Ben oradaydım zaten..! cyr Ama haberiniz bile olmadı arada kaynadık gittik... idk itire kaktıra orada olduğumu duyurabildim sonunda.... Neyyyysssse...
Erhan amca'nın enerjisi hakkında kesinlikle doğru söylüyorsunuz gençlere taş çıkarır ama o ak sakallarını nur yüzünü görünce amca diyesim geliyor.
teşekkürler abi inşallah yarın görüşürüz vardı abi ben birazcık takılayım dedim inşallah geliyorum bende siz kaç gibi marinada olacaksınız. geçen akşam bi yarım saat durdum öyle izlemek için balık yoktu ama yarın kısmetimize çıkar inşallah. birde orda ki yemciler oltacılar filan kapalı gerçi sanırım her şey hazır ekipte teşekkürler abi. görüşmek üzere inşallah
melih gelir mi bilmiyorum abi haber vereyim bi inşallah ben geliyorum. evet abi 20 şubatta başladı dönem.
Erhan abicim, görüştük ya Arada atlanan mesajlar olabiliyor, hep birlikte ortaya konuşuyoruz be abi, bazen konu değiştiği için tekrar geriye dönüp cevap yazmak anlamsız kalabiliyor, saygılarımla Sen hala ayaktamısın Fatih Ak sakallı dedeyle karıştırma Erhan abimizi
Cümlemiz,hepbirlikte vsvs Senin sözlerin üzerine o videoyu koydum kendisini dinlemem de işte öyle gülmek için,daha teferruatını yarın konuşuruz burdan ağır kaçar Not:video senin bilgisayarınla alakalı bir durum eklenti,codec vs yoktur.
Cümlemizin diyor abi Erhan abi bu arada siyasi içerikli mesajlarına dikkat et abi, sonra sıkıntı olmasın:thumb:
Muhabbet burada bu kadar güzel olduğuna göre yarın akşam gülmekten kırılırız artık. Bir şey değil sular da ısınmadı daha.Marinadan düşmek var bide buz gibi suya Abilerim yarın ihtiyaç olacak bir şey var mı?Yiyecek içecek vs. Bende işten çıkıp gelicem. Ekip baya kalabalık olacak.Marinaya can gelecek Bende takımları bir kontrol edeyim.Eksik var mı?
Soğukda gülerek yada barış'ın müthiş çayını içerek ısınıyoruz. Belli bir ihtiyac yok ama herkes bişeyler getirse ufak tefek daha güzel olur kanımca,tabii bunu izmit'liler yapmalı misafirleri tenzih ederim.