İzmit ve Çevresi Paylaşım ve Organizasyon Alanı

Konu, 'Topluluk sayfaları' kısmında Şimal tarafından paylaşıldı.

1. metalurjist41

metalurjist41 EMRAH

Favori Kamış:
    Ron Thompson
    Favori Makine:
    Shimano Nexave
    En İyi Avı:
    Turna, 87 cm
    Herkese merhabalar,
    Bu hafta sonu bir plan yaparsak bir aksilik olmazsa bende size katılabilirim.
    Buradan haberleşelim.

2. Şimal

Şimal İsa Sivri

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20
    Favori Makine:
    Daiwa Emcast Plus 5000
    En İyi Avı:
    Balık Avı Dostlarım...
    Erhan abi nasılsın, bakıyorum yeni meralar peşindesin.İnşallah yeni ve verimli avlaklar keşfedersin, bizde sana takılırız;) :D

3. metalurjist41

metalurjist41 EMRAH

Favori Kamış:
    Ron Thompson
    Favori Makine:
    Shimano Nexave
    En İyi Avı:
    Turna, 87 cm
    Abi turna av vermeye başladı hadi atlayın gelin demeyi çok isterdim :) ama bu sene bir garipliktir gidiyor daha siftah yok turnada.Herkes trofeleri aldı ama ben daha vuruş alamadım.
    Sürekli aynı merayı denememden olabilir.
    Bu hafta sonu iş olmazsa farklı yerler denemeyi plalıyorum.
    Kısmet bakalım.Hayırlısı...

4. Şimal

Şimal İsa Sivri

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20
    Favori Makine:
    Daiwa Emcast Plus 5000
    En İyi Avı:
    Balık Avı Dostlarım...
    Merhaba Emrah kardeşim, nasılsın keyifler yerindedir inşallah:)
    Bu hafta İzmitte geniş katılımlı güzel bir org. yapında bizde güzel raporlarınızı okuyalım;)
    En kısa zamanda görüşebilmek dileğiyle, hoşçakalın, dostça kalın:)

5. kemal_34

kemal_34 kemal karakas

Favori Kamış:
    lineaeffe sea master 4.20m 180g
    Favori Makine:
    okuma octana ot-55
    En İyi Avı:
    minekop 1.165 kg
    Abi güvenlik bana da çok laf edio rica minnet yani , onceden daha iyiydi ama yeni gelen müdür işi sıkı tutuyormuş,zaten son 2 senedir levrek alan hiç olmadı benim bildiğim tmo sulolarinin organ aliolardi artık oraya da kamera takıldı orası da sıkıntı yani

6. Şimal

Şimal İsa Sivri

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20
    Favori Makine:
    Daiwa Emcast Plus 5000
    En İyi Avı:
    Balık Avı Dostlarım...
    Yakında trofe bir turna alacağına kesinlikle eminim Emrah, yeterki sabırlı ol:thumb:

7. er41han

er41han Erhan

En İyi Avı:
    İstavrit, Kefal, Mırmır
    Çok şükür iyiyim... :D o dediğin yeni avlak bize uymadı, demin görüştük biz 5'te yola çıkabileceğiz, büyük oğlan dersanede görevli anca o saatte yola çıkabiliyoruz, bu saatte diğer arkadaşlara uymadı daha erken gitmek gerekli ist. trafiğinde o saatte geç kalırız deyince yattı senin anlayacağın... :( bizde buralarda bir yerlere takılacağız artık...bazı yerlerde güzel istavrit alındığı haberleri geldi, belki yusuftan haber gelirse teknede olabilir kısmet, övünç çalışıyor, onunla ancak önümüzdeki hafta birşeyler olabilir artık..:) yarın yağmur var, önümüzdeki haftalarda sizler gelebilirseniz, buralarda baya bir şenlenir artık... :D

8. Şimal

Şimal İsa Sivri

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20
    Favori Makine:
    Daiwa Emcast Plus 5000
    En İyi Avı:
    Balık Avı Dostlarım...
    Değerli dostlar, bu arada 1000. mesaj sınırını geçmişiz maşallah:) Emeği geçen tüm dostlara teşekkürler...

Müsadenizle buradan bir çağrı da moderatörlerimize yapmak istiyorum.
    Moderatörden konumuzu sabitlemesini ve üst konu yapmasını rica ediyorum, herhalde sayfamız bunu hakediyordur:rolleyes: ;)

9. kemal_34

kemal_34 kemal karakas

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    okuma octana ot-55
    En İyi Avı:
    minekop 1.165 kg
    Erhan abi yanlış anlamadın umarım, bende memnun olurum beraber levrege baksak. Ama dediğim gibi durum :( saygılar ....

10. Şimal

Şimal İsa Sivri

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20
    Favori Makine:
    Daiwa Emcast Plus 5000
    En İyi Avı:
    Balık Avı Dostlarım...
    İstanbul trafiğinide bu kadar dert etmeyin Erhan abi, heleki hafta sonu daha rahat olur, neyse hayırlısı olsun:)

Evet bencede, Allah cc izin verirse bu sene gerçekten çok renkli geçecektir.Ayrıca tekne avı için arkadaşlarla haberleşip kiralayın bir sandal, açıktan balığı alırsınız inşallahreeling Herkese selam ve sevgilerimle...

