Kendisini dinlemem diyorsun ama....idk videosunu buluvermişsin..! hihi YA HUUU...!! herkez yarın konuşuruz diye, konuşmaktan kaçıyor, yarında gargaraya gelip unutulur gidermiş.... istenende o galiba....hihi hihi hihi
Erhan abi, bu tip insanların sevenide çok olur biliyorsun, ayrıca sözler hakaret içeriyor gerekçesiyle hakkında dava bile açılabilir.Hiç gerek yok be abicim, biz muhabbetimize bakalım:thumb:
Erhan abi, sen yinede kendi mesajını silermisin, ben rica etsem Hepinize hayırlı geceler, Allaha emanet olun dostlar
Sen deyince akan sular durulur... Ama bundan sonra millette böyle tahrik edici konuşmlara devam eder, birşeyler karalarsa...! özelden daha bir tumturaklısını yazmak zorunda kalabilirim ona göre...
Bundan sonra diyorum, gelecek zaman yani, kim olabilir gelecekte bilememki...!idk kim olursa artık..! idk kastettiğim şu diye biri yok, olursa hep beraber görürüz artık....hihi neyse yatalım, gecenin ikisi oldu yarın işimiz çok... iyi geceler...
Merhabalar, yola çıkıyoruz.. İzmitte gece 23:00'a kadar yağış yok, sadece 23-24 gibi 2 saat süreyle hafif atıştırma görünüyor, sonra yine açıyor.. Herkese rastgele :thumb:
Evet dostlar İzmit ziyaretimizi gerçekleştirmiş bulunmaktayız.. her ne kadar yakalamayı umduğumuz balıkları tutamasak ta olsun hiç önemli değil, dostluk ve muhabbet o kadar güzeldi ki balık varmış yokmuş kimsenin umurunda olmadı.. İzmit'li dostlarımıza gösterdikleri dostluk ve harikulade misafirperverlik için ne kadar teşekkür etsek azdır, inşallah birgün de onları İstanbul'da ağırlarız.. Şimdi biraz da fotoğraflar konuşsun
selamun aleyküm herkese hayırlı sabahlar hayırlı günler muhteşem fotolar deyip kritiğe başlıyorum 1. foto diyecek söz bulamıyorum (sıkıyorsa de) 2. foto yine hilal olmuş bizimkiler çok güzel arkadaki köprüden dolayı yine suya yakın bir yerlerde oldunuzu düşündim. 3. foto yuvarlak masa toplantısı devam ediyor herkes pür dikkat erhan amcayı dinliyor ne anlatıyor acaba ? 4. foto deniz ve erhan amcanın oturuşa dikkat 5. foto aykut abi yine isa abinin gözünün içine bakıyor mahsun mahsun 6. foto yine güzel bir kare sarı yağmurluklu abi bir an uğur abi geldi gözümün önüne inş tanışmak kısmet olur herkesle 7. foto yine güzel kareler 8. foto berkan abi hasret kalmıştık nerdesin sen ya lambanında maaşallahı var deniz feneri gibi gemilerin yönünü değiştiricen dikkat 9. foto hazırlıklara devam ellerinize sağlık 10.foto ah be denizim telefona bakmaktan balığı kovalamana fırsat vermedim sende efkardan verdin kendini dumana değilmi 11.foto yine güzel kareler 12.foto yine güzel kareler 13.foto yine güzel kareler 14.foto nihayet beklenen misafir geldi oh beeeeee 15.foto taze misafir elden ele geziyor hasret kalmıştık yaaa 16.foto afiyet olsun 17.foto afiyet olsun 18.foto afiyet olsun 19.foto afiyet olsun 20.foto sizi gidi yengeçciler siziiii 21.foto kesin fatihin işi erhan amca taarruza geçmiş 22.foto tam duvara asmalık bir tablo olmuş bu balık oh misss HEPİNİZİN ELİNE YÜREĞİNE EMEĞİNE SAĞLIK KEŞKE YANINIZDA OLABİLSEYDİM İÇİM GİTTİ İÇİM KISMET İNŞ BİRDAHAKİ SEFERE