Ya... artık bir karar ver amcamı..! ağbimi..! olmazsa büyükbaba de..! he..! hihi hihi Amcan kurban olasun sana...! :laughing: :laughing: :laughing: Semaver+çay işi barışın işi biliyorsun, ama ben çay, bardak, şeker, falan her ihtimale karşın yedek getireceğim, ama semaver barıştan biliyorsun....
Sende mekanik bel ağrısımı var... ben yeni, makina için sıvı gres yağı aldım, isanın geçen geldiğinde makinada sorun vardı bir fıslattık şıkır şıkır çalışmaya başaladı, senin mekânik arızayada olmazsa bir, iki fıslatalım, birşey kalmaz.... hihi :laughing: :laughing: :laughing:
Olma mı? Aklıma geldi yazayım bari, İlahi azrail sen adamı öldürürsün. Ha amca ha abi ne fark eder mühim olan saygıyı göstermekse yok alınıyorum dersen bundan sonra söylemem ama yaşınla barışık ol erhan amcaaaaaa
Amcasıııııı... benim ezraile benzer bir yanım varmı acaba...!? de bakem.... hihi Ha amca, ha ağbi..! tabiki farketmez, burada konu senin kararsızlığın...Hani bir karar versen diyorum amcası.... alınmak için bir sebep yokki... idk ben yaşımla barışığımdır, merak etme... konuştuğum zaten 3-5 kişi onlarda benden ufak kişilerdir, çünkü akranlarım ve daha büyüklerle kafam barışmıyor, bir yerden mutlaka patlak veriyor çünkü... hihi hihi hihi o nedenle rahat ol, içini ferah tut.... :laughing: :laughing: :laughing:
Sen yarın saat kaçta marinada olursun, bende ona göre geleyim, ist.lar, seka park, yemek, gezi falan işleri uzun sürecek gibi bilemiyorum...idk
bende tam saat kaç gibi orda olursunuz diyecektim ama amca yeğen bayağı bir konuyu yazışmışsınız valla erhan abi sana amca diyesim gelmiyor açıkçası çünkü gençlere taş çıkaran pozitif bir enerjin var o yüzden sen benim her zaman erhan abimsin bu arada kaçamarmara buldum bugün aldım bir paket başka da yem olarak birşey yok şu an bende ordaki yemcide acaba olurmu sen bilirsin erhan abi çünkü benim nadirdir marinadan olta attığım bilirsin.. birde yiyecek içecek vs.. gereken bişeyler varmı gelirken ayarlayayım abi ?
Merhaba Övünç, nasılısın Orada mamuna gerek yok, yem bol miktarda hazırlandı, takımlarda bol miktarda hazırlandı, sen sadece oltanı al gel yeter, yarın görüşürüz inşallah, Allaha emanet ol:thumb: Erhan abi hakkındaki düşüncelerine aynen katılıyorum
Sahiden burada amca-yeğen muhabbeti almış yürümüş Beyler, Anadolu kartalları sayfasındada muhabbet çok sıcak o tarafada gelip, bir selam verirseniz, muhabbete dahil olursunuz :thumb:
saolasın iyiyim abi sen nasılsın?tamamdır isa abi ben 8 4 üm işten çıkıp gelicem oraya artık yarın görüşürüz erken yatıp uykumu alayımda enerjimiz tavan yapsın yarın herkese hayırlı akşamlar dilerim yarın görüşmek üzere..
Övünç ağzın bal yesin güzel ve samimi duyguların için çok teşekkür ederim... ben bugün,tavuk kestim şekerledim tuzladım, birde taze istavrit aldım biraz, onları kestim, doğradım, yeme ihtiyaç duyacağını sanmıyorum, yeter sanırım. Yiyecek, ben börek, kurabiye gibi birşeyler yaptıracağım evde, barışta semaver getirecek öyle konuştuk, bilmem başka şeye gerek olmaz heralde, görüşmek üzere artık inşallah sağ sağlim diyelim...
Sen yat uykunu al istirahat et... işe giderken takımları bagaja koymayı unutma, işten doğru geleceksen... Hayırlı akşamlar, görüşmek üzere, Allah'a emanet ol...
Senin haberin yokmuydu...? ben sana söyledim gibi geliyor ama..! dk Neden istemeyelimki..! hadi sende gel... hihi bekleriz...