazda mışıl,mışıl nöbet geçirirsin... :wave: