Herkese iyi geceler. Marina'da cumartesi akşamı güzel bir organizasyon düşünülmüş. Bende katılmayı,sizlerle tanışmayı isterim.
Bekleriz Emrah, hava kararmaya başlarken oltalarımızı suyla buluşturmayı planlıyoruz.Geldiğinizde bizi rahatlıkla farkedersiniz zaten reeling
İyi geceler, senden artık ümidi kesmiştim... kaybettik diye ama inşallah kaybetmemişizdir...hihi Evet o akşam marinada olacağız ,ist.dan tanışmadığımız dostlarlada tanışmış olacağız nasip olursa... Buyur gel bekleriz... :thumb:
Hani sen yatıcaktın..!? Numaramı çektin bize yoksa...idk hadi yat, yat artık... sonra vaka çıkar ona göre... :laughing: :laughing: :laughing:
Aleyküm selam fatih ses yapalım bizde diyecem ama belli bir yaş tan sonra adamın kafası kaldırmaz fırça yemiyelim sonra
Alooooo...! Hayırlı akşamlar...Bu saate kadar neredeydiniz..!? biz hiç bağırmıyorduk burası çok sessiz diye...! Sen napıyorun, takımmı hazırlıyon, yemmi hazırlıyon..!? elini korkak alıştırma bol, bol hazırla... he, hadi bakalım....hihi hihi :laughing: :laughing: :laughing:
Sese göre fırçanın rengi ve şeklide değişir..! Boş teneke sesi, tabiki her yaşta kafayı şişirir, kafa kaldırmaz....
Tüm dostlara hayırlı akşamlar Malesef öyle olmuş abi, nasılsın iyimisin Takımlarda yemlerde hazır, bir sen eksiksin Fatih Sabri bunların hepsi kayıt altında ve bir kenara yazılıyor, yazın sana yol su elektrik olarak döneceğinden emin olabilirsin
Geçmiş olsun diyelim bel fıtıgı mı var? Yarın bir aksilik olmazsa organizasyona katılıyorum,nöbetle alakalı problemi cözük inşallah güzel bir buluşma olur. Erhan amca semaver+çay organizasyonu var degil mi?
Ben de çok sevindim abi, Yemler hazır,tavukların suyunu kuruttum kokmuş balık artıklarının içine attım artık yarın kokudan biz,tadından mezgitler bayılır. Yarın kaç gibi buluşacagız,tam olarak ne planladınız acaba?
Sağol evet L5 S1 düzeyinde var ama çok küçükmüş, prof baktı pek önemsemedi MR sonuçlarını, ameliyatlık değil dedi :thumb: Nöbeti halletmene sevindim, nihayet sizlerle tanışabileceğiz
:laughing: :laughing: ben de tavukları tuzladıktan sonra sarımsaklı karides ezmesiyle aromalandırdım, kokudan bayılmazsak bolca mezgit tutabiliriz sanırım :laughing: :laughing:
Fatih az önce Barışlada konuştum, gelirken ben sizi arayacağım, mümkün olduğunca erken çıkmaya çalışacağız Önce arkadaşları seka park civarında gezdirir, bir şeyler yer içer dolaşırız, akşam üstüne doğruda avlağa gideriz diye düşünüyorum, yine çıktığımda size haber veririm:thumb: Muhtemelen aksilik olmazsa 13:30 gibi çıkarız inşallah