İzmit ve Çevresi Paylaşım ve Organizasyon Alanı

Konu, 'Topluluk sayfaları' kısmında Şimal tarafından paylaşıldı.

1. ovunc41

ovunc41 övünç karlıdağ

Favori Kamış:
    Trabucco İridium Distance 4.20 3p,Ryobi Komatsu 3.75 50-150 ,Spro GTPRO 2.40 15-40 3 parçalı spin
    Favori Makine:
    Shimano Aernos 4000 FA,Shimano Ultegra XSC 5500,Shimano Catana 4000,Ryobi Ecusima 8000vi
    En İyi Avı:
    kiloluk eşkina,1.1 kg mırmır,lüfer vs..
    Hayırlı günler İsa abi nasılsın..
    Teşekkür ederim,nihayet başladı hareket körfezde epeydir bekliyorduk iyi oldu..
    Birde turnada başlasa hareket ne kadar güzel olucak inşallah o da yakındır..
    Görüşmek üzere sağlıcakla kal..

2. er41han

er41han Erhan

En İyi Avı:
    İstavrit, Kefal, Mırmır
    Övünç hareket nerede başladı....!? :D çoktandır sesin soluğunda yok nerelerdesin ...? çokmu çalışıyorsun yoksa...! ;) hafta tatilin ne zaman...!? :D reeling

3. adalı balıkçı

adalı balıkçı Berkan

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20 & Spirit Surf 3.90 - ProCatch Carbospin Pro 2.70
    Favori Makine:
    Okuma Avenger Av 65b
    En İyi Avı:
    Her yeni gün daha iyisi için bir fırsattır..
  4. karakuş_34

karakuş_34 yasin

arkadaşlar merhaba eskihisarda oldukca güzel sardalye ve istavrit başladı.herkeze bol avlar dilerim açıkta kıyıdan 100 mt ilerde oldukca çok güzel balık alıyoruz.diye bilirimki 2 saatte 4 kg balık aldık.herkeze bol şanslar rast gele

5. ovunc41

ovunc41 övünç karlıdağ

Favori Kamış:
    Trabucco İridium Distance 4.20 3p,Ryobi Komatsu 3.75 50-150 ,Spro GTPRO 2.40 15-40 3 parçalı spin
    Favori Makine:
    Shimano Aernos 4000 FA,Shimano Ultegra XSC 5500,Shimano Catana 4000,Ryobi Ecusima 8000vi
    En İyi Avı:
    Abi hareket nerde istersen başladı denizde :)
    valla bu aralar canım çıktı işten birde yeni sisteme falan geçtik biraz yoğun dün gece 1 de geldim eve sabah kalktım 7 de yine işe şimdi geldim işten..
    abi bende sana msg atacaktım yarın avlaktayım yine istavrit yemli gece yapıyormuş halen..
    perşembe gece 12 ye kadar izinliyim salı hariç işim yok balık peşinde koşarım biraz :)
    dün sabah arkadaşım yakın bir avlakta levrek takibi almış bir kaç defa ama sabah çok erken kalkmak lazım fakat kıyıda yemlik balık çok olduğundan onları resmen katlediyormuş burnunun dibinde :)
    ben birazdan çıkarım akşam geç dönerim abi msg atarsan akşam geri dönerim sana..
    burdan tüm arkadaşlara selamlar ve yarın müsait olan varsa buyursun gelsin ben 4 civarı başlarım akşam üzeri gece 1 e kadar falan takılırım kalan olursa daha geç saate kadarda kalırım..

6. metalurjist41

metalurjist41 EMRAH

Favori Kamış:
    Ron Thompson
    Favori Makine:
    Shimano Nexave
    En İyi Avı:
    Turna, 87 cm
    Övünç kardeşim nasılsın?
    Yarın yine yemli istavrite mi takılacaksın?
    Bana salı günü tatil gibi gözüküyor.
    Yem ayarlayabileceğimiz bir yer varsa bir aksilik olmazsa bende gelebilirim.
    Sen kaç gibi gitmeyi düşünüyorsun?

