İzmit ve Çevresi Paylaşım ve Organizasyon Alanı

Konu, 'Topluluk sayfaları' kısmında Şimal tarafından paylaşıldı.

1. ubujavine23

ubujavine23 mehmet

En İyi Avı:
    220 kg geyik balığı 1150 kodiak balığı,617 kg domuz balığı
    selamlar ben yuvacıkda oturuyorum yayın meselesı hakkında soylemek ıstedıgım bır sey var dayım(ali basturk) anlattı tutlan yayın daha once yayın yetıstırıcılıgı yapmaya calısan ve havuzu patlayan bır abının yetıstırmeye calıstıgı ve kanal ıcınde yakalanan bır balıkmıs egerkı aynı yayından bahsedıyorsak yanı baraj golunde yakalanmamıs bende duydum dayıma anlattım dayımda bana bu sekılde anlattı.henuz baraj golundekı yayınlar boy lımıtını yenı yenı gecıor ben cok yakalayıp saldım 60-70 cm lık...duyumumu pylastım yanlıs anlasılmaz umarım

2. waybe

waybe Yusuf

Favori Makine:
    Misina
    En İyi Avı:
    1,5 KG Mezgit
    izmit bugün balıkta galiba :) raporları bekliyoruz

3. er41han

er41han Erhan

En İyi Avı:
    İstavrit, Kefal, Mırmır
    Yusuf yora, yora olurmuş... :D olabilir..! ;) bende bekliyorum...!!! :D

4. waybe

waybe Yusuf

Favori Makine:
    Misina
    En İyi Avı:
    1,5 KG Mezgit

:) beklemedeyiz reeling :hungry:

5. sefa4134

sefa4134 sefa

En İyi Avı:
    2,45 Gr Sazan , 56 cm Turna
    İZMİT_KOCAELİ BALIKÇI DOSTLAR NERDE

ben izmite oturan amotör bir balıkçıyım , bu aralar ızmitte gitmedğim dere marina kalmadı ama hıç doğru durst balık çıkmıyor yakınlarda gıden arkadaşlar varsa bılgılendırırlerse sevnırım . (Koca denızımız var ama ankarada daha çok keyıflı balık tutar olduk )

Saygılarımla . . .

6. waybe

waybe Yusuf

Favori Makine:
    Misina
    En İyi Avı:
    1,5 KG Mezgit
  7. metalurjist41

metalurjist41 EMRAH

Favori Kamış:
    Ron Thompson
    Favori Makine:
    Shimano Nexave
    En İyi Avı:
    Turna, 87 cm
    Ellerine sağlık kardeşim.
    Amacına ulaşmışsın.Tebrik ederim.
    Bir gün tekrardan gidelim.
    Belki bende sizlerle beraber denizde,istavritten başka balıklara da ısınabilirim. :)

8. er41han

er41han Erhan

En İyi Avı:
    İstavrit, Kefal, Mırmır
    Selâmün Aleyküm... :)
    Nasılsın nasılsın görüşemez olduk yine, neler yapıyorsun, iyisindir inşallah..? Müsait bir zamanınızda gidelim, tabi sende istersen.. ;) Görüşmek dileği ile Selâmlar... :)

9. er41han

er41han Erhan

En İyi Avı:
    İstavrit, Kefal, Mırmır
    İZMİT_KOCAELİ BALIKÇI DOSTLAR NERDE
    ben izmite oturan amotör bir balıkçıyım , bu aralar ızmitte gitmedğim dere marina kalmadı ama hıç doğru durst balık çıkmıyor yakınlarda gıden arkadaşlar varsa bılgılendırırlerse sevnırım . (Koca denızımız var ama ankarada daha çok keyıflı balık tutar olduk )

Saygılarımla . . .
    ============================================================-

Ben bu akşam kısa sürede çapari ile 1 kg çapari ile istavrit aldım, şu zaman için hiçte fena sayılmaz...! :) Hava ve su ısındıkça daha iyi olacak inşallah, çünkü balıklar halâ soğuk geliyordu...bizleri takip etmeye çalışırsan, sana belki faydamız dokunur, tanışma olursa izmit, kocaeli balıkçılar olarakda daha güzel balık avları yaparız umarım... Selâm ve Sevgiler...:)

10. waybe

waybe Yusuf

Favori Makine:
    Misina
    En İyi Avı:
    1,5 KG Mezgit

selam abi? diğer sayfaya istavrit aldığını yazmışsın :) nereden aldın abi açıktan mı?

11. aates2001

aates2001 Ahmet ATEŞ

Favori Kamış:
    Captain 1525 Cast Strong 360
    Favori Makine:
    Okuma Trio 40 S
    En İyi Avı:
    2kg domuz(çütre)
    rapor

4 mayıs c.tesi günü raporu vereyim.barbarossa78 Muhammed Hocamla c.tesi günü ulaşlıda gece 23 ila sabah 07 ye kadar avlandık.ben 62 parça istavrit, Muhammed Hocam ise 61 parça istavrit, 2 eşkina,1 izmarit aldık. teke toplayacağız diye mekana çok geç vardık.biz gittiğimizde balıkçı arkadaşlar 2-3 kg istavrit almışlar eve dönüyorlardı.ama yine de güzel bir gece idi. oltamız gece için klasik istavrit 3lü takım, yem ise boru kurdu.eşkina ve izmaritte aynı yemlerle alınmıştır. gerçi bunları Muhammed Hocamın yazması lazım ama, neyse ben onun yerine aktarmış olayım.
    goncadan 2 defadır çapari deniyoruz istavrite, fakat tık yok. anlaşılan balık gündüzleri daha kıyıya yanaşmıyor.
    pazar günü tekrar ulaşlı barınaktaydık.bir önceki kadar verimli olmasa da yine 20-25 arası istavrit ve 1 eşkina çıktı.sistem yine aynı 3lü şamandıralı takım ve yem olarak boru kurdu.
    değirmenderede durumlar ne alemde gece istavrite atan var mı?