11. er41han

er41han Erhan

En İyi Avı:
    İstavrit, Kefal, Mırmır
    Benimki lâtife olsun diye idi, biliyorum, orada çalışan bir arkadaş bile bizi oraya sokamamıştı birkaç sene önce, çokda önemli değil... :D Sen bize takıl, başka yerlere gideriz... :D :thumb:

12. er41han

er41han Erhan

En İyi Avı:
    İstavrit, Kefal, Mırmır
    Yok canım, neden yanlış anlayayım, dediğim gibi, benimki lâtife olsun diye söylenmiş bier sözdü... yeterki sen buralara geldiğinde haberleşelim, gidecek başka yerler çok, önemli olan birlikte olta sallamak, görüşmek üzere... Selâmlar... :D

13. er41han

er41han Erhan

En İyi Avı:
    İstavrit, Kefal, Mırmır
    Malum, C.tesi İst.trafiği dahada sıkışık olur, diye düşünüyorum bende...

İnşallah, dediğin gibi bu sene renkli ve güzel geçer, tekne için haberleşip sandal kiralamak gerçekten güzel fikirde..! kimlerle bir araya gelebiliriz diye düşününce, işin içinden çıkamıyorum nedense..! idk neyse hayırlısı olsun, belki olur bellimi olur...! ;) Görüşmek üzere, herkese selâmlar, Allah cc emanet olun... :thumb: mrsparkle

14. Şimal

Şimal İsa Sivri

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20
    Favori Makine:
    Daiwa Emcast Plus 5000
    En İyi Avı:
    Balık Avı Dostlarım...
    Kervan yolda düzülürmüş, hele sen yola bir koyul bakalım, peşinden gelenleri göreceksin, önemli olan sadece kararlı olmaktır abi;)
    Yaptığımız tüm org.larda arkadaşlar bu hafta böyle bir düşüncemiz var diyorum, müsait olanlar çıkıp geliyor.Yoksa herkes birbirini beklerse, org. yapılması çok zor bir hale geliyor:) Zaten önemli olan nicelik (yani sayısal) değil, nitelik değil mi Erhan abim:rolleyes: ;)

15. Şimal

Şimal İsa Sivri

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20
    Favori Makine:
    Daiwa Emcast Plus 5000
    En İyi Avı:
    Balık Avı Dostlarım...
    Dostlar, bu sayfaya emek veren tüm arkadaşların sayesinde konumuz sabitlenmiş bulunmaktadır.Öncelikle tüm İzmitli dostlara, sonrasında konumuza değer verip, ilgi ve teveccüh gösteren forum yöneticilerimize sonsuz teşekkürleri bir borç bilirim, hepimize hayırlı olsun:) İyi ki varsınız, sağolun, varolun, sevgimle kalın...

16. er41han

er41han Erhan

En İyi Avı:
    İstavrit, Kefal, Mırmır
    Çok güzel diyorsunda... :D ;) Ben hep yoldayım, bir dost bulamadım gün akşam oldu şarkısını söylüyorum zaten.... ;) Mesaj yazıyorum, bir orgmu var falan diye meselâ... :) dönüp cevap veren bile olmuyor..! meselâ... :) Marinada tekne var hemde 15 kişilik falan, ama katılacak adam bulamıyoruz, hani biri varmış ya gündüz elinde fenerle gezen, adam arıyorum diye, bizde öyle olacağız bu gidişle...! :D Balığa gelen varmı diye... hihi zaten balatalar iyiden iyiye ısınıyor bazen, yakında balataları sıyırıp, yakarsak şaşma ..! hihi :laughing: bu konularda övünçle işi zaman zaman iyi götürüyoruzda, onun vardiyalı olması, bazen benim denk gelmede zorlanmam, aksamalara neden oluyor, sahi siz barıştan haber alıyormusunuz..!? idk ben en son baya oldu tlf. ettiydim merak edip, bir daha haber alamadım...idk Belediyeye haber verip kayıp anonsumu :director: yaptırsak acaba diyorum... :D :laughing: gerisini sen anla... ;) mrsparkle

17. er41han

er41han Erhan

En İyi Avı:
    İstavrit, Kefal, Mırmır
    Herkeze hayırlı olsun... :D Sevgiyle kalın, ama hep mutlu kalın... :) Herşey gölünüzce olsun... :thumb:

18. er41han

er41han Erhan

En İyi Avı:
    İstavrit, Kefal, Mırmır
    Bu hafta sonu hadi gençler ve her daim genç kalanlar yapın bir program... :D ;) bende katılabilirim, inşallah bir aksilik olmadıkça...! ;) :thumb:

19. Şimal

Şimal İsa Sivri

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20
    Favori Makine:
    Daiwa Emcast Plus 5000
    En İyi Avı:
    Balık Avı Dostlarım...
    Geçen hafta tel. görüşmesi yaptık, o da kalkan avı için beni aramıştı.Aslında bu hafta bende gelen raporlar doğrultusunda kalkan avı programı yapıyordum ama misafir işi bozduidk Artık haftaya belki bir org. yaparızda İzmiti tam kadro aramızda görürüz inşallah;)

20. kemal_34

kemal_34 kemal karakas

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    okuma octana ot-55
    En İyi Avı:
    minekop 1.165 kg
    Tamamdir erhan abi, h.sonları mümkün olduğunca bosum size eşlik etmek isterim ,listeye beni fe ekleyebilirsiniz :)