7. metalurjist41

metalurjist41 EMRAH

Favori Kamış:
    Ron Thompson
    Favori Makine:
    Shimano Nexave
    En İyi Avı:
    Turna, 87 cm
    Şimdi çayırköyden geldim.Yine boş döndüm.Ama ayrılmadan önce bizim çevreye duyarlı insanlarımızın!! çevreye bıraktığı çöpleri yakarak temizlik yaptım.
    Sitemizden büyüğümüz Muhammer abi ile tanıştık.Biraz hoş sohbet ardından yanyana çok attık ama hep boş çektik.
    Bakalım bu turna ne zaman başlayacak?
    Normalde bu tarihlerde su ılık olurdu fakat bugün hala soğukluğunu koruyor.
    İşin güzel tarafı ise temiz hava almış olduk.

8. er41han

er41han Erhan

En İyi Avı:
    İstavrit, Kefal, Mırmır

Övünç yemli derken, senin sistemmi ..!? kamışla 3-4 köstekli takımla yemlimi..!? Yoksa tek şeytan oltası yemlimi..!? yem ne kullanıyorsun, istavritmi..? tavuk etimi..? boru kurdumu..? sana haber, yuvacıktan 64 kg yayın almışlar...! :D birde 3 kg üstü alabalık almışlar...! haberin olsun... :) salı akşamıda K:Mürsele niyetleniyorum güzel ispari alıyorlarmış, o gün resmi tatil biliyorsun...! ;) olmazsa sana yarın tlf'da açarım... boru kurdu lâzımsa yarın çarşıya gitmek lâzım... görüşmek üzere...Selâmlar... :D

9. zarganacı34

zarganacı34 önder

Favori Kamış:
    lineaeffe s-curve kamış+Okuma synex 660 makina, Lineaeffe fire spin trabucco makina
    En İyi Avı:
    Levrek
    Geçen hafta buna benzer sahteler ile aldılar bir tane canlı balıktan başka. Ben bunun haricinde her rengi denedim (o renk bende yoktu, şimdi 200 tl'lik sepet yaptım hanımı pes ettirmeye çalışıyorum şu an) ama olmayınca olmuyor işte. Balık ta seyrek henüz biraz daha zamanı var gibi, gerçi ben acemiyim daha tatlı suda ama görünüş öyleydi.

10. Şimal

Şimal İsa Sivri

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20
    Favori Makine:
    Daiwa Emcast Plus 5000
    En İyi Avı:
    Balık Avı Dostlarım...
    Eyvallah kardeşim, balık bahane muhabbet şahane bizim için;) Balıksa kısmet işidir, gelirsede işin kaymağı olur, hemen mangala yatırırız:D :hungry:
    Sanada rastgelsin Övünç, güzel haber ve raporlarınızı bekliyoruz:thumb: Sevgiyle kalın, dostça kalın:)

11. ovunc41

ovunc41 övünç karlıdağ

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    saolasın kardeşim iyidir senden nbr ?
    aslında yarın yemli istavrit düşünüyordum tabi yine eşkina falanda ama k.mürsel ve ispari daha çekici geldi birden erhan abi yazmış eğer güzel yapıyorsa çok keyiflidir avcılığı oraya gidebiliriz olmadı ben yine mekana giderim istavrit olur başka şey olur artık kısmet..
    yalnız kıyılarda levrekler dolanıyormuş istihbarat sağlam hem şaşırdım hem sevindim umarım levrek raporlarıda gelir körfezden artık ne iyi olur ama sabah çok erken kalkmak zor geliyor :)
    yem çarşıda buluruz p.tesi öğle saatlerinde geliyor gelir muhtemelen yine yem alıp hazırlıkları yapar çıkar gideriz güzel bir yer kaparız ondan sonrası kısmet nasip ama boş döneceğimizi sanmıyorum kardeşim haber bekliyorum senden..