12. aates2001

aates2001 Ahmet ATEŞ

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Okuma Trio 40 S
    En İyi Avı:
    2kg domuz(çütre)
    rapor

4 mayıs c.tesi günü raporu vereyim.barbarossa78 Muhammed Hocamla c.tesi günü ulaşlıda gece 23 ila sabah 07 ye kadar avlandık.ben 62 parça istavrit, Muhammed Hocam ise 61 parça istavrit, 2 eşkina,1 izmarit aldık. teke toplayacağız diye mekana çok geç vardık.biz gittiğimizde balıkçı arkadaşlar 2-3 kg istavrit almışlar eve dönüyorlardı.ama yine de güzel bir gece idi. oltamız gece için klasik istavrit 3lü takım, yem ise boru kurdu.eşkina ve izmaritte aynı yemlerle alınmıştır. gerçi bunları Muhammed Hocamın yazması lazım ama, neyse ben onun yerine aktarmış olayım.
    goncadan 2 defadır çapari deniyoruz istavrite, fakat tık yok. anlaşılan balık gündüzleri daha kıyıya yanaşmıyor.
    pazar günü tekrar ulaşlı barınaktaydık.bir önceki kadar verimli olmasa da yine 20-25 arası istavrit ve 1 eşkina çıktı.sistem yine aynı 3lü şamandıralı takım ve yem olarak boru kurdu.
    değirmenderede durumlar ne alemde gece istavrite atan var mı?

13. kemal_34

kemal_34 kemal karakas

Favori Kamış:
    lineaeffe sea master 4.20m 180g
    Favori Makine:
    okuma octana ot-55
    En İyi Avı:
    minekop 1.165 kg
    Merhaba abi,bişey soracaktım,eskinalar istavrit takımına mi geldi yoksa farklı bi takımla mi aldınız ?

14. er41han

er41han Erhan

En İyi Avı:
    İstavrit, Kefal, Mırmır
    Bu gün akşam üstü kıyıdan aldığım istavritler baya bir soğuktu..! ( 30 Adet) su daha ısınmamış demekki, balık ondan tam kıyılamıyor, bu günkü sıcaklık bir 10 gün daha devam ederse, heralde su biraz daha ısınır, balıkta kıyılar artık heralde... :) Herkeze ....RASTGELE.... :thumb:

15. aates2001

aates2001 Ahmet ATEŞ

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Okuma Trio 40 S
    En İyi Avı:
    2kg domuz(çütre)
    kemal 34 kardeş.eşkinalar hem istavrit takımından geldi hem de dip takımından geldi. c.tesi gecesi dip takımıyla birkaç kişi eşkina aldı.

16. aates2001

aates2001 Ahmet ATEŞ

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Okuma Trio 40 S
    En İyi Avı:
    2kg domuz(çütre)
    ben de kendimce öyle bir yorumda bulundum erhan abi.biraz daha ısınması gerekiyor galiba suyun.

17. er41han

er41han Erhan

En İyi Avı:
    İstavrit, Kefal, Mırmır
    Bu akşam üstü aldığım istavritler baya soğuk gelince bende kendimce ama doğru ama yanlış bilemiyorum, balığın kıyılamamasını buna yordum bilemiyorum artık... :D
    Ayrıca körfezde çok fazla yunusta dolanıyor belki onunda nedeni olabilir... idk Selâmlar, herkeze ...RASTGELE... reeling hooked :thumb:

18. aates2001

aates2001 Ahmet ATEŞ

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Okuma Trio 40 S
    En İyi Avı:
    2kg domuz(çütre)
    geçen sene temmuz, ağustos aylarında yunuslar olmasına rağmen çok istavrit aldık. artık yunuslar kovalayınca korkudan son bir çare bizim çaparileri mi yapışıyorlardı orasını bilmiyorum.hihi
    en çok ağcıların olduğu yerlerde sıkıntı yaşadık. eğer yakınlarda ağ atılmışsa balık olmuyordu.bunu çok kez yaşadık.

19. Şimal

Şimal İsa Sivri

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20
    Favori Makine:
    Daiwa Emcast Plus 5000
    En İyi Avı:
    Balık Avı Dostlarım...
    Cümleten hayırlı akşamlar, körfezin güzel insanları:) Hepiniz iyisinizdir inşallah;)

Ahmet kardeşim, öncelikle aramıza hoşgeldin, umarım İzmitteki ilk avımızda da tanışmak nasip olur.Ayrıntılı raporunuz için teşekkürler:)

Raporunuzda zikrettiğiniz yerden olta atmak bizede kısmet olmuştu ve eşkina için genellikle oraya gidiyoruz.Yanlış anlamazsan sana bir tavsiyem olacak, açıktan mera bilgisini paylaşmazsan sevinirim.Zira oraya giden arkadaşlarımızdan aldığımız son raporda ufak, yavru demeden eşkinaları toplayan sözde amatör oltacıların oraları işgal etmiş olmalarıydı:(
    Bu konuda biraz daha dikkatli olmalıyız diye düşünüyorum, sağlıcakla kalın, selamlar:)

20. Şimal

Şimal İsa Sivri

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20
    Favori Makine:
    Daiwa Emcast Plus 5000
    En İyi Avı:
    Balık Avı Dostlarım...
    Merhaba Erhan abi, nasılsın:)

Malesef bu sene yunusların yılı herhalde, boğazda sürüler halinde cirit atıyorlaridk