merhabalar abi,izin günüm bugündü abi bir ara niyetlendim ama baktım yapacak işler var halledeyim falan derken bir baktım saat 7 olmuş bile artık kısmet başka zamana kaldı yine bu yakınlarda perşembe ve pazar harici marina yaparsan uğrayabilirim yanına erhan abi balık olmasada muhabbete gelirim mutlaka..
Herkese hayırlı akşamlar dostlar, nasılsınız Sevgili kardeşim, uzak diyarlardanda sesini duyduğuma sevindim, oralarda bolca enerji depolarsın artık Hafta sonuna kadar dönersin inşallah, tabi sağlıklı olarak Aslında bu sayfayı açması için Erhan abiye teklif yaptım ama o da bana bıraktı, bende yarı İzmitli olmamdan dolayı açmaya karar verdim, bundan sonra kafamız rahat olur inşallah Evet, kesinlikle şahitim Çok yakın bir zamanda o raporu yayınlarız inşallah, merak etme Merhaba Övünç, iyisindir inşallah C.tesi hiç bir yere söz verme, Anadolu Kartalları o tarafa bir sorti yapabilir reeling
Hoşgeldin İsa abi.İnş yayınlarız abi de benim bir sorum var.Bu İzmit marina neresi oluyor ben yeniyim bilmem İzmit'i de yeni yerlerde avlanmak hoş olur yani
Sevgili Yasin İzmitin ne tarafında oturuyorsun, fuarın çok yakınında, kime sorsan marinayı sana gösterir Seka parkın ankara istikametindeki bitimine oldukça yakın, kısmetse hafta sonu arkadaşlarla bizde gelmeyi düşünüyoruz Orada akşam hava karardıktan sonra yemli olarak mezgit alabilirsin, ta ki günün ilk ışıklarına kadarreeling hooked
halk evinin tam karşısı diyebilirim. köprüden geçince zaten balıkçı restaurant tekneleri var onların orası. öğrenci misin?
sağol Erhan abi iyiyim çok şükür sen nasılsın. Aslında gitsek güzel olur iyi bir güne denk getirmek lazım
Sanırım biz cümbürcemaat orada olacağız c.tesi akşamı, kesin belli değil ama öyle gözüküyor bakalım, işin olmassa sende gelirsin olmassa...
Aleykümselâm...Hayırlı günler, hayırlı akşamlar... C.tesi günü neler yapıyorsun..? varmı balığa gitmek gibi bir niyet nasipse..? hava baya bir düzeldi gibide...!?
C tesi akşam nöbetteyim abi biryere gidemem maalesef kısmetse başka zaman artık hayırlısı ile gideriz balığa
bekliyoruz anadolu kartallarını yeterki kartal olsun kanarya yada aslan olmasında şaka bir yana bende geliyorum inşallah..(bu arada kanarya aslan farketmez işin şakası)..