12. ovunc41

ovunc41 övünç karlıdağ

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    merhabalar abi ben yarından itibaren izinliyim salı belki geç saatte katılırım ama yarın ben oldukça müsaitim hem yem zaten p.tesi geliyor çarşıya bu arada yem olarak boru kurdu alıyorum geçen hafta aldıklarım iyi çıkmıştı..
    istavrite gece çaparisi dediğim sistemi yapıyorum ben görmüştün geldiğinde yanıma hatırlarsan..
    eşkinaya da tek iğneli gezer kurşunlu olta kullanıyorum artık tabi her ikiside kamışla el oltasını kullanmayı öğretecek biri lazım bana :)
    yuvacıktan bişeyler alındığını duymuştum yakın zamanda ama hiç gitmedim eğer 64 kilo balık almışlarsa bu river monsters diye bir program var ordaki jeremy wade denen adam duyarsa kesin gelir olta atmaya :)
    vay be 64 kilo ne demek ya harika gerçekten..
    erhan abi yarın akşam o zaman ispariye takılalım derim emrahta gelir muhtemelen istavritle açtık sezonu birazda ispari yapalım yahu :)
    olmadı vuruş alamazsak geçeriz istavrite zaten her saat yapıyor gece sabaha kadar..
    yarın öğle 12 gibi haberleşelim bende yem bakmaya çıkıcam organize oluruz hadi bakalım hayırlısı..

13. er41han

er41han Erhan

En İyi Avı:
    İstavrit, Kefal, Mırmır
    Övünç, Yuvacıktaki yayın zpıkınla alınmış galiba buda bir duyum, olta değil sanırım. el oltasında bir şey yok benim yanımda oluyor, olmadı gösteririz, zor birşey değil gözünde büyütme...! şimdi yarın isparimi diyorsun..! ispariye yem kurt sanırım lâzım sen iyi çıktı dediğin kurtları kimden almıştın..? sen sezonu açtın biz daha açamadık..! cyr gidişi nasıl yaparız, benim arabaylamı senin arabaylamı..? benimki gazlı... :) yoksa herkez kendi arabasıylamı..? neyse yarında konuşuruz...Görüşmek üzere... :)

14. ovunc41

ovunc41 övünç karlıdağ

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    msg attım abi sana cevap bekliyorum yada arayabilirsen ara beni ben yem bakmaya çıkıyorum emrahıda arıycam ona göre yem bakayım..

15. therasmus

therasmus fatih demirci

Favori Kamış:
    Lineaeffe spider surf 4.20 m
    Favori Makine:
    Ryobi oasys 8000
    Selamun aleyküm cümleten,izmitli dostlar.
    Dün akşam Yalova-çınarcıkda eşkina-karagöz denemesi yaptım ama çok rüzgar vardı deniz iyice çalkalanmıştı.1 tane gelincik tutmak nasip oldu onuda bugün işyerinin önündeki kediye verdik.
    Esenköy'de av yasagı hala devam ediyor.Narlı ise bu aralar verimliymiş.
    Yarın ise kocaeli kıyılarında yoklamaya devam edecegim.

16. Şimal

Şimal İsa Sivri

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20
    Favori Makine:
    Daiwa Emcast Plus 5000
    En İyi Avı:
    Balık Avı Dostlarım...
    Cümleten Selamun aleyküm dostlar, hayırlı akşamlar:)

Bu aralar İzmit oldukça hareketli galiba:rolleyes: Hadi bakalım güzel raporlarınızı bekliyoruz inşallahmrsparkle

17. er41han

er41han Erhan

En İyi Avı:
    İstavrit, Kefal, Mırmır
    Cümleten Selâmün Aleyküm...:)
    Özgürle gitiğimiz K.Mürsel yolculuğundan eliboş olarak eşkina avlağına döndük, 1 saat gibi süren eşkina avından maalesef övünç bir şey alamadı, ben 5 eşkina aldım 3'ü geri iade oldu, daha sonra arkamızdan avlağa gelen metin, Muhammer41, zait41' le bir müddet sohbetten sonra gece 24.00'te yeni avlarda buluşmak dileğiyle evin yolunu tuttuk...Herkese Selâm ve sevgiler... :)

18. ubujavine23

ubujavine23 mehmet

En İyi Avı:
    220 kg geyik balığı 1150 kodiak balığı,617 kg domuz balığı
    tesekkurler hosbulduk
    hosbulduk saol
    marmara denızı bolgesel olarak balık turlerınde hep farklılık gosterır genelde ama degısmeyen balık alanları hep vardır tabı bazen ıstısnalar olabılır...mesela levrek avlayabılecegın bı bolgeden sıarıtın cıkması gıbı hemde daha once veya uzun sure avlanmamıs bır balık olarak. veya ist.da benım av yaptıgım bolgede yakaladıgım turler burda aynı yapı ve ozellıklere sahıp bolgelerde de cıkarmı? karısık bı durum..araastırmak lazım
    hosbuldk sağol uzun suredır olta balıkcılıgı yapıorum hergun bır sekılde bırseyler ogrenıoruz ben avlak yerı sormuyorum kımse yanlıs dusunmesın. sadece ızmıt kıyılarında cıkan turlerı merak edıyorum mesela gelıncık cıkarmı ıskorpıt cıkarmı eskına karagoz levrek zargana cınekop sarıkanat kıyılarda sık gorulenlerı hangısı kefal zaten vardır bır cok bolgede zargana mesela ıpekle mı yoksa gumuslemı daha verımlı eskına boru kurdunamı atlıyo tekeyemı kacamarmarayamı mırmır bol mıktarda cıkıo onu bılıorum canlı yem kacamarmara kullanılıo daha cok boru kurdu veya sülünes sübye teke vb yemlerden hangısı daha verımlı merak ettıgım bunlar dedıgım gıbı bolgesel olarak farklılık gosteren bır kıyı serıdı yemlere suyun dıp yapısı fabrıkasyon atıklar yenı cevresel yapılanma oldugu ıcın turlerın dagılımı ne sıklıkda hangı yemı tercıh edıyolar mesela outlet center ın oldugu sahıl serıdınde (bana en yakın bolge) basıskele taraflarında suyun dıp yapısında degısmeler oldu maalesef bu balık turlerını nasıl etkıledı veya gecen zamandan sonra eskı ekosıstemı yerıne geldımı balık populasyonundakı dususden sonra su an artıs varmı .......gordugun gıbı kafamda bır cok soru ısaretı var.sızınde paylasımlarınız raporlarınızla zamanla bırcok soruya cvb bulacagıma ınanıyorum zaten...tesekkurler..

19. ovunc41

ovunc41 övünç karlıdağ

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Malesef benim kısmetsiz bir gecem oldu ama tekrar deneyeceğim inşallah ve erhan abinin balık almasına en az onun kadar sevindim..
    gecenin benim açımdan tek güzel tarafı erhan abiyle beraber sohbet balık ekmek ve zait abilerle tanışmak oldu önemli olan bu güzel keyifli anları böyle güzel insanlarla paylaşmak..
    tüm sayfa sakinlerine selamlar..

20. ovunc41

ovunc41 övünç karlıdağ

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Aleyküm Selam abi hayırlı akşamlar,dediğim gibi hareket biraz biraz başladı ama hiç bu kadar seri eşkina alındığına denk gelmemiştim son zamanlarda keşke herkes duyarlı olup ufaklıkları geri salsa..
    Birde bu kadar balık çıkarken bir tane vuruş harici sıfır balıkla dönmekte zor olandı sanırım ama ben başardım :)
    ne diyelim kısmet nasip işi bu balık..